Prima!

Voor mij een aanrader. Zeer vriendelijk, kom zijn afspraken na. Als je vragen kan je ze altijd stellen. Ik ben er zeer tevreden mee.

Prima!

Uitstekend op alle vlakken

Wij hebben juist een hele fijne ervaring gehad met Solar Concept. Volledig begrip voor de drukte en hectiek in deze markt en in geheel Nederland als het over verduurzamen gaat. Solar Concept Heeft ondanks de drukte er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen.

Onvoldoende op alle vlakken

Persoonlijk heb ik heel erg slechte ervaringen met Solar Concept en zou een ieder afraden met deze partij in zee gaan. Ben zelf via vereniging Eigen Huis met hen in contact gekomen na inschrijving voor de collectieve inkoop zonnepanelen. In het voortraject viel het mij al op dat hun communicatie via online vragenformulieren plaatsvond; opnames op locatie werden niet gedaan, er dienden allerlei foto’s geupload te worden en een echt overleg met een adviseur bleek lastig te regelen. Toen ik aanvullende vragen had over de aangeboden componenten (panelen, omvormers etc.) kon dit in eerste instantie niet via een kort gesprekje worden doorgesproken maar moest alles via mails en diverse online offertes waar steeds tussen het moment van simpele vraag stellen en antwoord krijgen meerdere dagen tussen zaten. Pas na meermalen aandringen en boos worden kreeg ik personen aan de lijn waar ik ook daadwerkelijk zaken mee kon afstemmen zoals de configuratie, en een acceptabele installatiedatum. In eerste instantie wilden ze na het trage communiceren via de mails & formulieren komen installeren midden in de zomervakantie, of zelfs nog later. Na wederom meermalen bellen en aandringen kon in in contact komen met de afdeling planning om (want zo simpel kan het ook) de agenda’s naast elkaar te leggen voor een redelijke installatiedatum. Ook gezien de toezegging van Eigen Huis destijds dat e.e.a. binnen 10 weken gelegd zou worden. Bereikbaarheid is dus zwaar beroerd; Solar Concept verstopt zich achter keuzemenu’s en telefonistes die eigenlijk alleen maar berichten aanneemt en aangeeft dat je terug gebeld zult worden. Communicatie gaat vrijwel uitsluitend via de E-mail, bij vragen stuit je weer op de helpdesk. Zelfs de monteurs zelf kunnen hun eigen werkvoorbereiding niet eens te pakken krijgen, zo bleek op de installatiedatum toen er materialen ontbraken waardoor de installatie niet afgemaakt Een score van 2 sterren ipv 1 ster omdat ze (uiteindelijk) wel willen werken naar een oplossing

• Prijs N.v.t.

Teleurgesteld.. met een update

We kozen voor de beste... met een service plus! Althans dat dachten we..... Volgens planning vanaf april, zouden de panelen 3 augustus jl geïnstalleerd worden. Vakantie erop afgestemd, een dag van te voren wordt door Solar Concept echter de datum geannuleerd! Nu moeten we wachten totdat er weer gepland kan worden. Zwaar teleurgesteld dus!!! Update: 2 dagen later... zijn we gebeld door Solar Concept en zijn we tot een tevreden oplossing/aanpassing gekomen. Er is een nieuwe datum ingepland, nu 22 augustus en we worden financieel gecompenseerd voor de misgelopen opbrengst. We gaan ervan uit dat Solar Concept zich aan haar nieuwe afspraken houdt.

• Advies N.v.t.
  • Planning
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.
  • Prijs N.v.t.

Heel nette en vriendelijke mensen die zonnepanelen gelegd en aangesloten hebben

Super geregeld

De communicatie liep erg stroef maar het plaatsen is goed snel en netjes verlopen. Zeker een aanrader

Solar Concept = Plus

Denken goed mee bij het opstellen van de offerte. En de offerte is echt all-in, dus inclusief terugvragen BTW, aanpassen meterkast, enz. Geen kleine lettertjes. Komen afspraken over het leveren goed na, en het monteren gaat prima. Als klant wordt je zeer correct behandeld.

