Ik kom jaaren en ik ben altijd tevrede.
Superfijn geholpen en mooi resultaat (tot nu toe) nog een beetje vocht in de oogleden dus helemaal mooi als het
Bezorgdheid is weggenomen en Dr.Adamo heeft de juiste diagnose gesteld, waarvoor ik nu medicijnen heb gekregen van de huisarts
Prima. Maar mijn ogen zijn giga blauw van de bloeduitstorting. Nu een week geleden behandeld. Ik zie tot nu toe geen resultaat ....ik wacht nog even af
Al jaren kom ik bij ivy clinics voor Botox en fillers… naar volle tevredenheid
Zie boven
snel bereikbaar bij vragen en geven persoonlijke aandacht. Ontspannen sfeer, laagdrempelig in contact.
Ik heb een bovenooglid correctie gedaan, het is erg mooi geworden.
Bij Ivy Clinics geweest voor een emerginC facial inclusief hydrafacial dieptereiniging. Een super fijne ervaring met zeer goed resultaat. Na afloop voelde mijn huid gekalmeerd aan en zag mijn gezicht er fris en egaal uit. Ik ben erg tevreden!
Persoonlijk en deskundigen behandeld
Zie hierboven: ik ben zeer tevreden over de behandeling bij Ivy Clinics in Westervoort.
Je wordt heel erg op je gemak gesteld en de behandeling wordt uitgevoerd terwijl zij je alles rustig uitleggen. Was redelijk gespannen van te voren, maar werd helemaalmrustig tijdens de behandeling.
Dit is mijn eerste keer bij Ivy. Goed voorgelicht en er wordt met je mee gedacht. Mijn behandeling is pas een week geleden (Botox) dus nog niet echt zichtbaar. Kijk hoopvol naar de volgende week.
Goed geholpen mooie accomodatie en goede voorlichting
Ik kwam voor een consult en heb meteen een afspraak gemaakt voor een behandeling voor mijn onderooglid. Deze specialisten hebben oog voor detail en weten exact jou te vertellen wat er allemaal gaat te wachten staat. Ik ben nu al zeer tevreden!
Professioneel en erg vriendelijk. Heel duidelijk en je weet gelijk waar je aan toe bent.
Het resultaat is, na een week wel een ontstoken en dik ooglid, erg mooi geworden. Zeer tevreden over de behandeling.
Wat vervelend om te horen. Over het algemeen staat dit niet in relatie met elkaar. Echte alle ooit gemelde bijwerkingen worden wel in een bijsluiter gezet. Ik bel je even om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Originele beoordeling
Vandaag een week geleden ben ik geweest om mijn voorhoofd te behandelen. Ben twee keer eerder geweest en ik ben altijd enthousiast als ik er weer ben geweest. Dan hoop ik na twee weken op een mooi resultaat. Twee dagen na de behandeling kreeg ik een dik en rood ooglid. Het begon ook pijn te doen en het jeukte enorm. Nu een week later is dat nog niet over. Afgelopen dinsdag heb ik gebeld met ivy clinics en mijn verhaal gedaan. Ik zou foto’s appen zodat de arts het kon beoordelen. Als reactie kreeg ik dat het ontstoken oog geen verband houdt met de behandeling. Heb gegoogeld op internet, daar las ik reviews van mensen die hetzelfde hadden en waarvan artsen vertelden dat het wel degelijk te maken had met de behandeling. Daar schrok ik toch wel van. Ik begrijp echt dat er risico’s aan zitten en het is mijn keuze om dit te doen maar was een beetje teleurgesteld dat er niet iets serieuzer naar was gekeken. Maar misschien ben ik te ongeduldig en is mijn ontstoken oog na volgende week (twee weken later) genezen. Vind het lastig om dit te zeggen omdat ik ook weet dat jullie een goed aangeschreven kliniek zijn. Bedankt voor het luisteren oor. Met vriendelijke groeten, Suzan Jurjus / 06 22 81 84 87
Netjes en vriendelijk te woord gestaan. Er wordt echt de tijd genomen voor het intakegesprek. De ingreep zelf is me ontzettend meegevallen. Zeer kundige arts! Nazorg is ook goed. Ik ben absoluut zeer tevreden!
Very satisfied with the consultancy, the specialist gave an accurate and trustworthy advise. Friendly personnel and neat clinic.
goede ervaring gehad goed behandeld
ik heb het als zeer fijn ervaren
Prima geholpen, zeer gastvrij
Alles verliep zoals ik gedacht had.
Ik ben vriendelijk ontvangen en kreeg een goed advies. Eerlijk en geen enkele druk op het aandringen van behandelingen. Heb binnenkort mijn eerste behandeling.
Met nogal wat spanning stapte ik binnen. Voelde mij al snel op mijn gemak, prettige sfeer en erg vriendelijke mensen. Na 1 behandeling al goed zichtbaar resultaat, over 2 weken terug voor bijwerken! Heel blij mee!!
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.