Uitstekende behandeling!!!

Verliep soepel en deed minder pijn dan gedacht. Vriendelijk geholpen

Alles prima verlopen

Ik heb alles ervaren als een geruststellend. Alles goed uitgelegd en ook over de nazorg ben ik zeer tevreden.

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Hele fijne kliniek om geholpen te worden

Ik kwam hier voor een boven en onderooglidcorrectie en ben tijdens de intake goed ontvangen, er werd geluisterd naar mijn wensen en gekeken of dit mogelijk was. Tijdens mijn geslaagde behandeling werd ik steeds goed gerustgesteld en gevraagd of het goed ging en ik geen pijn ondervond. Ik ben zeer tevreden.

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Werd fijn geholpen. Kon gelijk terecht.

• Welke behandeling heeft u gehad? Anders

De ervaring is per behandelaar verschillend

Een meer persoonlijke benadering en een afspraak waar men wat meer tijd neemt zou aan te bevelen zijn.

Gastvrij, duidelijk

Gastvrije ontvangst, de kliniek en de werkende mensen zien er goed verzorgd en hygiënisch uit , dit geeft al vertrouwen. Gastvrouw was vriendelijk en gaf een duidelijke uitleg. Ook de schriftelijke info was helder. Met andere woorden: de eerste indruk was heel goed. Dat geeft vertrouwen en rust voor de behandeling.

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Fijne sfeer, goed voorgelicht en de behandeling was goed te doen.

Professioneel, kundig, vriendelijk en ze hebben de tijd voor je.

Niet echt goed

Ik heb gemengde gevoelens. De boven ooglid correctie is netjes verlopen. Wel heb Ik veel meer droge ogen overgehouden, helaas wordt ,nadat je dit aangeeft, niet echt op ingegaan. De plex-r onder mijn ogen was in het begin verbluffend resultaat. Maar na 6 maanden komen de lijnen flink terug. Ik vind de intensiviteit niet opwegen ten op zichtte van het langdurig effect. Want die is er niet. De plex-r boven bovenlip is niet goed verlopen. Mijn moedervlekje is meegenomen terwijl dit van te voren niet is gevraagd. Ik ging er niet vanuit dat deze überhaupt meegenomen zou worden het is immers een rimpelbehandeling. Eenmaal op de behandelbank leek ik te voelen dat er over mijn moedervlekje heen werd gegaan. Hier stelde ik een vraag over en kreeg dat hij vlakker wordt. Ik dacht oké prima dan. Wat kan je anders op zo’n moment? Nu heb ik een soort bobbeltje overgehouden terwijl ik dit niet wil. Als je dit aankaart wordt je niet echt geloofd maar verwezen naar je huisarts omdat dit wel eens een ander bultje kan zijn. als je zegt dat dit toch echt van kinds af aan een moedervlekje is en je dit wil laten zien op een foto, wordt dit niet bekeken. Er wordt opnieuw plex r aangeboden maar dit wil ik niet meer. Dan wordt er filler aangeboden. Ik vind het fijn en professioneel dat dit wordt aangeboden, dank daarvoor. Helaas heeft de filler ook niet heel veel resultaat opgeleverd. Er zijn nog duidelijk rimpeltjes te zien. Bij de nacontrole filler aangegeven rimpels/kraaienpootjes al terug zijn gekomen, ik vraag naar de werking van Botox. Dan wordt er aangeven als ik dit wil, om in verhouding te blijven ook mijn voorhoofd mee te nemen… hier vraag ik toch niet om? Ik had geen probleem met voorhoofd. Dat is nu anders. Eindconclusie: vertrouwde moedervlekje is weg, kraaienpootjes zijn terug, rimpels boven bovenlip zijn niet weg en droge ogen zijn erbij gekomen. Maar wel een frisse blik gekregen door de ooglidcorrectie.

• Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling

Deze kliniek is zeker een aanrader.

