super gedaan

Ben erg blij met de zonnepanelen. Ook wat betreft in eerste instantie de uitstekende voorlichting met dank aan Marcel Reijnen. Alleen is het nu net het slechtste tijdstip om in te stappen wat betreft de opbrengst van de panelen, maar het moest er toch van komen en de installatie is erg spoedig verlopen. De nazorg i.v.m. de app mag iets beter afgestemd worden met de klant, maar een telefoontje naar Solar Concept lost alles voorspoedig op. Misschien mogen jullie nog de klant benaderen over de te kiezen optie voor onderhoud.

Afspraken zijn goed nagekomen

Fijne mensen, afspraken zijn goed nagekomen. Alles naar wens.

• Prijs

Alles goed geregeld en heel keurig gemaakt

Alles goed en snel geregeld. Ze hebben het heel keurig geïnstalleerd

• Prijs

Alles volgens afspraak, fijne mensen. Netjes gewerkt en geven op alle vragen antwoord. In een woord : fantastisch.

Wisselend

Eerste gesprek liep goed, vlotte babbel van sales. Het gesprek was echter niet helemaal compleet. Dat bleek bij de installatie waardoor ik voor een voldongen feit werd gesteld om extra kosten te maken (daktoevoer) De afwerking daarna verliep niet vlot. Mijn verwachting is dat Solar Concept het te druk heeft gekregen. Er kwam 1 installateur die alles in orde moest maken. Had niet alles bij zich, zou terugkomen, kwam alsnog niet toen weer wel etc etc. Heb paar keer mn ongenoegen geuit aan de telefoon. Zou opgepakt worden. Heb gevraagd of ik teruggebeld zou worden, werd niet gedaan. Na ongeveer 1 maand kwam de laatste persoon alles installeren. Hopelijk werkt t nu. Ik heb nog geen mail ontvangen over de app. Wacht geduldig af. Hopelijk kan Solar Concept hiervan leren en zullen ze de service verbeteren. Dan zal ik zeker dit bedrijf aanbevelen aan vrienden. Nu voelt t niet goed. Zodra je een beslissing hebt genomen en voor hen gekozen hebt, blijft service achterwege. Dat is jammer.

alles goed geregeld

Alles was goed uitgelegd op papier. keurig!!!!

• Prijs

Netjes en volgens afspraak.

Er is netjes gewerkt en volgens afspraak geleverd. Alles werkt correct geïnstalleerd en ter controle aangeboden voor men weg ging. ook werd er duidelijk uitgelegd wat ze gedaan hadden en waarom.

• Prijs

Deskundige advies en top personeel

Tevreden

Wij zijn heel blij met de zonnepanelen goede service en de montage heel netjes uitgevoerd. Pluim voor dit bedrijf

top

goed geregeld ,snel , en alles keurig gemaakt .vakmensen .

Prima ervaring

De installatie ging heel vlot.Alleen jammer dat (bijna) alle communicatie via de email gaat.En we hebben véél emails gekregen.Met sommige moest je wat doen en daar kwamen we soms pas later achter.Ook zou het fijn zijn als iemand zou bellen over de ervaringen.

• Prijs

De snelheid waarmee het hele trajekt werd doorlopen

Zie boven1

• Prijs

Komen afspraken na snelle plaatsing en klantenservice

Zie bovenstaand

Super ervaring

Veel kennis en prima prijs. Ik iedereen aanraden om met Solar Concept B.V. In zee te gaan.

• Prijs

Top werk en goed en vakkundige medewerkers

Kwamen om 08.30 uur en vertrokken om 12.00 uur.

Prima werk afgeleverd

Ruim meedenkend, hard gewerkt, mooi resultaat.

Mijn ervaring is goed

Alles is goed verlopen, keurig netjes gemaakt. Alleen een controle van tevoren hoe de kabel geplaatst moet worden naar de meterkast dat was toch even zoeken maar is toch goedgekomen.

Netjes gewerkt

Heel tevreden en alle afspraken nagekomen.

uitstekend

• Prijs

Solar concept heeft ervaren en kundige medewerkers en komen afspraken na.

Contact met Solar Concept is altijd keurig in orde, komen telefonische afspraken na, ook voordat order is geplaatst. Op de afgesproken dag voor ombouw meterkast en plaatsing zonnepanelen was keurig in orde. De medewerkers van Solarconcept, electriciens als monteurs zijn ervaren en kundige mensen.

• Prijs

Goed, maar na plaatsing niets meer vernomen

Keurig netjes geplaatst, maar echt een groot bedrijf, gekocht en dan is de kous af. Ook een mail ontvangen ivm aanpassen meterkast, terwijl diegene die hier het adviesgesprek had gedaan, dat niet nodig ving. Kreeg zelfs een mail dat een bedrijf de BTW teruggaaf ging regelen, Maar heb mij daar nooit voor opgegeven.

• Prijs

Netjes gewerkt, aardige monteurs die meedenken met de klant

Alles is soepel verlopen vanaf offerte t/m oplevering.. Aandachtspuntjes zijn: ARBO en bij de offerte m.b.t. de groepenkast 2 opties aanbieden. 1 groepenkast vervangen en 2 groepenkast aanpassen zodat deze veilig is.

Harde werkers, mooi opgeleverd

De monteurs hebben hard gewerkt om de zonnepanelen tijdig en goed opgeleverd te krijgen. Het resultaat mag er zijn.

goed en netjes afgewerkt

waren keurig op tijd, werkte netjes ook in overleg

• Prijs

Nette installateurs , leveren keurig werk!

Vanaf de eerste dag fijn contact. En na goede uitleg hebben we nog een schouw van de groepenkast gehad waaruit bleek dat die behoorlijk gedateerd was! Ook die zorg werd door Solar Concept uit handen genomen en kon door hun worden aangepast! Op de dag van installatie van de zonnepanelen werd door de installateurs geconstateerd dat onze goot het waarschijnlijk niet zou overleven als ze er in zouden gaan lopen, dat was voor hun een extra handicap, maar ze hebben het toch maar niet gedaan!! JijVerder ligt alles nu netjes op het dak en de goot is gepaard gebleven !

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.