Komen gemaakte afspraken niet na !!!

Afspraken zijn niet/nog niet nagekomen Ook is er een stoppenkast op advies van Solaarconcept geplaats maar kon onze huidige stoppenkast uitgebreid worden Een onnodige kostenpost van bijna 900 euro Ook is onze oude stoppenkast zonder onze toestemming door de monteur meegenomen Deze willen wij graag terug Heb een paar keer gebeld en een terugbel verzoek gedaan met Roel maar we worden niet terug gebeld Er zouden kabels getrokken worden En dit is tot op heden niet gedaan !!! We zijn echt woest !!!! De zonnepanelen zijn wel heel netjes geplaatst Om niet alleen maar negatief te doen Wij hopen dat Solaarconcept snel contact met ons opneemt en de afgesproken werkzaamheden alsnog uitvoert Vriendelijke groet Marcel Berends

• Prijs N.v.t.

Goed en slechr

Waren duidelijke afspraken gemaakt niet nagekomen Zouden noch terug komen Om enkele wijzigingen aantebrengen kantoor ingelicht .monteurs geweest Zouden terug komen niets meer gehoord. Rest ben ik wel tevredentevrede

Goeie gasten

Vrolijke mannen die keihard werken en de boel netjes hebben opgeleverd. Wel even verwarring over wie er de natte kruipruimte in zou duiken maar dat werd opgelost. De installatie staat volop stroom te leveren.

• Prijs

De uitleg is prima. Plaatsen van de panelen is prima verlopen. Afspraken nakomen verliep stroever. Achter veel dingen na moeten bellen.

• Prijs

Uitstekend uitleg, aanleg en service!

Prettig kundig gesprek, montage en service

• Prijs

Goede planning, sterk in montage en afwerking en iets minder in communicatie.

Goede ervaring. Voorlichting door adviseur kan iets beter. Zou ook de bijkomende zaken, zoals onderhoud zonnepanelen moeten meenemen in zijn verhaal. Elektricien deed in het begin nogal moeilijk maar dat kwam uiteindelijk goed. Gezien feit dat de aansluiting van de omvormer wat lastiger was, had wellicht vooraf een schouw gedaan moeten worden, zodat ik niet in een wat lastig gesprek met die elektricien terecht was gekomen.

• Prijs

Nette heldere voorbereiding en ondersteuning. En op de installatie dag top en snel werk geleverd. Zeer aan te bevelen

• Prijs

Snel, vakkundig en niet duur!

Zonnepanelen snel geleverd, vakkundig geïnstalleerd, vriendelijk personeel en niet duur. Wat wil je nog meer.

Uitstekend werk verricht door Elda Solar

Installatie van de panelen goed en vakkundig gedaan door de mannen van Elda Solar in opdracht van Solar Concept. Nu wachten op de kilowattjes die binnen stromen.

Hartstikke fijn geholpen

Voor iedere vraag waren jullie snel te bereiken en kreeg ik adequaat antwoord

• Prijs

Helder en duidelijk van offerte tm installatie en nazorg h

Van de offerte tot en met de installatie en nazorg is alles uitstekend geregeld. Het hele proces verliep goed en vragen werden vlot en duidelijk beantwoord en de installatie verliep eveneens vlot en snel. We zijn EEG tevreden

Topmonteurs!

Prima installatie

• Prijs

Van offerte tot installatie, helder en duidelijk

Daar waar andere bedrijven voor de massa gaan, heeft Solar Concept wel een offerte uitgebracht. De mogelijkheden werden in een huisbezoek goed en duidelijk aangegeven, het meedenken en kijken naar wat er wel mogelijk was hebben we als zeer prettig ervaren.

Vakkundig, vriendelijk, netjes.

De monteurs kwamen mooi op tijd. Zij namen ruim de tijd om te bespreken waar ze de panelen wilden plaatsen en gaven mij voldoende ruimte voor eigen inbreng. De installatie verliep snel en goed.

Professioneel uitvoerend team

Van offerte tot plaatsing alles top geregeld

• Prijs

Prima installatie met goede uitleg

Zowel de installatie van de omvormer als de installatie van de panelen ging uitstekend. Vriendelijke en kundige mensen. Omdat de meterkast moeilijk te benaderen was, hebben we een esthetisch iets minder mooie oplossing (buizen achter regenpijp en via de grond) maar vanuit solar concept werd goed meegedacht. Meteen na installatie werkte het geheel prima!

Prima werk

Snel,deskundig,goede muziek

Betrouwbare installatie

Goede voorbereiding, goed bereikbaar voor vragen en duidelijke antwoorden Werken netjes bij installatie en denken mee

Vriendelijke mensen,

Gaven goed uitleg. Alleen kwam er al iemand om evt. gaten te boren voor dat beoordeeld was waar de omvormer zou komen te hangen. Vraagje: komt er nog een papieren garantiebewijs en informatie over de zonnepanelen?

• Prijs

Super snel en goed geregeld!

Goede service, netjes gewerkt, geheel naar wens!

Kan niet beter

Correct

• Prijs

goed werk geleverd een beetje moeilijk de btw terugvragen

snel en vriendelijke monteurs hebben er verstand van

• Prijs

vrolijk en netjes personeel en hard werkend!

personeel was erg netjes en vrolijk, en dat in de vroege ochtend! begonnen meteen met werken en stopte pas toen ze klaar waren! hardwerkend! zeer tevreden!

• Prijs

Het waren professionele, vriendelijke monteurs

Ze luisterden heel goed naar vragen en we zijn heel tevreden met het eindresultaat. We mochten alles mee zelf bekijken en ze dachten goed mee. Dat was heel fijn.

Klantvriendelijk en professioneel

Op 1 September 2021 heeft Solar Concept bij ons zonnepanelen geplaatst. Wij zijn uitermate tevreden over zowel de afspraak als montage. De monteurs waren zeer vriendelijk en werkte keurig netjes. Zeker aan te bevelen!

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.