Laden reviews...
385 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde ervaringen blijkt een overwegend positieve beeldvorming. Klanten waarderen de heldere uitleg, het vriendelijke personeel en de betrouwbare nazorg. Er wordt veel gesproken over een ontspannen behandeltraject, duidelijk communicatie en tevredenheid over het uiteindelijke resultaat. De kliniek wordt gezien als deskundig en betrouwbaar.
Gastvrij personeel. In eerste instantie kreeg ik vooraf een verwarrend advies. Natale Adamo was echter erg duidelijk en gaf goed advies. De behandeling verliep prima.
Fillers
17 June 2026
Riky
Westervoort
Ik heb liposuctie en lipolaser laten doen aan de achterkant van mijn bovenbenen en knieën, en hoewel de behandeling professioneel verliep, was het herstel veel zwaarder en langduriger dan ik had verwacht pas na zeven maanden kon ik weer een beetje hurken, knielen en zitten, iets waar ik vooraf graag realistischer over geïnformeerd was. en ik hoop dat het vanaf nu verder blijft verbeteren, want ondanks dat de zwelling gelukkig minder is, is die er nog steeds. Bij mijn eerste controle heb ik dit allemaal met de arts besproken, en we hebben afgesproken dat ik over 6 maanden terugkom om te kijken hoe het dan gaat; op dit moment ben ik nog niet blij met de uitkomst, omdat de pijn en zwellingen nog niet volledig weg zijn, en pas wanneer dat echt verdwenen is kan ik beoordelen of het voor mij geslaagd is.
Liposuctie
12 June 2026
L
Arnhem
Vandaag 4 weken geleden een boven ooglidcorrectie gehad. Ben nu al blij met resultaat, terwijl er pas over 3 maanden helemaal genezen zal zijn.
Hanneke
ARNHEM
Vanaf de intake tot aan de behandeling fijn geholpen. De angst die ik vooraf toch wel had (ze gaan iets aan mijn ogen doen) is totaal overbodig geweest. Met name de uitleg die ik kreeg bij elke handeling die ze verrichte was erg geruststellend. Compliment aan jullie team.
Jan Wolters
Westervoort
Zeer vriendelijk ontvangen en hele duidelijke informatie en instructies ontvangen.
Ivy clinics 's Hertogenbosch
Marian
Varik
Perfecte ingreep met mooi resultaat en bijzonder vriendelijke en professionele medewerkers en chirurg. Zeer persoonlijke benadering !
Ivy clinics Amsterdam
Martijn Akkerman
Amsterdam
Heel fijn geholpen door iedereen nog wel een strak gevoel van de oogleden maar dat zal er wel bij horen. Wat mijn wenkbrauwen en oogleden wil ik nog graag advies met de controle
Bets Lemmers Zondag
Beneden Leeuwen
Elke 3,5 maand kom ik voor een Botox inj voor mijn voorhoofd en frons , hierbij wordt ik altijd gastvrij ontvangen en deskundig geholpen Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Carla
Tamara
Eck en wiel
Super blij mee, ik kom zeker terug!
Joyce
Vriendelijk, eerlijk en professioneel
Laserbehandeling
Alex
Didam
Ik heb iets meer dan een maand een bovenooglid correctie laten uitvoeren en erg goed en vriendelijk geholpen. Zelf na het uithalen van de hechtingen kreeg iets make-up op zodat ik even zonder zonnebril boodschappen kon doen. Heb daar wel te horen gekregen dat pas na drie maanden het resultaat goed zichtbaar is dus moeilijk om nu al te zeggen dat ik helemaal tevreden ben met de ingreep, heb nog steeds het idee dat er te veel huis zit en dan vooral aan de rechterkant dus nog even afwachten of het allemaal nog bijtrekt.
5 June 2026
Herman
Rheden
Ik zei”vakwerk , je hebt me gelukkig gemaakt! Super bedankt!
Irene
Wehl
Het ging om een bezoek twee weken na de ooglidcorrectie. Bij het linkeroog bleef een soort zwelling zichtbaar. De behandelend arts deelde mede dat daar in het najaar naar wordt gekeken om de "zwelling" te verwijderen zonder incisie. Het was voor mij wel teleurstellend dat dit het resultaat was na de ingreep.
