Goede communicatie en service

Goede informatief vooraf met goede service / ondersteuning gedurende aanschaf periode.

• Montage (zonnepanelen)
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.

Goeie organisatie

Goede ervaring

• Planning
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.

Zeergoed

Eind februari alles netjes op het dakgemonteerd. Systeem werkt perfect

• Prijs

Een zonnepanelen leverancier met personeel vol energie!

In het begin uitleg gekregen over hun producten, met het rekensommetje gezien wat je kunt besparen per jaar (met x-aantal zonnepanelen). Je kiest het aantal zonnepanelen. Ik had aan 4 zonnepanelen al genoeg, maar toch voor 8 gekozen. Je weet maar nooit wat er gebeurt in de toekomst. Je krijgt de info, gegevens, tips en afspraken per mail van enthousiaste werknemers. Haast gezellig! Op de afgesproken dag kwamen ze de panelen monteren en nu genieten we!

• Prijs

Alles is verlopen volgens afspraak.

Wij zijn tevreden met de afhandeling van het hele proces, het aanpassen vd meterkast en het plaatsen van de panelen.

Klasse gemonteerd !

Super aardige en vakkundige gasten die mijn zonnepanelen hebben gemonteerd

Zou weer voor Solar Concept kiezen

Prima meedenken over passende oplossing, prettige mensen om mee samen te werken, keurig gewerkt, vlotte en probleemloze installatie.

Prima bedrijf!!

Was even gedoe met de montage afspraak, twee keer verzet. Maar is uiteindelijk goed opgelost en snel.

• Prijs

Product is perfect montage veiligheid mag worden verbeterd

Geen enkel commentaar op jullie product maar ben blij dat de montage is afgerond zonder ongelukken of schade. De wijze van montage, los staande ladder, geen val beveiliging, geen dak bescherming, geen montage lift vaar aanvoer zware en grote panelen. Klimmen tussen daken met gebruik making van dakgoot. In deze tijd is deze montage kwalijk. Ook bijzonder kwalijk dat deze info niet algemeen wordt beschouwd maar op de klant. Kwalijk, maar te belangrijk om het niet te melden.

Klasse gemonteerd !

Super aardige en vakkundige gasten die mijn zonnepanelen hebben gemonteerd. Was erg veel werk. Heb ook nog een beetje geholpen. Werd zeer gewaardeerd.

Zie onder

Alles vlg afspraak gedaan , wat tegenwoordig niet van zelf sprekend is!

Alles volgens afspraak

Sinds woensdagmorgen bij ons de zonnepanelen op het garagedak en direct al een aantal KW. terug geleverd aan Essent. Eerste afspraak met verkoper over hoe en wat, Offerte direct klaar. vervolgens alle komende stappen doorgenomen. Aantal afspraken via mail ontvangen en deze bevestigd. Iedere afspraak zijn de medewerkers precies op tijd nagekomen. Panelen zijn geplaatst en aangesloten en ik had zelf nog enkele wensen waar de monteurs rekening mee hebben gehouden. De werkmensen van solarconcept waren super beleefd en hebben alles perfect opgeruimd. WIj zijn dus supercontent met deze firma. Laat de zon maar komen

Professioneel bedrijf, duidelijk (verkoop) proces

Goede duidelijke uitleg en klantreis. Enige tip die ik heb is om een week voor de afspraak nog een keer met de klant te bellen of mailen om de afspraak te bevestigen. Zeker omdat er op dit moment tussen de tijd van bestellen en levering veel ruimte zit.

Perfect team 2 van Solar Concept

6 Oktober 2022 panelen gelegd door Team 2 Nederweert van Solar Concept. Had niet durven dromen dat dit team zo perfect, keurig en puntje precies zou werken. Een hele dikke 10 voor deze firma en hun medewerkers. Erg blij met mijn panelen. Dankjewel.

• Prijs

Tot nu toe nog zeer tevreden. Vriendelijke nette verstaanbare werknemers.

• Prijs

Gewldig wederom is mijn antwoord.

Ik heb deze mail al eens eerder beantwoordt. Maar ik herhaal,goed snel werk geleverd. Nette kerels die het werk uitvoerden. Het offerte en vervolgproces was erg duidelijk en efficient.

Zeer goed klantvriendelijk

Goed en snel werk geleverd. Vriendelijk en behulpzaam.

• Prijs

Vriendelijk netjes snel kundig.

Mijn ervaring met solar concept vriendelijk netjes snel kundig.

• Prijs

Alles gaat via de mail Maar dezelfde dag nog antwoord

Duidelijk,snel en netjes

Omdat ze door vrienden werden aanbevolen ook in gesprek gegaan met solar concept. Makkelijk omdat het in de buurt is.

• Prijs

Soepel verlopen met strakke communicatie

Soepel verlopen van offerte t/m opdracht met strakke communicatie.

• Prijs

Doen wat er is afgesproken!

Geen rare fratsen... alles volgens afspraak. Alleen levertijden waren stuk langer dan beloofd maar daar heeft de hele sector last van volgens mij. De plaatsing op de dag zelf ging soepel

• Prijs

Het was veel makkelijker dan ik dacht, energie uit zon.

Ik heb het als heel fijn ervaren dat ik uitgebreid begrijpelijke informatie kreeg gedurende het proces. De installatie viel me ook reuze mee. Erg klantgerichte en competente medewerkers. (De monteur van de nieuwe meterkast kon ook prachtig zingen tijdens de installatie) Vanaf het begin geniet ik van de op mijn dak opgewekte energie en ik probeer er mijn gebruik op aan te passen. Zo ben ik nog bewuster bezig met klimaatverandering.

• Prijs

Vakkundig en netjes afgewerkt! Goede service

Goede voorbereiding in begeleiding vanuit Solar Concept. Op de dag van plaatsing geholpen door drie medewerkers welke ruim optijd waren en direct voortvarend aan de gang gingen. Panelen en omvormer zijn zeer vakkundig en strak aangelegd. Hierbij is goed naar onze wensen geluisterd. Ook de nazorg vanuit Solar Concept met betrekking tot gebruik van de app is prima verlopen.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.