perfect en vakkundig!

alles netjes verlopen, vakkunding en vlot geinstalleerd, goed uitleg gehad. Zeer nette monteurs.

Prima ervaring!

Ik heb het contact de afgelopen 4 weken als zeer prettig ervaren. De panelen liggen nu een tijdje op het dak en het werkt allemaal perfect!

• Prijs

Professioneel en uiterst deskundig bedrijf!

Het advies was heel duidelijk en helder, de installatie werd verzorgd door echte vakmannen. Zeer kundig en veilig! Ik heb absoluut de juiste keuze gemaakt!

Bijzonder fijne ervaring

Erg prettig geholpen door de mannen van Solar concept! Door een goed en bijpassend advies van Daan besloten om zonnepanelen te nemen en wat een super keuze. Alles is keurig gemonteerd tot in detail. Ga zo door!

Prima oplossing geboden

Ik heb twee puntdaken in Noord-Zuid ligging. Prima dus voor zonnepanelen, alleen de dakbedekking is bitumen en alle leveranciers die ik in het verleden raadpleegde zeiden dat op een schuin bitumen dak geen zonnepanelen kunnen worden geplaatst. Solar Concept had wél een oplossing: Eerst worden er latten aangebracht, daarop wordt een nieuwe laag bitumen gebrand en dan worden de rails voor de panelen daarop geschroefd. Dat is prima gegaan, alleen de dakdekker zorgde voor enige vertraging.

Maken beloftes waar.

Een ge-olied bedrijf. Snelle en adequate behandeling, zowel per telefoon als mail. De montage verliep vlekkeloos, ervaren mensen. Ook de aanmelding en verzorging BTW teruggave is prima geregeld. Laat de zon maar schijnen!

• Prijs

Alles is zoals verwacht, zeer tevreden.

• Prijs

hoge verwachting, communicatie slecht, afspraken niet volledig nagekomen, vakkundig personeel.

Eerste kennismaking overdonderend, snelle overeenkomst en akkoord offerte. Hierna slechte communicatie een richting vanuit mij. Afspraken werden niet altijd nagekomen, tot tweemaal toe uitstel m.b.t. de uitvoering van werkzaamheden. Door een lat te weinig op het schuine dak te lijmen konden er maar zeven i.p.v. acht panelen worden geïnstalleerd op het dak en het overgebleven paneel op een minder gunstige plaats te recht kwam. De andere plaats werd in overleg met de installateurs gekozen op het platte dak maar wel met de kans op minder opbrengst. Over uw personeel op de dag van installatie zijn wij erg tevreden zij waren allen; deskundig, vriendelijk en service gericht. Wij als klanten waren vol verwachting maar het vervolg traject waren wij niet meer zo zeker en vonden de tijd tussen de offerte en plaatsing een vervelende tijd en hadden wij weinig vertrouwen in de afloop afloop. Uw bedrijf aanbevelen aan anderen ja wel met de opmerking alert de blijven op de navolging van de afspraken.

Betrouwbaar

Vlot en vakkundig

De 11 zonnepanelen waren in 2,5 uur gelegd en aangesloten. Mannen waren klantvriendelijk en er was goed overleg. Schakelkast ook vervangen na 26 jaar. Wel wat meer kosten, maar is het wel waard.

• Prijs

Nette jongens, snel en netjes aangelegd.

Deskundig en flexibel

Jammer dat twee van de panelen toch niet bleken te passen op het plattedak. Dit had voorkomen kunnen worden door inmeting. De panelen werden uiteindelijk toch maar op de dakkapel gezet.

• Prijs

Goed bedrijf, blij met de zonnepanelen!

Een tijdje geleden zonnepanelen aangeschaft bij Solar Concept. Deze hebben wij zelf geïnstalleerd. Contact verliep goed en het is erg vriendelijk personeel.

• Planning
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.
  • Prijs

Top! Vriendelijk personeel en snelle service

Na contact met verkoper Bart had ik binnen het beloofde aantal weken (4) de panelen op mijn dak! Daarna kreeg ik monteur Melvin op mijn dak en gaf me keurig uitleg voordat hij ging.

Super service!

Van begin tot eind goede begeleiding. Eerlijk advies gekregen en leuke hardwerkende goede jongens tijden de installaties.

matig/voldoende

matig/voldoende kan er mee door

goeie zakelijke service

prettige samenwerking alleen de communicatie tussen verkoop en electrische aansluiting kan beter. Ik moest redelijk dwingend optreden om de aansluiting te laten monteren zoals met de verkoper (Daan) was afgesproken. Vervelend op dat moment.

goed voor mekaar

netjes gemonteerd , zowel de panelen als de elektra . Zeer tevreden !!

• Prijs

Snel en vakkundig geplaatst en aangesloten

Snel en vakkundig geplaatst en aangesloten. Vriendelijk personeel.

• Prijs

Zeer goede aanbieding en uitstekende plaatsing en afwerking

Na de aanvraag voor mijn zoon Richard van den Wijngaard Teeuwskamp 30 Alphen aan de Maas is daar een goede levering en plaatsing verzorgt, daardoor hebben wij toch besloten het zelfde te doen bij ons, belangrijkste reden is prijs en kwaliteit. Ook hebben we een zetje gegeven aan een groener milieu. Heb hierdoor ook reclame gemaakt voor Solar Concept. Veel succes voor uw bedrijf Ruud van den Wijngaard

Super ervaring

Goed geadviseerd en een fijne communicatie. Korte wachttijden en snelle service op de dag van plaatsing.

• Prijs

Een ge-oliede machine waar de klant centraal staat!

Wij zijn echt heel tevreden over het proces en de geleverde diensten van Solar Concept Complimenten. Jammer dat we een klein probleempje hadden met de kookplaat die bij het aanpassen van de meterkast niet geheel was aangesloten, maar de service die die daar op volgde (dezelfde dag en binnen afzienbare tijd een service monteur op de stoep) zegt voldoende. De klant staat centraal. Top gedaan! Als klant wordt je stap voor stap meegenomen in het proces. De communicatie verloopt gestructureerd en afspraken worden nagekomen.

• Prijs

Solar concept kwam op ons over als een betrouwbaar bedrijf

De samenwerking verliep prettig, duidelijke uitleg en de mannen die de bij ons alles aan kwamen aansluiten en monteren waren netjes en beleefd

• Prijs

Is vlot en soepel verlopen ondangs de enorme hitte petje af

Solar Concept +

Prima ervaringen, alles netjes verlopen!

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.