Zeer tevreden.

Alles keurig geinstalleerd en afgemonteerd.

• Prijs

Een fijn bedrijf, goede afspraken, fijne, nette monteurs.

Zie hierboven

• Prijs

Goede communicatie en plezierige mensen

Goede voorlichting, plezierige mensen en staan je netjes te woord. Ook de mensen die komen installeren zeer plezierig.

Top!

Goede contacten, afspraken worden prima nagekomen. Hele deskundige en aardige vakmannen die bij ons de zonnepanelen hebben geïnstalleerd.

Top!!!

Prima bedrijf,

Snel!

Alles volgde elkaar snel op. Ook de panelen lagen snel op het dak. De electromonteur was meedenkend en heeft alles mooi geïnstalleerd.

• Prijs

Deskundig advies en flexibel tijdens de uitvoering

Het gesprek en de contacten met Solar Concept verliepen prettig. Tijdens de installatie bleken niet alle panelen op het dak te passen, maar ter plekke na overleg met Solar Concept een aantal panelen op het plat dak geplaatst. Prima oplossing en complimenten voor de uitvoering.

Gehele traject goed verlopen

Van offerte tot oplevering is er niet 1 probleem geweest. Keurig afgehandeld, netjes gemonteerd en goed uitgelegd.

• Prijs

Fijne mensen om mee te werken, komen hun afspraken na

Via de VEH gebruik gemaakt van hun aanbod. Informatie verstrekking was prima. Prima monteurs, zowel de elektricien die meterkast heeft aangelegd als de monteur die de omvormer geplaatst heeft en de leidingen getrokken heeft. Het was even puzzelwerk, maar het is geweldig opgelost. En allemaal bijzonder netjes afgewerkt. De monteurs die de zonnepanelen hebben geplaatst zijn echte acrobaten. Maar ook zij hebben puik werk geleverd. Ook gebruik gemaakt van hun service voor de teruggaaf van de BTW. Alleen moet dat nog geregeld worden. Verder niets dan lof voor dit bedrijf en de medewerkers

Hele prettige ervaring

Alle stappen gingen goed, vriendelijk, meedenkend en volgens afspraak

• Advies N.v.t.
  • Planning N.v.t.
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Prijs N.v.t.

Super leuke club en super snel een werkend systeem!

Binnen 4 weken een perfect werkende installatie! tientallen goede verhalen gehoord via diverse kanalen en ze maken het absoluut waar!

bij ons waren de panelen in 4 uur gemonteerd

snel gewerkt, leuke jonge mannen. vakkundig

• Prijs

Zeer vriendelijke mensen, deskundig en uitstekende service.

Solar Concept is nog een keer extra komen passen en meten wat voor mij de beste oplossing was voor het leggen van de panelen.

Kwaliteit, service en vakmanschap

Na een goed advies, 20 zonnepanelen geplaatst. Keurig volgens afspraak, kundige en prettige medewerkers. Kortom: zeer tevreden

uitstekend, snel en deskundig

Na het deskundig advies en de inmeting werden de zonnepanelen al binnen 4 weken geplaatst. Vriendelijk geholpen en alles werkt in een keer perfect

Snelle levering, mooie prijs

!1 panelen s'middags gemonteerd nadat de electicien s'morgens electrich heeft voorbereid. Netjes afgewerkt.

Goed geregelt

Alles netjes opgelost

Goed werk geleverd

Vanaf het advies tot en met de installatie: uitstekend!

Snel en goed

Alles snel goed en vooral netjes geïnstalleerd. Alles binnen enkele weken gerealiseerd, na deskundig advies

Komen afspraken na!

Duidelijke en snelle informatie. Werken netjes en snel.

Goede service, alles netjes geregeld

Goede service, alles netjes geregeld

• Prijs

Goede adviezen en fijne uitvoering

Positief, aan te bevelen voor anderen.

• Prijs

Afspraken worden nagekomen in tijd en in kwaliteit - prima service na plaatsen

In het gehele traject is de juiste informatie gedeeld - wat te installeren, hoeveel installeren en hoe te plaatsen - goede offerte - goede planning - en de juiste nazorg tot en met de terugvraag van de BTW. Het belangrijkst is natuurlijk de installatie - meterkast en zonnepanelen; dit was goed met een goed overleg over hoe de kabel naar de meterkast te brengen. Prima ervaring.

• Prijs

Goede service en snelle plaatsing

Installateurs zijn van Solar Concept zelf en zijn zeer vakkundig. Snel en netjes alles geïnstalleerd.

• Prijs

Een super leuke organisatie met veel passie!

Ik heb een hele goede ervaring overgehouden aan Solar Concept! Het contact met de adviseurs verliep erg goed en ze waren erg vriendelijk. De installatie is op de dag zelf ook zonder problemen verlopen en ik ben meteen begonnen met het terugverdienen van mijn investering. Zeker een aanrader!

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.