Erg tevreden over het plaatsen

Vriendelijke jongens die de panelen plaatsen en aansluiten. Werken netjes

Super bedrijf

Super bedrijf! Van begin gesprek tot het leggen van de panelen is alles perfect verlopen. Laat de zon maar schijnen!

Komen afspraken goed na

Wij hebben naar volle tevredenheid zonnepanelen door hun laten plaatsen. Communicatie en afspraken zijn fijn verlopen. Ik zeg ga zo door.

• Prijs

kwaliteit is erg goed, planning is minder.

door ziekte werd de planning maar liefst 2 weken uitgesteld. aanleg installatie is netjes en volgens de geldende normen aangelegd. iets wat je niet genoeg ziet in deze branche. panelen leggen niet geheel naar mijn zin omdat mijn dak al doorzakt is dat versterkt door de panelen. dit had volgens mij beter gekund. Door de kwaliteit die geleverd is en de prijs is Solar Concept wel aan te bevelen

Slechte communicatie

Het is lastig communiceren met Solar Concept. Op mails krijg je regelmatig geen reactie. Via de telefoon wordt er aangegeven dat je wordt teruggebeld, ook dat wordt niet altijd gedaan. Over reeds gemaakte fouten wordt later pas gesproken. Al met al heeft het bedrijf het waarschijnlijk te druk.. de aanvraag zal hoger zijn dan hetgeen er geboden kan worden. Over het product is niets negatiefs te melden. Uiteindelijk is wel alles netjes opgelost.

• Prijs N.v.t.

Komen afspraken na en perfecte installateurs. Niet lullen maar poetsen.

Perfect geteld van begin tot eind hoera !

Wisselend

Advies zeer kundig en kwam professioneel over zonder opdringerig te zijn. Plaatsing en installatie van de panelen was minder goed. Installatie werkte in eerste instantie niet goed. Er werd daarna wel snel actie ondernomen, maar het WiFi probleem heb ik vervolgens zelf op moeten lossen.

Prima geregeld!

Alles was prima geregeld. Zowel de offerte, de planning en het aanbrengen. Voor de volgende vraag: Aanbevelen, dit hebben we al gedaan en hierdoor hebben jullie 2 nieuwe klanten gekregen.

• Prijs

Fijn bedrijf voor zonnepanelen én airco's!

Goede producten, snelle levering (zelfs in deze tijd!), uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Even wat gedoe omdat toch een andere omvormer nodig was dan eerder was berekend, maar is uiteindelijk helemaal goed, netjes en binnen korte termijn opgelost. Fijne medewerkers ook die het op locatie (bij ons: thuis) komen installeren. Kortom: bijzonder tevreden.

• Prijs

Afstemming planning kwam niet overeen met de tijd

De tijdspannen die ongepland was voor de montage was te korte waardoor de mannen naar huis gingen en ik een nieuwe datum moets prikken voor de afmontage. Wat mijn een extra snipperdag kosten. Dit is wel opgelost maar de rompslomp eromheen was niet wat ik er van verwacht had

• Prijs

Een leuke ploeg, snel,goed en vroeg klaar.

Goed gedaan

Alles ok

Niet direct alles volgens offerte, maar snel opgelost!

• Prijs

Prettige communicatie en keurige uitvoering

• Prijs

Snelle levering en goede service

Tot nu toe geen klachten

Top monteurs!

Mooi op tijd, snel gemaakt, top kwaliteit!

Mooi eindresultaat

De communicatie liet te wensen over en legplan veranderde 3 keer op het laatste moment De montage en elektricien verliepen prima en snel Een mooi eind resultaat

Aan te bevelen

Sales fase top Informatie verstrekking top Uitvoering en planning kan beter Monitoring afhandeling kan veel beter. App werkt slecht

Goed advies gekregen

Keurig gewerkt en de zonnepanelen netjes geinstalleerd, goed overleg met de montage.

Helemaal top.

Goede kwaliteit en snel geregeld. Ook de nazorg is goed. (Lag 1 pan niet goed )

• Prijs

Klaar voor ik koffie kon zetten

Binnen een uur lagen de panelen op het dak. En was de installatie online 8 x 390w paneel in serie met goodwe omvormer.

• Prijs

Fijn geholpen en alles netjes en zorgvuldig aangesloten

Erg tevreden t.a.v. voortraject als bij het plaatsen van de panelen. Zorgvuldig en snel gewerkt.

Aardige jongens!

Snel en professioneel

Heb al aan 3 mensen adres en goede ervaring doorgegeven

• Prijs

Alles ging goed met solar enige min puntje was dat ik niks hoorde over een afspraak waar ik na 2 weken zelf maar contact heb opgenomen. verder geen opmerkingen personeel die langs kwam waren allemaal netjes en meedenkend en ze waren snel klaar. dikke klop voor de harde werkers!

Super!

Service is echt geweldig! Plaatsen van nieuwe meterkast en zonnepanelen namen erg weinig tijd in beslag. Tevens constant op de hoogte gehouden en uitleg gekregen. Zelfs bij een vraag achteraf via mail, de volgende dag al een telefoontje om te beantwoorden!

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.