Perfect geplaatst

Van a tot en met z alles prima geregeld. Alleen bestellen een paar dingen invullen en de rest wordt alles geregeld. Netjes geplaatst, alles opgeruimd en goede uitleg. App is makkelijk te gebruiken en wordt uitgelegd waar de installateur nog bij is. Daarbij is de opbrengst hoger dan verwacht

Snelle service en plaatsing

Na informatie aanvraag heldere en duidelijke communicatie. Belafspraken werden nagekomen. Voorlichting prima. Installatie vlot. Alles uit handen genomen. Niets zelf hoeven regelen. Vriendelijke installateurs. Nadien heldere mails over de BTW teruggave. Ook dit voor geregeld. Duidelijke app waar we regelmatig op kijken wat de opbrengst is. Erg tevreden!!

Duurzaam verbeteren

Fijn dat ik minder stroom kosten heb

Snel en correct

Meegedaan met VEH zonnepanelen inschrijving. Snel contact, na insturen foto’s huis en meterkast snel een schouwrapport van de installatie en aanpassing meterkast. Rekening gehouden met onze wensen en vakantieperiode. Kwamen op afgesproken dag en alles gemonteerd conform wens. Extra meterkast aanpassing wordt ook uitgevoerd.

• Prijs

hele goede ervaring tot nu toe, medewerkers denken mee en zijn zeer correct in de omgang

De solarconcept medewerkers waren mooi op tijd zoals afgesproken. Er wordt netjes overlegd, zodat er op de beste manier de aansluiting en het leggen van de panelen gebeurt. ook wordt het volledige systeem nagekeken voordat men vertrekt. al me al een zeer prettige ervaring.

Zonnepanelen vooralsnog niet geplaatst

Tot de geplande installatiedatum liep de communicatie met Solar Concept goed. Maar toen begon de ellende. Op de dag van installatie weigerden de dakmonteurs het dak op te gaan en vonden zij opeens een hoogwerker noodzakelijk. Dit verbaast ons aangezien de schouw op locatie heeft plaatsgevonden en Solar Concept ook zonder problemen bij onze buren zonnepanelen heeft geïnstalleerd. De installatie ging dus niet door. Je zou dan verwachten van een bedrijf als Solar Concept dat ze contact opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak. Maar dat gebeurde niet. Wij hebben zelf meerdere malen gebeld en ondanks dat de aardige dames aan de telefoon iedere keer een terugbelverzoek hebben neergelegd bij de planning, is er geen contact opgenomen. Wel ontvingen we een paar dagen later een mail met een nieuwe installatiedatum, 4 weken na de geplande installatiedatum. Dit vinden wij niet acceptabel. Vervolgens hebben wij weer gebeld en kregen nu uiteindelijk iemand vd planning aan de telefoon die ons beloofde dat een collega zou terugbellen. Ook dit is wederom niet gebeurd. Je ontvangt meteen een herinnering als je niet op dezelfde dag reageert op hun mail maar het fatsoen om je terug te bellen is er niet. Dit hadden wij niet verwacht van Solar Concept.

• Planning
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.

Deskundig en betrouwbaar

Geplaatst op 13 maart 2022 en Inmiddels al ruim 4 maanden in gebruik en voldoet aan alle wensen. Snel deskundig en vriendelijk personeel. Zeer tevreden en zeker als bedrijf aan te bevelen !!

Gemonteerd en het werkt.

De dakmonteurs waren mooi op tijd. Ze hebben overlegd hoe de panelen gemonteerd konden worden tussen de dakramen. Zelf hebben ze besloten om de panelen over 2 strings te verdelen vanwege mogelijke schaduw. Ondanks de regen hebben ze doorgewerkt tot het af was. De elektricien was tussendoor gekomen en was snel klaar.

