Energie opwekken gaat goed denk ik , alleen de werking van de app is werkelijk kunt. Na een 5 tal telefoontjes word ik afgescheept met de opmerking dat ik een app heb met een simkaart en dat ik op mijn locatie geen bereik heb. Dit is alleen op te lossen om de app via mijn wifi te laten werken , echter brengt dit extra kosten met zich mee , die ik zou moeten betalen , ik vind dit onacceptabel. Gaarne zou ik hiervoor een oplossing willen zien , graag hierover overleg. Groet Jan Verbruggen 0412637866
goede service. Er wordt netjes gewerkt. 1 min puntje is misschien dat er met verschillende mailadressen gemaild wordt, dit was soms een beetje verwarrend.
Bij het maken van de keuzes en mogelijkheden werd ik goed geholpen. Aangezien mijn dak nogal wat inhammen heeft konden de panelen niet standaard gelegd worden. Daarnaast was het fijn dat ik de aansluitings kabel in eigen beheer kon leggen. De prijs was prima. Van te voren alles goed doorgesproken over het aantal blokken van panelen. Dat was echter niet goed gecommuniceerd met de afdeling montage. Goed dat ik er zelf bij was om alles te corrigeren, de panelen lagen gedeeltelijk op het dak van de buren. Het verschuiven van de panelen ging toch niet helemaal lekker, ook het installeren van de app duurde twee weken. Het was moeilijk om contact te krijgen met de afdeling montage en installatie. Werd vaker niet terug gebeld. Al met al ben ik blij om met solar concept in zee gegaan ben, maar de afstemming en bereikbaarheid had wel een heel stuk beter gekund.
Telefonische afhandeling correct Verkoper was netjes en correct, maar heeft onvoldoende geadviseerd. Hij heeft verzuimd te melden dat onze meter niet geschikt was om teruglevering te meten. Na melding kreeg ik de reactie dat de electrameter dit niet kon en heb ik nog snel een slimme meter besteld. helaas hebben we hierdoor ca 3 weken geen teruglevering kunnen verrekenen. Personeel wat alles heeft geplaats heeft goed werk geleverd, was netjes in omgang, echter uitstraling zou wat beter mogen. komt dan betrouwbaarder over.
Het "offertegesprek" was prettig; we kregen voldoende informatie om een oordeel te vellen. De plaatsing werd naar onze mening afgeraffeld. Voor ons was een ochtend uitgetrokken (10 panelen); de middag voor de plaatsing bij de buren (9 panelen). De buuf zou om 13.00 uur thuis zijn zodat dan begonnen kon worden. Bij haar thuiskomst lagen ze er al op! Dus: 2 plaatsingen in 1 ochtend. (de jongens hadden ook 5 plaatsingen die dag, dus van te voren had al duidelijk kunnen zijn dat de gedane communicatie niet klopte. Niet erg netjes afgewerkt ook; de stroomdraad "bungelt" tussen de regenpijp en de gevel; dat werd later pas geconstateerd. Ook liggen de panelen erg strak op de dakrand; dat oogt niet lekker. Wanneer ons dat in het inleidend gesprek verteld zou zijn, hadden wij voor de optie van 9 panelen (3 x 3) in plaats van 2 x 5 gegaan. De meterkast was een week eerder vervangen. De medewerker (Harm) heeft in ons bijzijn nog contact gehad met Dennis om problemen bij de plaatsing te voorkomen. Er zou nl. een splitter moeten komen op zolder om een extra groep te maken voor een wasmachine. Aanpassing van de offerte was daarvoor nodig, zo bleek een week later, want de elektricien wou de splitter NIET plaatsen. (stond niet in de offerte want die was dus NIET aangepast). Dat zal nu door een andere elektricien gedaan worden.
Vriendelijke en nette mensen alles keurig gedaan en opgeruimd Alleen erg jammer dat de app op mijn telefoon in het Engels is dat is mij niet van tevoren verteld dat vind ik heel erg jammer
Een fijne club uit de buurt. Marc van Hees heeft ons goed geadviseerd over het beste systeem. De mannen hadden het warm op het dak en waren flink aan het zweten maar waren binnen een paar uur klaar! Nu nog even wachten op de monitoringsapp. Zeker tevreden.
