Eerste keer consult perfect Behandeling volgt nog.
Een goede duidelijke intake en voldoende informatie via mail en app. Bij de operatie werd stap voor stap alles benoemd. Was heel fijn. De nazorg is kort.
Ik ben erg tevreden over het resultaat.
Vriendelijke mensen supergoed uitgelegd en snel een afspraak geregeld!
Vakkundig behandeld en zeer goede uitleg gehad.
Gelukkig werd ik erg op mijn gemak gesteld en werd er stap voor stap uitgelegd wat er wanneer gedaan werd. Het is nu 4 weken terug en de zwellingen beginnen wat af te nemen, maar ik heb het volste vertrouwen dat het binnenkort wegtrekt en het er prachtig uitziet.
Uitgebreide uitleg , goed adviesgesprek , uitstekende professionele behandeling, veel rust en wat ik vooral erg prettig vond dat de arts alles benoemde wat ze aan het doen was!! Goede instructies voor de nazorg , 24/7 bereikbaar geeft gerust gevoel
Ik heb een bovenooglidcorrectie laten doen en vanaf het begin werd ik echt heel fijn ontvangen, geen vraag was te gek en er werd echt tijd voor genomen. De ingreep zelf is ook 100% meegevallen en vond plaats in een fijne rustige sfeer. Ik ben erg tevreden met het resultaat.
Alles verliep duidelijk en correct. De behandelaar en assistente waren aardig, hoffelijk en duidelijk. De behandeling is vanaf het eerste moment heel goed uitgelegd.
Er was geen wachtlijst.
Alles is rustig uitgelegd en de behandeling ging voorspoedig.
Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. Iedereen is erg vriendelijk en nemen echt de tijd voor je. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd, waardoor ik met een gerust gevoel de ingreep inging. De ooglidcorrectie is heel zorgvuldig uitgevoerd en daar ben ik erg blij mee. Je merkt dat er met aandacht en precisie wordt gewerkt. De app die gebruikt wordt, werkt heel fijn en maakt het makkelijk om informatie terug te vinden. Al met al een hele positieve ervaring en ik zou deze kliniek zeker aanraden.
Erg vriendelijk, leggen alles erg rustig en goed uit. Direct op je gemak gesteld en dat de hele ingreep door. En daarbij eigenlijk pijnloos. Dus een Dikke tien!!
Hele goede app, begeleiding, uitleg en zorg voor nog een betaalbare prijs! Leuk team, ik kan Ivy Cljnics Westervoort zeker aanraden.
Goede, vriendelijke en deskundige medewerkers
Meteen al blij met het resultaat
Hier verstaat men hun vak. Resultaat is meer dan verwacht. Ben heel blij.
Super blij met Eline! Ze denkt mee en is professioneel. Een echte aanrader!
Er wordt duidelijk gevraagd wat jouw verwachtingen zijn, hoe Ivy Clinics daarin staat, kom je in aanmerking en wat houdt het in. Daarna krijg je nog bedenktijd als je dat nodig hebt.
zie hierboven
Voor de tweede keer hier. Was de vorige keer erg blij, heeft lang gezeten. Nu ook weer heel blij, lekker opgefrist.
Meteen na de ooglidcorrectie al heel goed gevoel. Totaal geen pijn gehad wel aan een kat wat blauw maar dat was ook weer snel weg. Hè nu echter pech gehad , is nu nl weer blauw,ik ben nl 14 treden naar beneden gevallen. Niet alleen mijn gezicht maar verder ook bont en blauw. Zal ook wel weer overgaan
Ik heb dit eerder ingevuld. Maar goed: Operatie ging goed. Behandelend arts en assistente waren aan een stuk door aan het kletsen over vakanties tijdens deze operatie. Dat heb ik als storend ervaren; je vraagt je af of de focus dan op de patiënt ligt. Resultaat is goed. Wel zijn er bultjes ontstaan boven de ooghoeken (waarschijnlijk door vet wat niet voldoende is weggehaald).
Geruststellend professioneel kundig En lekkere koffie ;)
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.