Goed op tijd en netjes gewerkte alles netjes achter gelaten
helemaal prima verlopen. Goede communicatie en keurig netjes gemonteerd, Wij zijn zeer tevreden...
Met het plaatsen van de panelen ging het niet zo goed fout aangesloten zijn een maand later weer gekomen om alles op nieuw te foto graveren verders ging het niet zo gesmeerd
De Dakploeg bestond uit een stel dollemannen. Ze liepen door de dakgoot die later af is gaan hangen. Men werkte zeer onveilig. Met de telefoon aan het oor liepen ze over het dak. Alle panelen lagen in eerste instantie scheef. De vader van de jongens die kwam assisteren wees de jongens erop. Ook qua advisering klopte het niet. De kabel zou via de schachtkoker langs de trap de kruipruimte en vervolgens de meterkast in gaan. De ploeg zei absoluut niet de kruipruimte in te gaan. 3 dagen later is er een nieuwe monteur gekomen die wél de kruipruimte in wilde maar toen bleek de kabel helemaal niet door de schachtkoker te kunnen. De monteur heeft vervolgens assistentie gevraagd omdat de bekabeling over de nok van het dak naar de andere kant van het huis moest worden gebracht. Deze 3 heren waren echter wél fatsoenlijke kerels en hebben verder vakkundig gewerkt. Als laatste heb ik zo’n 3 keer moeten bellen waar de inloggegevens van de SolarEdge app bleven. Men zou telkens terugbellen maar tevergeefs. Kortom: alles is inmiddels klaar en eerlijk gezegd werkt t prima, maar de weg ernaar toe heb ik als stroperig ervaren.
Fijne collega’s en de juiste advies
Komen de afspraken goed na.
Top werk geleverd!
Wij hebben een hele fijne ervaring met het bedrijf gehad. Een fijn advies gesprek, de monteurs hebben goed werkt geleverd! Alles is naar wens verlopen.
Niet volledig happy. Elektricien mopperde van alles bij elkaar omdat wasmachine/droger er nog stonden, was ons nooit verteld dat we die moesten verplaatsen. Hij heeft ergens op gezeten waardoor een buis van de wtw losgeraakt was. Verkeerd teruggezet, dus zelf nog een hoop werk mee gehad. Dan het verhaal over een kapotte dakpan; Die scheen al kapot te zijn. Ok denk ik dan, vervangen is een kleine moeite en goede service. Al is zeer aannemelijk dat ze op die pan gestaan hebben. We hadden die week ervoor een dakraam gemonteerd en er was geen kapotte pan te zien. Maar goed, een klacht ingediend en vervolgens belt de monteur zelf op om wat uit te leggen. Krijg je ook geen beter gevoel van. Kortom, hadden ze "uit service" die kapotte pan vervangen (die ze hoogstwaarschijnlijk zelf gemold hadden, en daarnaast een kleine excuses vanwege de elektricien, dan waren wij wel positief geweest. Nu dus niet en daarom kan ik ze niet aanraden.
na een stroeve start is alles uiteindelijk toch nog goed gekomen
Komen afspraken na en de monteur zijn deskundig en heel correct.
goede communicatie en planning
een heel goed gesprek en toen was alles geregeld en in goed overleg uitgevoerd.
Zonnepanelen netjes geplaatst, maar niet te spreken over de electricien. Er is schade ontstaan aan de meterkast waardoor deze scheef hangt en de deur niet meer sluit. Hij was gehaast en ik hoorde hem tegen zijn collega zeggen “De scharnier is helemaal scheef getrokken!”. Dus hij wist ervan en heeft het bewust zo achtergelaten....dat vind ik nog het ergste. Ik heb inmiddels 4 x gebeld naar zowel verkoop als service alsmede meerdere emails gestuurd inclusief foto’s. Op de emails 0 reactie. En na de telefoongesprekken is elke keer beloofd dat men dezelfde dag terug zouden bellen. Daar wacht ik nu na een week nog steeds op....
Snel en keurig gewerkt de elektricien en de zonnepanelen monteurs zijn 100 procent in orde.
Het begon al met een vriendelijke aanbieding. Nagevraagd in omgeving en mensen gesproken die uitstekende ervaring met solar concept hebben. De voorbereiding en het begeleiden naar het leggen was erg proffesioneel en vertrouwelijk. En het leggen was in no time gepiept. Erg vriendelijk personeel.
We krijgen alleen de solar app er niet op, heel onduidelijk Met vriendelijke groeten
Ze komen op de afgesproken tijd, geven aan hoe ze de opdracht willen uitvoeren, staan open voor klanten-wensen en denken mee. Ruimen alles op en nemen de verpakkingen en de pannen die stuk gingen mee. Ik was zeer tevreden over het advies dat we gekregen hebben en met de uitvoering.
Duidelijke uitleg over de opzet en keuze van het te plaatsen systeem. En bij het plaatsen nog mogelijkheid tot aanpassingen / verbetering (door bijvoorbeeld posities te wijzigen zodat er ter plekke nog één extra paneel geplaatst kan worden). Alle vragen die gesteld worden, worden duidelijk beantwoord met begrijpelijke info. En het maakt niet uit of deze geplaatst worden bij de intake of bij het plaatsen. 1 kanttekening: ze zijn zeker niet de goedkoopste maar voor dat professioneel en deskundig duurzaam maatwerk krijg je zeker waar voor je geld.
Contacten vooraf waren prima. Planning wel zelf moeten navragen. Montage werd snel uitgevoerd. Ik heb een 2 digitale handtekeningen gezet na montage, maar weet eerlijk gezegd niet waar ik voor getekend heb. Die technische kennis heb ik niet en kan dus niet bepalen of alles goed en veilig is aangelegd. Het zou goed zijn als iemand van jullie bedrijf direct of kort na montage checkt of alles goed en veilig is gemonteerd en dit in overleg met mij als opdrachtgever gezamenlijk vaststelt en vastlegt. Dan weet ik waar ik voor teken.
Werken efficiënt
Ervaren monteurs , harde werkers , netjes, goede tekst en uitleg . Ondanks dat ze bij mij over de nok van het dak heen moesten (26 graden vol in de zon) werd de klus vlot geklaard in een woord FORMIDABEL. Zeer aanbevolen.
Top geregeld bij Solar Concept! Van offerte tot plaatsing en monitoring.
Vanaf het eerste telefoongesprek t/m de oplevering is alles perfect verlopen. Ben op een deskundige geholpen. Kreeg eerst een nette offerte met uitleg......een goed advies m.b.t. de aanpassing van de meterkast...alles werd duidelijk uitgelegd. Na opdracht zijn de panelen op een professionele wijze geïnstalleerd. Waarbij foto's zijn gemaakt van de gehele installatie die zijn samengebundeld in een dossier. Solar Concept ----- in één woord TOP!!!
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.