Goede voorlichting in het voortraject en snel gewerkt toen de panelen gelegd moesten worden
Na een duidelijk gesprek aan de telefoon met duidelijk en goede informatie werd meteen de snelle installatie ingepland. Monteurs gingen keurig te werk en hebben gezorgd dat ik en mijn man meer dan tevreden zijn met de geplaatste zonnepanelen! Blij met de keuze voor Solar Concept.
Ik ben erg tevreden over hoe Solar Concept werkt alleen 1 ding vond ik vervelend : de afspraak was dat er vóór de middag de panelen gelegd zouden worden bij de buren en ná de middag bij ons omdat ik tot 12.30 uur zou werken. Toen ik om 13.00 uur thuis kwam (zoals afgesproken) was het al gebeurd en was iedereen al weg . Ik had de sleutel aan de buren gegeven voor als ik toch later thuis zou zijn jullie alvast konden beginnen. maar nu heb ik dus niemand gezien of gesproken en wellicht wat informatie gemist. Ik heb daarna ook niets meer gehoord of iemand gesproken. Daarom planning en communicatie geen 5 sterren
De adviseurs en uitvoeringsmensen bij Solar vind ik heel goed. Ze geven op een fijne manier advies, zijn goed bereikbaar, bellen terug, mailen op tijd enzovoorts. Heldere uitleg op je vragen. Voelen mee met de klant zijn wensen en vragen over zonnepanelen, en de diverse systemen.
Na een keurig en duidelijk advies volgde de afspraken die goed en duidelijk werden gecommuniceerd. De plaatsing van de panelen (27 stuks) werd in 1 dag gerealiseerd!! De dag erna werd mij de app uitgelegd en sindsdien kan ik elke dag op een zeer eenvoudige manier mijn opbrengsten van de panelen zien. Kortom, super tevreden met de keuze voor Solarconcept!!!!
Vanaf het begin voelde het vertrouwd en kreeg ik een gedegen advies. Vervolgens waren de monteurs erg vakkundig en waren het erg fijne mensen om over de vloer te hebben. Nadat ik nog wat vragen had ben ik hierin erg goed geholpen door de service-afdeling. Aanrader!
Na goed geadviseerd een offerte te hebben gekregen. Was er volgens afspraak ook ruimschoots binnen de 5 weken een plaatsing door een vriendelijke elektricien en 2 goedlachse monteurs die mijn dak opgingen. Alles werd keurig uitgelegd door een van de twee, meen dat hij Maurice heette. Die ook nog even wat bladeren uit de goot haalde voor me. Echt top.
Fijn gesprek, nette benadering, veel en goede informatie via de e-mail! Plaatsen: deze mannen zijn alles behalve een reclame voor het bedrijf. Ze waren niet onbeschoft maar hielden er op bepaalde gebieden andere normen en waarden op na. T huis werd ook niet “schoon” achtergelaten. De panelen liggen niet super strak op t dak, KAN te maken hebben met het wat oudere dak.
Met opname afgesproken dat de omvormer boven op zolder zou komen en geen bedrading in het zicht zou komen. Personeel dacht dat de omvormer beneden kwam te hangen, totdat ik daar de elektricien op attendeerde, daarna moesten ze weer terug komen om de bedrading te verlengen en te verleggen, hier hadden ze duidelijk geen zin in. Bedrading zit overigens nog in zicht.
Door het slechte weer waren de monteurs en elektricien wat later dan gepland. Bertie en zijn collega's hebben de zonnepanelen keurig gemonteerd en geïnstalleerd. Waren ook erg vriendelijk. Hadden jammer genoeg veel last van verschillende regenbuien maar zorgde ervoor dat de zonnepanelen waren aangesloten voor dat ze naar huis gingen. Hiervoor moesten zij wel wat overuren maken. Ik zal daarom Solarconcept zeker aan anderen aanbevelen
Geen opmerkingen verder.
Na een schouw bleek er op de dag van de installatie toch nog een andere dakdoorvoer nodig te zijn. Dus extra kosten waar niet op gerekend was. Ook de factuur klopte niet. Daarom telefonisch contact gezocht, helaas pas na 1 dag een reactie. Verder wel tevreden over het resultaat.
aanleg panelen perfect, aansluiting meterkast pas na 41 dagen
Goede kwaliteit en meedenken in oplossingen
Snel contact gehad. Goede respons en consequent gedaan wat er werd gezegd en beloofd. Electricien voor installatie, leidingen etc, werkte supernetjes. Vriendelijke vakmensen.
Snel en goed geregeld. Installatie binnen een paar uur gereed.
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.