Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Het scheiden van afval is nu heel gemakkelijk en het scheelt veel lopen naar containers , we houden nu weinig restafval over. In een woord super.
N.v.t.
22 April 2021
Jan van de Waerdt
Elst
Snel geleverd Mooie uitstraling, en er kan veel in terwijl ik maat m heb. De kleinste.
Schoonzus
19 April 2021
Riemda
Urk
Goede ervaringen met luxobin, ideaal systeem en handig dat alles los te koop is. Na bestelling volgende dag al in huis.
Terdege zomerfair
19 April 2021
Frank
Veenendaal
Product is zoals beschreven.
Vrienden
25 March 2021
R
Urk
We hadden er één besteld. Was iets beschadigd aangekomen, wat bij de post veroorzaakt is. Het werd keurig opgelost. Voordeel wat we er nu van zien is de strakke uitstraling, makkelijk schoon te maken en lekker hoog. Hoe het in de praktijk gaat, dus het wisselen van de zakken moeten we nog verder testen. Hierdoor hebben we nog geen vijf sterren gegeven.
internet
1 March 2021
Ton Kaashoek
Benthuizen
Uitstekende service, goed advies en snelle levering!
Google search
22 February 2021
Bart
Dordrecht
Heb er al veel plezier van!
Via kennissen gehoord
15 February 2021
Steef
Houten
Jaren lang moeilijk gedaan met 1 enkele vuilnisbak en het scheiden van plastic, compost afval en papier. Door een YouTube filmpje de Luxobin gevonden. Schot in de roos. Perfect.
YouTube
15 February 2021
René
Nijmegen
Ondanks dat de levering niet helemaal compleet was (losse onderdelen), ben ik zeer tevreden over het verloop van de bestelling, levering en service. Netjes en snel opgelost!! Kwaliteit is heel goed en ben erg blij met het product.
Via vrienden
11 February 2021
Astrid
Rijswijk
Netjes geleverd en bezorgd.
Internet
Elbersen warenhuis
4 January 2021
Evert
Harskamp
Een heerlijke opruimbak Alles wordt nu goed gescheiden door iedere huisgenoot, omdat we nu niet meer 6 x per dag naar de kliko’s buiten hoeven te lopen. Hij oogt wat fors, maar dat went snel vanwege zijn grote gebruiksgemak. De luxobin is zijn prijs meer dan waard
Familiedagen
30 December 2020
Wilma
Scherpenzeel
Het plaatsen en verwijderen van de zakken is zeer makkelijk. Ik vind het zelf prettig dat ik geen andere vuilnisbakken nodig heb voor plastic en papier en dat dit allemaal in 1 bak zit. Dat is de rede dat ik voor een Luxobin gegaan ben. Het design van de bak is zeer simpel en bijna Ikea-stijl. Maar het gemak overtreft het design.
30 December 2020
Tom
Poortvliet
Super bevalt hij mij de prullenbak
Waarvan kent u Luxobin?
Van een vriendin die had hem
16 November 2020
Grietje
Urk
Ideale manier van gescheiden afvalverzameling i.p.v. steeds naar buiten naar de kliko's lopen
23 September 2020
Bert
Woudenberg
Mooie afvalbak, kleur bij Elbertsen wekerom uitgezocht en perfect thuis afgeleverd.
19 August 2020
Brink
OVERBERG
Mijn vraag werd duidelijk beantwoord maar er werd ook ruimte geboden on terug te bellen als het niet zou lukken.
1 August 2020
M
T goy
Mooi product, duidelijke site. Wel jammer bij deze aanschafprijs dat er 10euro verzendkosten bijkomen. Zou gratis behoren te zijn. Levering inclusief 4 zakken (1× composteerbare zak voor gft, 1 nylonzak voor papier, een vuilniszak en zak voor plastic. Tip: deksel voor rest en plastic afval. Eventueel als optie. Ook restafval en plastic gaat stinken. Nu open verbinding met la/buitenlucht
22 July 2020
Aart Blaak
Stoutenburg Noord
Uitstekend product! Prima levering!
9 July 2020
Liesbeth
Apeldoorn
Ideale prullenbak voor het scheiden van afval. Een klep open en al het afval kan erin. De prullenbak is wel van grootformaat, hij neemt ruimte in.
26 June 2020
Willemijn
Woudenberg
Super fijne praktische afvalbak! Had ik jaren eerder moeten hebben! Ideaal systeem! Vriendelijke kundige klantenservice! Enige minpuntje wat ik kan bedenken dat er alleen een deksel beschikbaar is voor het groenbakje. Zelf zou ik die mogelijkheid op andere zakken ook prettig vinden. En het sticker systeem zou wat mij betreft removable kunnen zijn om het wisselen makkelijk te maken. Maar ondanks dat, echt n top product dit!
19 June 2020
Heidi
Renswoude
Door de soorten afval op 1 plaats samen te voegen, hebben we op 3 plaatsen ruimte gewonnen. Ook erg handig om alles op 1 plaats kwijt te kunnen. En dat alles zonder onnodige technische snufjes, maar gewoon praktisch ontworpen, dus waarschijnlijk duurzaam. Een klein nadeel: doordat de verschillende gaten zo dicht bij elkaar zitten is het af en toe wel goed mikken om niet de verkeerde zak te verontreinigen.
10 June 2020
Dirk
Katwijk
ik vind het een top vuilnisbak ik vind het gemakkelijk werken en de service was heel goed ook toen er iets aan markeerde
25 May 2020
jeltje woord
urk
We zijn heel blij met onze aankoop! Ideaal om zo het afval te scheiden en heel makkelijk in gebruik! En hij ziet er ook nog eens super mooi uit!
22 May 2020
Marja
Nieuw-Lekkerland
Kwalitatief fijn product, bestelling en verwerking verliep vlot!
24 April 2020
Daniëlle
Bant
Luxobin is dé manier om afval bij de bron te scheiden, op een praktische én plezierige manier.
Het Luxobin principe is ontstaan in de praktijk en gemaakt voor uw dagelijks gebruik. Met de Luxobin scheidt u eenvoudig 4 verschillende afvalstromen in één compacte bak.
Geen afvalbakken meer die overal verspreid staan, maar alles gecombineerd in één overzichtelijk frame. De Luxobin heeft een ergonomische hoogte. Zo hoeft u niet meer te bukken om uw afval te scheiden. Luxobin, gemaakt voor uw gemak.
Edeseweg 156
6733AJ Wekerom