Vriendelijke ontvangst, gezellige praktijk en aardige arts
Prettige voorlichting. Perfecte behandeling.
Al bij intake fijne ervaring. Goede informatie en vriendelijk ontvangen. Daarna ook bij de behandelingen steeds weer opnieuw hoed geïnformeerd over de stappen die genomen werden. Super vriendelijk personeel en resultaat is in een woord geweldig.
Het was een fijn en eerlijk gesprek. Ze hebben een duidelijk advies gegeven ook als het dus niet kan.
Door de behandelingen voor m’n huid ziet mn huid er stralender en jonger uit. Het helpt echt!
7 -11-25 een bovenooglidcorrectie laten doen. hele fijne begeleiding van dienstdoende en assistente, goede uitleg vooraf en tijdens de ingreep. totaal geen pijn gehad. herstel gaat voorspoedig en blij met het resultaat. voel me nieuw en het kan alleen nog maar mooier worden. kortom zeer tevreden, raad het iedereen aan.
Kundig en klant vriendelijk.
Mooie kliniek waar je snel geholpen wordt.
Eerste intake gesprek ,vriendelijk ontvangst, duidelijk en goed advies. Alles goed terug te vinden in handige app. Arts en assistente zeer vriendelijk en kundig. Alles wordt na de ingreep nogmaals duidelijk uitgelegd. Goodie bag met benodigdheden erg handig. Misschien nog een monster van de littekencreme erin doen zodat je die kunt proberen voordat je grote tube aanschaft
Al voor de eerste controle trok ik aan de bel: volgens mij is er bij 1 oog teveel vet/huid weggehaald. Dit werd weggewuifd. Ik moet het gewoon afwachten ivm de herstelperiode. We zijn nu een maand verder en het wordt steeds duidelijker dat ik gelijk had. De ogen zijn vreselijk ongelijk, waarbij het betreffende oog heel diepliggend en afhangend lijkt. Ik zou graag kijken naar een oplossing om dit te corrigeren, maar voel me niet serieus genomen.
Bij mijn bezoeken ervaarde ik persoonlijke aandacht en ik had vertrouwen in de deskundigheid van m.n. de chirurg. Heel fijn
Goede voor en na zorg . Voorspoedig en pijnloos herstel en een prachtig eind resultaat . Ik ben dan ook enorm blij dat ik deze oogcorrectie heb laten uitvoeren door IVY Clinics .
Vanaf de intake had ik al een heel goed gevoel en het resultaat is nog veel mooier dan ik had durven hopen. Ik ben zo enorm dankbaar en blij met het resultaat. De begeleiding was heel geruststellend en professioneel. Ik kan het iedereen aanbevelen. Mensen om mij heen zijn ook onder de indruk van het resultaat en zo symmetrisch zeggen ze.
Sympathieke vrouw en heel fijn geholpen in Westervoort!
Ondanks dat ik erg eng vond en nerveus was voor de behandeling van mijn bovenoogleden ben ik erg goed geholpen door een professionele zeer vriendelijke arts (Dr Rana) Goede uitleg gekregen tijdens behandeling. Geen pijn gehad. Ivy Clinic ziet er erg mooi en clean uit en zeer vriendelijke medewerkers.
Oriënt gesprek gehad en kreeg prima heldere uitleg over de operatie die ik ga krijgen. Vriendelijk personeel.
Super eerlijk en vooral duidelijk advies over de behandeling gekregen die mij zeker gelukkig gaat maken.
Kom al een tijdje hier op locatie Westervoort Erg blij met de resultaten en het vriendelijke en goede kundige personeel! Zal iedereen Ivy clinics aanraden Zeker 5 sterren hier
Ik ben bij dr. Adamo geweest. En ik ben blij met de behandeling Echt tevreden. Botox en fillers. Is toppie!
Ik heb deze ooglidcorrectie jarenlang vooruit geschoven omdat het idee van een ingreep bij mijn ogen altijd een eng iets leek. Totdat mijn oogleden echt te zwaar en vermoeid werden en het toch moest gebeuren. Bij Ivy volgde eerst een intakegesprek met een uiterst vriendelijke mevrouw die mij gerust stelde en alles stap voor stap uitlegde. De ingreep volgde een paar weken later en die viel achteraf echt heel erg mee ( wat ik al van meerdere mensen gehoord had!) Ik kreeg ook erg goede tips mee voor de nazorg. Ivy kliniek heeft ook een app voor extra begeleiding over alles wat je weten wil van begin tot het eind en de kliniek is telefonisch bereikbaar. Achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten doen want het resultaat is een enorm positieve verbetering! Mijn gezichtsveld is veel breder geworden en vooral de zware oogleden die vaak dicht vielen is voorbij wat een grote opluchting is! Ivy klinieken heeft mij fantastisch geholpen!
Ik heb drie botox behandelingen gehad bij Eline in Amsterdam en ben meer dan tevreden. Ze is erg behulpzaam, vriendelijk en licht mij goed in over de behandeling. Ik ben zeer tevreden!
Super goede informatie gehad en duidelijke app, ingreep ging vlot. Alles was gewoon goed
bovenooglid correctie laten doen. na alle meningen van : oh stelt niks voor. vind ik het wel heftig. Ik kon wel meteen lezen, tv kijken. Het koelen met de erwtjes ging goed. zag wel bont en blauw, maar ik heb dat vrij snel, en schijnbaar was mijn bloedruk niet goed onder controle, dus tijdens het hechten moest ze constant, deppen en dichtbranden. wat normaal natuurlijk niet is, dus dat is wel belangrijk. vond de ontvangst, geruststelling wel ontzettend fijn. Ze was heel gefocust en denk ook heel kundig. Fijn ook dat ze zeggen wat ze aan het doen zijn. vind wel een stukje minder mooi gehecht, maar missch komt dat door de onderbreking van het deppen tijdens het hechten. wel jammer want ik heb het puur cosmetisch gedaan, dat ik me weer mooi op kan maken en niet omdat mijn oogleden op mijn lippen hingen. Ik heb nu na een maand nog steeds soms het gevoel of er wat zand in mijn ogen zit , het trekt ook wel, net of het te krap is nu. kon ook n tijdje 1 oog niet goed sluiten. ik heb van heel veel mensen positieve reacties gehoord over Ivy en het zal wel aan mij liggen, ben te perfectionistisch. maar weet niet of ik het zelf nog een keer zomaar zou doen. mijn naasten zeggen wel dat het er goed uitziet, dus op naar nog verder herstel. Ohja en hou er rekening mee dat je zeker 3 mnd niet in de zon mag..
Dank voor deze uitgebreide feedback. De ingreep is nog maar net een maand geleden dus het kan zijn dan er dan nog wat klachten zijn. Eventueel kunt u even op een tussentijdse controle komen?
gewoon goed!
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.