Goede voorlichting, klantvriendelijke medewerkers, goede nazorg
Goed ontvangen duidelijke intake snelle behandeling en pijnvrije ingreep. Nazorg ook professioneel Kortom zeer goede ervaring
Ooglidcorrectie, werd geroutineerd en rustig uitgevoerd. De voorlichting over thuisbehandeling gaat snel en mondeling op de OK, waardoor mogelijk wat punten worden gemist. Een flyer met alle actiepunten zou al voldoende zijn. De Ivy-App vond ik verwarrend.
Bij intake duidelijke uitleg, zéér vriendelijk geholpen. Bij behandeling (ooglidcorrectie) ook hier weer, duidelijk, vriendelijk en vooral deskundig. Je voelt je hier zeker geen nummer maar een warme persoonlijke benadering. Echt een aanrader!!
Ooglidcorrectie is netjes uitgevoerd. Ingreep mij erg mee gevallen, zo ook de periode erna. Na een week hechtingen eruit laten halen en was al zo goed als genezen. 2 weken later nauwelijks een litteken te zien. Erg tevreden ook met de app die je de dagen na de ingreep informatie geeft.
Uitstekend en uitgebreid adviesgesprek gehad.Er werd ruim tijd voor me genomen en alle opties goed besproken. Ook de "offerte" keurig in de mail met hierin nogmaals alles wat was doorgenomen.
- goed advies, prettige sfeer en goed resultaat.
Goede uitleg voor de ingreep. De ooglidcorrectie keurig en voor mij pijnloos uitgevoerd. Ook de hechtingen eruit halen ging prima. Heb me netjes aan hun advies gehouden, door rust te houden en te koelen. Heb dan ook vanaf dag 1 helemaal nergens last van gehad. En nu na 1 week, al een mooi resultaat.
Bij Ivy clinics Westervoort werken vriendelijke en kundige mensen. Ik voelde mij gerustgesteld en op mij gemak. De app van Ivy clinics is een een fijne tool voor dagelijkde info en uitleg over hoe het herstel eruit ziet vlak na de ingreep.
Eerste keer fillers. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd waardoor je goed op je gemak bent. Ontzettend blij met het resultaat. Zou het zo weer doen. Aanrader.
Vorige week voor bovenooglid correctie geweest. De behandeling en begeleiding was zeer professioneel. Ben zeer tevreden (nu al) over het resultaat.
Ik kreeg duidelijke uitleg over de behandeling . En er ruim de tijd voor genomen. .
Heel vriendelijk geholpen,vakmensen.
Goed geholpen en geadviseerd. Fijne ervaring
Zeer goede ervaringen gehad. Er wordt goed meegedacht en als je iets beter kunt laten dan wordt het ook afgeraden. Er hangt ook een goede sfeer.
Fijn ontvangst en goede behandeling
Vriendelijk geruststellend en goed resultaat al snel te zien. Dank je
hele aardige en vriendelijke arts die goed naar mijn wensen luisterde.
Vanaf eerste contact tot aan controle na operatie geweldig geholpen. Ik ben zowel in Amstelveen als Den Bosch geweest, personeel is allemaal reuze vriendelijk en professioneel en nemen de tijd voor je. Prijs en kwaliteit geef ik nu 4 sterren aangezien ik nog niet het definitieve resultaten heb vanwege het feit dat de operatie pas een week geleden is.
Vanaf begin tot het eind geweldige service en verzorging!
Super geholpen en het ziet er mooi uit
Goed geluisterd naar wensen en behoeften tijdens voorgesprek, vriendelijk behandeld, tevreden over effect behandeling
Voor het eerst een behandeling gehad met botox en fillers. Er wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt. Je voelt bijna niets. Het resultaat is erg natuurlijk en je ziet elke dag dat het mooier wordt. Ik ben zeer tevreden.
Ik heb het contact en de behandeling allemaal als zeer professioneel en positief ervaren. Mooie en nette praktijk waar je je snel op je gemak voelt, mede door de vriendelijke medewerkers. Je wordt direct gehoord en gezien en je voelt je beslist geen nummer. Behandeling is reuze meegevallen. Je merkt dat de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en deskundige arts. Ook de informatie vooraf is duidelijk en volledig. Zou de praktijk bij iedereen aanbevelen.
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.