Arnold
Uffing
Lotte
Groningen
De sfeer van Ivy clinics js heel prettig. Ik heb in Amstelveen een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren. Het voorgesprek was duidelijk en informatief. De app werkt super. Tijdens de behandeling werd steeds duidelijk verteld wat er gebeurde, wat ik kon voelen, hoe de nazorg was. De hechtingen heb ik in de vestiging in Den Bosch laten verwijderen. Ook daar supervriendelijk en professioneel bejegend. Top ervaring! Ook met mijn vragen kon ik prima terecht.
Ivy clinics Amstelveen
1 June 2026
Petra
Zeewolde
Ondanks mijn angst wisten zij mij mij gerust te stellen. En dat kwam echt omdat ze profesiomeel was en wist waar ze het over had. Door haar integriteit wist zij mij gerust te te stellen.. Ik weet nog dat ik dacht, ik heb het volste vertrouwen in die vrouw. Ik heb er geen spijt van gehad.
1 June 2026
Danielle
Duiven
Ik ben erg goed ontvangen door de vriendelijke medewerkers van Ivy Westervoort. Alles goed uitgelegd voor de ingreep en vakkundig geholpen door een fijne arts. Ben erg blij met het resultaat.
30 May 2026
Linda Hamstra van swaaij
Duiven
Een ooglidcorrectie gedaan bij Ivy. Zeer professioneel geholpen en alle tijd voor vragen en duidelijke uitleg. Ben superblij met het resultaat en spijt dat ik het niet eerder gedaan heb. Ook netjes een app waar je informatie vind en vragen kan stellen. Zeer blij met deze kliniek en de medewerkers.
28 May 2026
Tamara
Ede
Ik ben nu 27 en heb sinds mijn tienerjaren al last van kaakklemmen. Ik dacht altijd dat mijn “vierkante gezicht” puur genetisch was en dat ik niks kon doen tegen het kaakklemmen. Alles heb ik geprobeerd via de tandarts, maar niets hielp helaas. Ongeveer 2 jaar geleden ben ik via een vriendin (die hetzelfde had) naar Ivy Clinics gegaan voor botox in m’n kaken. Wow, wat een verschil, eindelijk is alle spanning weg en kan ik relaxed slapen. Had ik dit maar veel eerder geweten haha! Voornaamste reden is medisch, maar een mooie bijkomstigheid is dat mijn gezicht zichtbaar slanker en zachter is geworden, waar ik ook onwijs blij mee ben. Een grote dank aan arts Mohammed Khurshed. Altijd persoonlijk, professioneel en voor mij echt een life changer. Nooit meer ergens anders heen!
Ivy clinics Amstelveen
28 May 2026
Stefanie
Haarlem
Van begin tot eind zeer professioneel. Ook uiterst vriendelijke behandeling
Ivy clinics 's Hertogenbosch
26 May 2026
Antoinette
Rosmalen
Al bij de intake kreeg ik een goed gevoel; er werd lang de tijd voor mij genomen om de gehele ingreep te bespreken. De ingreep viel 100% mee, en ook tijdens de ingreep werd ik meegenomen in wat er werd gedaan. Ik heb een ooglidcorrectie gedaan, en die is mooi gelukt. Het personeel is vriendelijk, en de prijs-kwaliteit verhouding is goed. Nu nog gratis parkeren, dat zou het helemaal afmaken.
Ivy clinics Amsterdam
26 May 2026
Anita
Bollenstreek
Goede uitleg . Nu nog de ingreep...
25 May 2026
Karen
Huissen
De intake was spannend maar de uitleg was duidelijk en de ingreep verliep prima en een fijne sfeer. De app is ook heel fijn. Was fijn dat je na de ingreep elke dag wel een app kreeg. Dus mijn ervaring is zeer goed en beveel zeker aan.
22 May 2026
Jolanda
Olst
Er werd ruim de tijd genomen om de behandeling met precisie uit te voeren
21 May 2026
Jeannette
Silvolde
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch