Top gemonteerd ,met monteurs die meedenken ,ga zo door.

Installatie werd keurig op tijd en door vakkundige en aardige monteurs verricht .had 2 dakpannen kapot maar de monteur gaf aan zo gauw ik nieuwe had ff met de planning te schakelen, zodat hij, als ie weer in de buurt was, hij ze ff zou wisselen , nou dat is zeker de PLUS van solar als ze dat ook komen doen ! X

• Prijs

Wacht nog op reactie voor reparatie werkschakelaar en aarde montage op goede plek nu

duidelijke informatie

snel contact gehad ivm plaatsing, nette monteurs werken alleen los van elkaar

• Prijs

Prima service en communicatie.

Is goed georganiseerd. Planning en communicatie Dick in orde. Plaatsen ging heel soepel en snel. Goed meegedacht mbt aansluiting naar meterkast. Super tevreden nu hopen dat de zon gaat schijnen en we de opbrengst kunnen zien. Aan de installatie zal t niet liggen.

Keurig geïnstalleerd.

• Prijs

Goede ervaring ga zo door.

Perfecte levering en installatie. Uitleg over omvormer en de app achteraf niet helemaal duidelijk.

Alles perfect geregeld

Communicatie ging goed. Installatie van de groepenkast en de zonnepanelen verliep probleemloos.

• Advies N.v.t.
  • Prijs

Fijn bedrijf dicht in de buurt.

Weinig advies op voorhand. Volgen voornamelijk. Installatie was middelmaat. Elektricien goed, maar de hoofdmonteur moest weg dus zijn hulp degene die het moest doen met een stagiaire. Aardige gasten, beleefd ook maar helemaal vakbekwaam? Waren spullen vergeten. Moesten 2x op en neer naar schaijk. Enkele kabels liggen nog in het zicht. Kleine moeite om die ook mooi weg te werken. Moet allemaal snel, jammer. Lagen nog peuken toen ze wegwasten en ook op panelen stappen/hangen die in de bus liggen om iets te pakken. Dat hoort niet vind ik. Nogmaals aan de aardige Brabantse mensen lag het niet aan, maar had meer kwaliteit verwacht.

Prima bedrijf

Zo’n beetje alles word je uit handen genomen, behalve het koffie zetten. Helaas ging de plaatsing in twee etappes vanwege een blessure bij de leggers maar alles is netjes afgehandeld. Elektra aanpassing ging snel, misschien iets te snel want hij ging met de voor bijna door een bestaande leiding. Kan gebeuren. Daarnaast was de elektricien iets te snel weg voor nog een vraag.

• Prijs

Voor mij een dikke pluim

Zie hierboven.

• Prijs

Goede zonnepanelen voor een prima prijs.

Alles wordt goed uitgelegd. Goede prijzen en prima materialen. Al met al een fijne ervaring.

Prima ervaring

Goed geholpen vanaf het eerste contactmoment tot de oplevering. Ik kan het iedereen aanbevelen om in zee te gaan met Solar Concept.

• Prijs

Vriendelijke mensen en snelle vakkundige installatie

De 2 heren hebben in een uur tijd 8 zonnepanelen kunnen plaatsen. Ongelofelijk snel! Daarna kwam de elektricien (was vertraagd bij het vorige adres) en die heeft het e.e.a. Ingericht in de meterkast en de draden gekoppeld. Perfect gedaan!

• Prijs

Geweldig, wat een bedrijf!

Na een helder en duidelijk advies hebben we vorig jaar de keuze gemaakt om in zee te gaan met Solar Concept. Digitaal is alles op voorhand duidelijk afgestemd. Op de dag van plaatsing, 7 januari 2022, stond er een heel net team klaar om de installatie te realiseren. Allemaal heel correct. Ook nog samen met ons het legplan een beetje aangepast en uiteindelijk helemaal top opgeleverd. Ik had nog wat vragen en die zijn netjes via mail beantwoord en men nam ook nog de moeite om even persoonlijk contact op te nemen. Prijs/Prestatie een dikke 10 Plannen van werk en uitvoeren van het plan idem. Nazorg ook een 10. Ik kan alleen maar iedereen aanraden om zaken te doen met dit bedrijf. Hun leus zou moeten zijn "zeggen wat je doet en doen wat je zegt"!.

Proma werk en begeleiding

Vanaf het eerste moment van offerte tot plastsing groepenkast en collectoren 100% inzet van alle medewerkers. Goed overleg. We moeten nu samen met Solarconcept alleen nog de BTW afhandelen. Eerst zal de factuur komen, en ik neem aan dat Solrconcept ons dan opnieuw zal contacten om samen de btw- aanvraag af te handelen. Alle vertrouwen in.

Top geholpen!

Toppers!!

Ben zeer tevreden

Altijd netjes en correct behandeld. Zeer hoge opbrengst, we zijn zeer tevreden.

In een woord uitstekend!

Alles is perfect bij ons verlopen!

Uitstekende partij!

Ik kijk nu al uit naar de volgende aankoop forbid bij Solar Concept kan gaan doen. Ik ben heel erg benieuwd naar het energiecontract en de slimme huisoplossingen.

Professioneel

Solarconcept heeft mij een goed advies gegeven over de mogelijkheden van zonnepanelen. Na we bedenktijd en wat extra aanvullende afstemming is het bestel en plaatsingstraject goed verlopen. Ondanks wat vertraging met de levering van onderdelen voor de installatie ben ik prima op de hoogte gehouden. De panelen zijn door de installateurs snel en netjes geplaatst. Binnen een paar uren waren de werkzaamheden afgerond. Nu is het wachten op de zon.

• Prijs

Heel aardig personeel, zowel bij de intake, schouw als installatie. Optijd en werken hard. Enig puntje is dat de monitoring app nog niet werkt. Wanneer je een nieuwe installatie hebt ben je erg benieuwd naar de opbrengst.

prima geregeld

prima geregeld, jammer dat mij werd aanbevolen om een bouwsteiger te bouwen, die vervolgens niet werd gebruikt door de monteurs , zie met de ladder het dak opgingen. Kostte me 280 euro.

prima werk

Op afgesproken datum gestart en binnen 4 uur was het klaar. Snel en secuur.

• Prijs

Tijdens de kennismaking en het maken van een consept wat twijfels over de plaatsing. Alsnog een 2e berekening laten makn met een andere manier van plaatsing wat uiteindelijk onze keuze is geworden. Bij het plaatsen van de zonnepanelen zeer tevreden over de service van de monteurs.

Hele fijne ervaring met Solar Concept

Onze ervaring met Solar Concept is uitstekend. De voorlichting, aanbieding en installatie is ons heel goed bevallen. Solar Concept denkt mee en komt met de beste oplossing. Naast leverancier van 100 zonnepanelen is Solar Concept inmiddels ook sponsor geworden van Tennisvereniging De Witte Schare.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.