De intake was een prettige ervaring en goed uitgelegd. Alleen ik durf de stap nog niet te maken voor een ooglidcorrectie. M.v.gr. Marion

geweldig

Vlotte ingreep, zeer snel herstel, duidelijke info.

Super kliniek

Kleine kliniek dus erg persoonlijk. 1 op 1 Goede voorlichting en aardige en behulpzaam personeel En 't belangrijkste mijn ooglidcorrectie top uitgevoerd

Vriendelijke geholpen

Ik ben door ieder persoon waar ik contact mee heb ik de kliniek vriendelijk te woord gestaan en of geholpen. Persoonlijk heb ik niet helemaal tevreden met het eindresultaat, daar baal ik een beetje van.

kundig en meedenkend

Er wordt goed naar je geluisterd en de tijd genomen. Ze geven je duidelijk advies Er heerst een ontspannen sfeer, ik voel me er op mijn gemak. Judith is zeer kundig en professioneel. Ik ben erg blij met het resultaat!

Professionele en persoonlijke begeleiding

De kliniek zelf straalt rust uit en je wordt erg hartelijk ontvangen door de receptioniste. De behandelaar bekijkt jouw situatie vanuit ieder oogpunt en denkt met je mee. Je wordt gerustgesteld en staat binnen no time weer buiten met je gewenste resultaat. Erg open, klantgericht, creatief en professioneel.

Zeer tevreden!

Onlangs een ooglidcorrectie ondergaan .. door de goede instructies vooraf binnen drie weken alles naar volle tevredenheid achter de rug en veel complimenten voor de natuurlijke look!

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Fijne arts die weet wat ze doet

Heel professioneel, arts geeft duidelijk advies en uitleg en geeft ook aan dat je bepaalde dingen niet moet doen mbt botox en fillers. Ze gaat heel precies te werk en stelt je op je gemak. Fijne locatie, zeer tevreden.

Ik heb hele goede ervaring , bij Ivy Clinics in Westervoort

Wordt altijd goed , en vriendelijk ontvangen Er wordt ook meegedacht. Wat de beste behandeling is. Ben zeer tevreden. Echt een aanrader. Ikzelf kom er inmiddels al een aantal jaren. Heb nog nooit klachten gehad.

Goede een eerlijke voorlichting

Ik zou voor een bovenooglidcorrectie gaan maar dit is helaas niet doorgegaan vanwege hartproblemen. Mijn cardioloog vond het niet goed om te stoppen met bloedverdunning. Daardoor werden de risico's voor mij, ten opzichte van de voordelen, toch nog iets te groot. Kon het enorm waarderen dat zelfs hele kleine risico's benoemd werden en dat ik daardoor een weloverwogen keuze kon maken. Daarom toch zo'n positieve review. Chapeau Ivy Clinics.

Natuurlijk resultaat

Er word goed naar je geluisterd en het eind resultaat is erg mooi! Goed zichtbaar maar wel heel natuurlijk.

• Welke behandeling heeft u gehad? Fillers

Niet wat ik ervan gehad gedacht

Ik zie geen verschil

Uitstekend!

Vriendelijk ontvangst. Juiste informatie voor alle relevante vragen. Meedenkend. Mooi pand ook, die er qua sfeer warm en verzorgd uit ziet. Top Clinic!

Zeer vriendelijk.

Erg fijn geholpen. Geven goed advies en zijn eerlijk. Praten je niets aan.

• Welke behandeling heeft u gehad? Fillers

Nette behandeling alleen resultaat valt tegen

Ik heb nog steeds regelmatig hoofdpijn helaas. Kennissen van mij waren enthousiaster over het resultaat en hoopte dat ook voor mezelf.

Professioneel en persoonlijk

Ik werd vriendelijk ontvangen met een kop koffie en was snel aan de beurt.

• Welke behandeling heeft u gehad? N.v.t.

Tevreden met de behandeling.

Vriendelijke en professionele benadering.

Vughterstraat 171

5211GB 's-hertogenbosch

088 800 76 54

Over Ivy Clinics

Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.