Professioneel, Snel, Eerlijk

Ook ik had interesse in panelen, maar had er totaal geen kaas van gegeten. Met een duidelijke en goede uitleg (op mijn niveau) snapte ik het allemaal. De prijzen zijn erg goed. Na goedkeuring van de offerte lagen de panelen er binnen twee weken op. Ook deze mannen waren erg snel en vriendelijk. Ik heb goede ervaringen met Solar.

Eerlijk en kundig advies

Na offertes van meerdere aanbieders te hebben vergeleken kwam Solar Concept als beste uit de bus. De adviseur had kennis van zaken, en probeerde ons niet iets aan te smeren. En niet onbelangrijk: de prijs was meer dan in orde! De installatie verliep vlot door de ervaren monteurs en elektricien. En alles werd netjes opgeruimd.

• Prijs

Harde werkers en erg prettig in omgang

Terwijl code oranje was afgegeven in Nederland toch in een ochtend mijn huis en dat van de buurman vol gelegd met zonnepanelen. Frisdrank en tuinslang werd zeer op prijs gesteld. Keihard doorgewerkt. Daarnaast ook zeer correcte omgangsvorm. Top dus. Bedankt.

tenenkrommend

November 2021 zonnepanelen laten plaatsen doordat het niet al te goed weer was geweest kon de opbrengst niet goed worden gecontroleerd . Na een mooie februari maand was de opbrengst niet goed ,begin maart contact gehad met solarconcept en deze bevestigde dat het inderdaad niet goed was ,optimizers vervangen en verplaatst naar andere kant dak . Ook dit heeft niet het gewenste effect ,weer contact opgenomen en gaan nu overleggen met goodwe en tigo ,uitkomst instellingen in omvormer aanpassen . Ook dit helpt niet word alleen maar slechter ,weer contact opgenomen nu voorzijde en achterzijde allemaal voorzien van optimizers ,achterkant werkt nu goed alleen de voorzijde niet . Weer contact opgenomen ,technische dienst ziet ook dat het nog niet goed is en de beloofde opbrengst niet gehaald gaat worden . Weer overleg met Goodwe gehad we zitten inmiddels op 4 juli,uitkomst we gaan een andere omvormer monteren .De opdracht word doorgegeven aan de afdeling planning . Na een week maar eens gebeld nog steeds niets gehoord ,ja dat vond de telefoniste ook vreemd ze ging het doorgeven met spoed . Afijn 18 juli kwam er een mail ,overlegd word er niet 19 augustus staat U ingepland voor een service .Dus vanaf de melding tot afspraak 6 weken ,ik vraag mij af of er nog iets van een vergoeding komt van al de misgelopen inkomsten . We zijn dus al ruim 5 maanden bezig om een goed werkend systeem te krijgen en heb er eerlijk gezegd niet veel vertrouwen meer in . "Ze zeggen dat ze al sinds mensenheugenis meedraaien in de branche en beheersen het ambacht tot in de puntjes " maar waarom duurt het dan zo lang bij mij . Ik mis een echte buitendienst die bij problemen ook gaat kijken naar de situatie bij de klant zelf , ook de snelheid van oplossen bij problemen moet mijn inziens veel sneller .Communicatie hebben ze nog nooit van gehoord heb ik het idee .

Cijfer 10: uitstekend

Mijn ervaring schrijf ik als volgt. Aanbevelen!!

Klasse installaties

3 huizen van zonnepanelen voorzien via Solar Concept. Alles perfect gelopen en goed meegedacht.

• Prijs

Aardige, vakkundige en professionele service.

Alles goed geregeld. Goede communicatie. Heel vakkundig. Snel. Aardige kerels.

Super!!!

Snelle en goede plaatsing van de panelen. Vriendelijk en hardwerkend personeel. Zeer tevreden over solar Concept!!!

• Prijs

Prima monteurs en klantvriendelijke behandeling!

M’n beide buren hebben ook bij jullie besteld na mijn opdracht.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.