Fijne uitleg en behandeling. Zeer tevreden.
Ben goed voorbereid, en gevolgd door een fijne behandeling, en goed advies voor na de behandeling.
Zeer goed geholpen, en vriendelijke en bekwame mensen
Prijs kwaliteit klopt en de omgang naar klant uiterst prettig.
Ik heb er een aantal keer mn lippen laten vullen. Je wordt altijd vriendelijk begroet, met koffie of thee. De behandelaren nemen alle tijd voor je, heel fijn. Echt advies moet je een beetje op aandringen, omdat ze je niet willen sturen. En het resultaat is erg mooi, en natuurlijk.
Bovenooglid correctie laten uitvoeren,resultaat was bovenverwachting.
Werd goed begeleid.
Ik kom al een aantal jaren bij de clinic en doe daar meerdere behandelingen, zoals botox, fillers en couperose verwijderen door middel van IPL. Elke keer ben ik weer tevreden met het resultaat. Ik raad iedereen de clinic aan die daar behoefte voor heeft.
Zeer tevreden over alles.
Vriendelijke en oprechte medewerkers die helpen bij elk onderwerp, die hun werk serieus nemen, kundige dokter Adamo die zijn werk nauwgezet doet, een dokter die geeft om mensen die waarde hechten aan hun werk, die hen op een goede manier begeleidt en informeert, ik vond het heel fijn.Ik ben erg blij met het resultaat.
Gastvrije ontvangst, goeie uitleg over de behandeling. Uitstekende begeleiding bij vragen of onzekerheden.
Vanaf de intake tot en met de operatie liep alles zorgzaam en vriendelijk. De volgende dag werkte ik alweer.
Ooglidcorrectie laten uitvoeren. Na een week, behalve nog een beetje opgezwollen niks meer van te zien. Ben twee weken voor de ingreep begonnen met inname van Arnica D6 dit het ik geslikt tot en met een week na de ingreep. Ben benieuwd hoe het er straks uit ziet wanneer alle zwellingen en de littekens weg zijn.
Ontzettend goede uitleg en ben zeer tevreden over de behandeling. Mooiste vond ik nog dat ze een aantal dagen later informeerden hoe het ging.
Ben goed voorgelicht over de behandeling Als zeer prettig ervaren
Het is een kliniek die kleinschalig is en daarom veel aandacht en uitleg geeft, echt heel er fijn
Resultaat nog even afwachten duurt nog even maar ben nu al blij
Deskundig en vlot geholpen. Ondanks dat het genezingsproces nog bezig is krijg ik veel positieve opmerkingen over het resultaat.
Zag meteen resultaat maar voor andere viel het niet op ze zeiden wel je ziet er goed uit
Er werd goed naar mij geluisterd. Ik heb een uitgebreide uitleg gekregen en en was ruimte en aandacht voor mij.
Ik moest weer voor een touchup van mijn frons. Behandeling was minder pijnlijk dan de vorige keren, heel fijn! Moest alleen 25 minuten wachten, dat vond ik wel vervelend omdat ik gehaast van werk weg ben gegaan om mijn afspraak te halen.
Ik heb echt t gevoel dat ik met mijn wensen bij jullie terecht kan ..jullie geven fijn advies en maken er iets moois van ..op een natuurlijke manier ...subtiel ...ik wordt er heel blij van als ik het resultaat zie ...ik hoef er niet uit te zien als 20 maar wil graag een leuk uitziende 50er zijn ..dank jullie wel daarvoor
De hartelijke ontvangst en een prachtig resultaat na de ingreep dat is toch geweldig! Ik kan IVY clinics in Den Bosch iedereen aanraden! Ik wil jullie voor alles bedanken!
Ben zeer tevreden over de professionaliteit en de vriendelijkheid. Ze geven je altijd eerlijk advies op maat. Ik ben al twee jaar een tevreden klant.
Netjes en attent
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.