Goede service en goed geholpen..ben erg tevreden!!
Locatie Den Bosch: Leuke dames, Marianne en haar assistene, aandacht voor de "patient" door voldoende tijdens de behandeling (onderooglidcorrectie) je te informeren. Op afgesproken tijd met de behandeling beginnen en je op je gemak laten voelen. Aanrader voor iedereen!
Fijn geholpen en het resultaat is uitstekend
Helaas wat wisselingen van medewerkers en daardoor wat lastiger om behandelingen on line te boeken . Ook omdat beschikbare tijden niet zichtbaar waren.
Wens behalen besproken en dit hebben ze netjes en zorgvuldig gedaan
Kundig en effectief. Trillend ooglid ligt maanden stil van perfecte injectie van Botox zonder complicaties
Boven- en onderooglidcorrectie Ik ben ontzettend blij dat ik de ingreep heb laten doen. Ben ook heel blij met Ivy Clinics. De medewerkers zijn allemaal heel vriendelijk en erg behulpzaam en je wordt op je gemak gesteld. Dat geeft je echt het gevoel dat je alles kunt vragen, dat is fijn. Er wordt heel goed gekeken en naar je geluisterd. Ze zijn heel precies en deskundig. Het is nu 4 maanden na de ingreep. Ik kan mijn ogen weer zo makkelijk opendoen en en heb ik geen last meer van mijn oogleden. En het ziet er nog veel mooier uit ook. Kortom: ik ben uiterst tevreden!
Heel fijn geholpen zowel door de arts,maar ook de assistenten,heel goed uitgelegd. Super gewoon een dikke 10.
Iedereen is zeer vriendelijk. Erg op mijn gemak en heb niets gevoeld van de behabdeling. De app is een zeer goede hulp. Daarin vind je terug wat je vooraf en achteraf mag en kan doen. Perfect. Ben heel tevreden.
Fijne praktijk.
Vriendelijk en kundige personeel. Er wordt advies gegeven en geluisterd naar jouw wensen. Heel tevreden over mijn behandeling.
Ik heb de behandeling en de voorlichting als zeer prettig ervaren. De app is fijn: er staat veel informatie in en je krijgt op het juiste moment de juiste informatie. Heel informatief! Verder vond ik de voorbereiding prettig en zorgvuldig, de behandeling verliep ook soepel. Het resultaat is nu na 2 weken al heel mooi! Ik raad de Ivy kliniek in Westervoort iedereen aan.
Hij neemt altijd de tijd voor je en is altijd eerlijk!
Fijn ontvangen vakkundige ingreep goede nazorg en uitstekend resultaat van mijn ooglid correctie kan Ivy iedereen aanbevelen
Na een uitvoerige intake besloten een boven ooglidcorrectie te laten uitvoeren, er wordt niet gepushed en een goed advies gegeven De behandeling heb ik als prettig ervaren, ik voelde me geen nummer Verliep als verwacht, een frisse oogopslag, zeer blij mee
Warm welkom, super vriendelijk en kundig personeel
Goed advies, eerlijk in mogelijkheden en hele prettige behandeling!
hi, ik vind het erg vervelend dat ik nu al een paar keer ben gevraagd een review achter te laten terwijl het pas 2 weken geleden is dat ik ben geopereerd aan een ooglid correctie. De ogen zijn nog steeds gezwollen dus ik kan nog helemaal niet beoordelen of het goed is of niet, maar kan blijkbaar niet onder deze mails en sms herinneringen uit. Beetje jammer dit. TIP; vraag het pas over een week of 4
Altijd fijn om hier te komen. Judith neemt de tijd om je wensen te bespreken.
Ik heb boven- en onderoogleden laten opereren. Het is heel goed gegaan. Snel en pijnloos.
Ik was erg gespannen voor de behandeling. Geprobeerd om gerust te stellen door gesprekjes aan te gaan tijdens behandeling. Alles wordt goed uitgelegd en de Ivy app is ook handig! Zeer tevreden
Fijn geholpen,duidelijk,mooi resultaat.
Heel fijn ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ziet er heel mooi uit Groetjes henny
Goede advies en geweldig arts !!!
Goede voorinformatie , ook na behandeling goede begeleiding.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.