Fijne arts, gemoedelijke sfeer en zeer professioneel
Vriendelijke mensen , goede uitleg en begeleiding, zeer tevreden met het eindresultaat.
Top bij dhr Adamo. Altijd goed. Ik ben een tevreden klant. Dankjewel
Goede uitleg!
Zie hierboven. Houding/bejegening geeft vertrouwen
De geboden flexibiliteit vind ik heel prettig; met het plannen van de behandeling wordt ook rekening gehouden met bepaalde activiteiten of persoonlijke omstandigheden die mogelijk niet matchen met de behandeling. De afspraak kan dan makkelijk verzet worden. Er wordt echt met je meegedacht!
Vriendelijk personeel en zeer kundig. Geven eerlijk advies!
Goede uitleg over de procedure en wat te verwachten. Resultaat is nu al boven verwachting. Heel blij mee en is pas 3 weken na de ooglidcorrectie.
Goede en duidelijke intake gehad over mijn ooglidcorrectie. Operatie ook prima verlopen. Wat ik miste was een formulier in het tasje met spullen dat je meekrijgt over do's en don'ts voor thuis. Is uiteraard wel allemaal verteld na de ingreep, maar op zo'n moment blijft niet alles hangen. Verder helemaal prima, goede uitleg tijdens operatie, mooi gehecht en na een week gingen de hechtingen eruit. Moet nog wat slinken en het is hier en daar nog een beetje geel, maar het ziet er goed uit. Ben er blij mee!
De mensen zijn vriendelijk en stellen je op je gemak. De behandeling is goed verlopen. Ik ben heel tevreden.
Ik werd vriendelijk ontvangen, kreeg goede uitleg. Ben erg blij met het resultaat.
Was toch wat zenuwachtig, maar ik werd heel fijnen goed geholpen en zeer goed voorgelicht wat betreft de behandeling. Ook in de stoel als zeer fijn ervaren ik ga in februari nogmaals terug en nu zonder zenuwen. Bedankt voor de professionele benadering en behandeling in een woord geweldig!
De arts is eerlijk en de resultaten zijn prachtig.
Dit was mijn eerste keer bij de ivy clinics en ik ben zeer tevreden. Ze gaan mij zeker terug zien.
Zeer tevreden over mijn behandeling
Bij Ivy voel je je snel op je gemak door de vriendelijke ontvangst. Er wordt uitgebreid ingegaan op je vragen en de mogelijkheden die er zijn. De behandeling wordt kundig uitgevoerd.
De arts die mij behandeld heeft is vriendelijk en bekwaam. Ze pusht niet naar meer behandelingen. Ze snapt wat ik wil
Zeer tevreden met het resultaat.
Ik heb het idee dat er bij Ivy Clinics echt meegekeken wordt naar wat het beste is voor de klant. Super fijn advies ontvangen!
Fijn professioneel geholpen zonder complicaties
Ik ben door vriendelijke mensen erg deskundig geholpen met een ooglidcorrectie. Kan het iedereen aanraden.
Eerste keer werd de afspraak geannuleerd door ziekte van behandelaar. Overmacht en dit kan gebeuren, ik werk zelf in de zorg dus heb hier alle begrip voor. Nieuwe afspraak gepland. Door verkeersdrukte stond ik in de file, gebeld dat ik later zou zijn, dit was geen probleem werd aan de telefoon aangegeven en het zou doorgegeven worden aan de behandelaar. Een tijd later sta ik uiteindelijk na in totaal 1,5 uur rijden bij het filiaal en wordt ik gebeld dat de afspraak niet door kan gaan. Aangegeven dat ik voor het filiaal stond, echter was er niets mogelijk. Ik had het gewaardeerd als er in het eerdere telefoongesprek was aangegeven dat na een bepaalde tijd arriveren geen mogelijkheid was. Wanneer ik zelf op mijn werkplek doorgeef dat een patiënt/ cliënt kan komen zorgen we (hoe dan ook) dat wij diegene kunnen zien. Daarnaast heeft het me nu twee vrije middagen gekost zonder resultaat. Erg teleurstellend. Mijn moeder heeft al vele klanten uit haar salon doorgestuurd naar Ivy maar zal de kliniek na deze ervaring niet snel meer aanbevelen.
Ik heb vandaag een week geleden een bovenooglidcorrectie gehad bij Ivy clinics in Den Bosch. De behandeling was totaal pijnloos en ik ben nu al heel tevreden ondanks dat het pas een week geleden is. De begeleiding van de behandelaar en de assistente heb ik al zeer prettig ervaren net als de app van Ivy.
Erg prettig
de intake liep vlot en de behandeling ook
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.