Prima ervaring met Solar concept!

Informatie aanleveren was zeer goed. Behulpzaam met uitleg over aanpassing in meterkast. Uitvoering van de werkzaamheden was zeer correct en snel (2,5 uur!) gedaan. Vriendelijk personeel.

• Prijs

Alles goed en duidelijk geregeld, afspraken klopten, afstandsschouw minpunt.

De schouw op afstand vind ik een minpunt, werkte bij mij in ieder geval niet goed. De gebruikte foto was niet erg duidelijk waardoor objecten niet goed herkenbaar waren en verkeerd werden beoordeeld. Daardoor moesten offertes meerdere malen worden aangepast.

• Prijs

Administratief digitaal goed verzorgd.

Voorlichting goed door streaming. Goed e-mail verkeer over aanbiedingen en opdrachten. Uitvoering montage op tijd volgens planning. Persoonlijke veiligheidsmaatregelen dakwerk niet toegepast! Externe bekabeling aan de voorkant van het huis kan netter. Mvg.

• Prijs

alles goed, maar onveilig wachtwoord kan écht niet.

Je kunt toch niet een wachtwoord als "Goodwe2018" aan klanten geven? Dat is gewoon vragen om misbruik! Héél erg slecht dit.

• Prijs

De jongens waren klantvriendelijk en correct. Van krijgen ze een 10.

Solar Concept +

Sinds 5 dagen werkt mijn systeem. Nu nog wat bewolking maar wij zijn klaar voor de zonnige maanden!

Alles is perfect gelopen

Mijn ervaring met Solar Concept is heel positief. Alles is perfect gelopen en allemaal vriendelijk mensen met verstand van het vak!

Prima verlopen

Na lang twijfelen toch besloten tot de aankoop van zonnepanelen. Omdat Solar Concept vertrouwd aanvoelde. Blij mee.

• Prijs

vlotte service, aandachtige monteurs, goede informatievoorziening

Intake liep goed, verschillende varianten werden snel en goed verwerkt. Montage verliep heel soepel. Electrien ging zorgvuldig te werk in een oud huis zonder tekeningen :-)

Prima.

Het zijn beleefde,vrolijke en ijverige werklui.

• Prijs

Prima bedrijf met uitstekend personeel

Prettige ervaringen opgedaan met zowel informatievoorziening, meedenken als uitvoering van de werkzaamheden.

afspraak = afspraak

snel allemaal geregeld, vooral via internet. Conform afspraak geleverd en snel gemonteerd

• Prijs

Het begon heel goed..maar het werd minder.

Het begon heel goed: informatief; snel antwoord, snel handelen. Maar als de panelen dan gaan komen wordt het opeens een ander merk en type. En als je daar dan een mailtje over stuurt krijg je opeens GEEN antwoord meer. Dat is zwak. Bij montage bleek 1 paneel stuk en werd dit na 2 weken nageleverd.

• Prijs

Mijn ervaring met Solarconcept is goed.

Bellen naar Solar is nu en dan wat moeilijk.Je wordt terug gebeld en dat gebeurd ook.Wel is jammer dat ik geen boekje van de omvormer heb gekregen hoe hij werkt.

Elda solar

• Prijs

afspraken en advies bleken herhaaldelijk niet te kloppen

Ondanks de vriendelijke mannen die uiteindelijk de problemen bij ons hebben opgelost, ging in de organisatie en planning van het werk en qua inschatting en afspraken ongeveer alles mis wat er mis kon gaan. Op mijn laatste email waarin ik met klem verzoek om een van hun fouten recht te zetten, heb ik ook na een week nog steeds geen antwoord ontvangen... Heel erg jammer, want aan de werklui zelf zal het niet liggen.

Gewoon goed

Hele proces van informatie naar uitvoering is als gepland uigevoerd. Enigste opmerking is dat de groepenkast extra kosten met zich mee bracht. Jammer

prima ervaring

Alles goed geregeld, goed advies en leuke medewerkers. We zijn tot nu toe zeer tevreden.

Beoordeling nog niet mogelijk

Helaas werken mijn zonnepanelen nog niet. Zowel Solar als Stedin heft immers niet gezien dat mijn slimme meter onvoldoende capaciteit heeft ! Onbegrijpelijk, maar waar. Het gevolg is dat ik een nieuwe meter heb besteld, die volgens eerste informatie in de tweede week van maart zou worden geplaatst. Gisteren meldde Stedin mij dat het pas op 24 mei kan. Onacceptabel ! Ik zal Stedin daarover nog een gepeperde e-mail sturen.

• Advies N.v.t.
  • Planning N.v.t.
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Prijs N.v.t.

Redelijk tot goed

De installateur kwam bij aansluiting met nieuwigheden die niet vooraf bekend waren en onvoldoende gecommuniceerd door uw bedrijf. Een uitleg die bijna leidde tot annulering. Hierin schiet uw bedrijf te kort. Ook de vraag is er een kruipruimte, die door ons vooraf is vrijgemaakt, hetgeen veel tijd kostte en bleek volkomen onnodig. Ter voorkoming van irritaties vooraf is dit een belangrijk aandachtspunt anders start de installateur al met een achterstand waar hij niets aan kan doen.

Rommelige organisatie

Veel duidelijkheid in offertefase. Ik kon na keuze van het aantal panelen, nog een extra keuze maken voor panelen met een hogere opbrengst en daarna nog voor panelen waarbij omvormer/optimizer buiten aan elk zonnepaneel zit. Is duurder maart ik zag de voordelen en heb daarvoor gekozen. Ongeveer een week voor de installatie kreeg ik het bericht dat er andere zonnepanelen dan beloofd geïnstalleerd zouden worden. Daar werd ik wel een beetje kriegel van. Ik googelde wat naar dat andere merk en zag dat die net iets minder vermogen hadden. Maar vertelde sonarconcept, ze waren ook wat goedkoper (27 euro op 12 panelen) en bovendien was de opbrengst toch hoger. (Waarom werden die dingen dan niet eerder geoffreerd denk ik dan). Op de installatiedag , wilde de elektricien over het dak en over de dakrand boven mijn voordeur naar de meterkast. Dat wilde ik perse niet. Daarom moest er een dakdoorvoer komen. Extra kosten 250 euro ex. btw. Daar was ik het niet mee eens want daar was niet over gerept in het offertetraject. Als ze van tevoren hadden gekeken en niet alleen vanuit de lucht had dit probleem voorkomen kunnen worden. Het bedrijf heeft de helft van de kosten dakdoorvoer voor zijn rekening genomen. Uiteindelijk is alles netjes afgerond en heb ik mijn eerste twee dagen "gratis" stroom. Ondanks kregel toch netjes geregeld.

Goed geregeld

De zonnepanelen zijn netjes geplaatst met omvormer. Monteurs hebben zich netjes gedragen en klantvriendelijk opgesteld.

• Prijs

snelle en correcte installatie, vriendelijke monteurs.

snelle en correcte installatie, vriendelijke monteurs. Vraag: hoe wordt de BTW terug gevraagd?

Een dikke +

Ik kan deze partij iedereen aanbevelen. Alles tot in de puntjes perfect geregeld.

Prima partij!

Een hele goede en professionele ervaring!

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.