Zeer kundig

Advies opmaat, De offerte zoals afgesproken, planning en uitvoering super geregeld. Zou zeker nog een keer voor Solarconcept gaan

Zeer tevreden, vakbekwaam personeel

Prima advies in oriëntatie/offerte fase en zeer tevreden met het eindresultaat. Installatie is vakkundig, conform afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Blij dat ik voor het Enphase systeem heb gekozen i.v.m. eventuele uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst. Ook de app werkt prima. Ik heb ook de Homewizard P1 meter met energy sockets en heb nu een goed overzicht van de opbrengst, teruglevering en verbruik, inclusief slim schakelen van apparatuur bij zonactiviteit. Kortom, een zeer tevreden klant van het "Solar Concept" en zeer aan te bevelen!

• Prijs

Prima ervaring en zeer tevreden

Fijn en vakkundig team jonge mannen, klantgericht, prettig om mee van doen te hebben en keurig werk afleverend.

Alles volgens gemaakte afspraken

Ik ben volledig en adequaat voorgelicht. De afhandeling is op tijd en alert. Uitstekende verwerking van de uit tevoeren werkzaamheden.

Positief

Graag had ik in de periode tussen order en installatie meerdere keren info ontvangen wat de planning was. Eenmaal besteld ben je graag op de hoogte van het verdere verloop.

• Prijs

Goede service, goed advies.

Alles goed uitgevoerd. Wel gemerkt dat jullie door de drukte minder goed bereikbaar waren en minder goed/snel reageerden op vragen.

Prima bedrijf, uitstekende service

Goede en snelle installatie van de zonnepanelen. Ook het aanpassen van de meterkast in huis verliep goed en deskundig. De aanpassing van de meterkast in de garage was in eerste instantie niet goed maar werd later door Solar Concept netjes en deskundig opgelost. Vandaar mijn opmerking van uitstekende service.

• Prijs

Zonder moeite goed geregeld.

De offerte vragen was het moeilijkste. De rest verliep goed en geatomiseerd, zelfs de BTW terug vraag is geregeld.

Goede prijs-kwaliteit

Afspraken worden nagekomen. Communicatie is goed. Vriendelijke monteurs

• Montage (zonnepanelen)
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.
  • Prijs

Alles is zeer goed verlopen alles volgens afspraak. En een scherpe prijs

• Prijs

goede montage, vakkundig gedaan, mooie opbrengsten!

Via eigen huis meegedaan aan de actie. We zijn prima geïnformeerd door Daan wordt via de email en ook de telefoon desgevraagd. Het team van Wesley uit Delluft, dat kwam leggen, was een bijzonder leuk en ook erg vakkundig team. Er werd ook goed ter plekke meegedacht over hoe de bekabeling vanaf de panelen naar de meterkast aan te leggen. Wij hebben zonnepanelen voor (West) en achter (Oost) op een schuin dak. Uiteindelijk zijn we echt heel blij met het eindresultaat.....

• Prijs

Prima gewerkt en super medewerkers

Komen netjes afspraak na en de mensen die de zonnepanelen installeren werken netjes, op tijd en zeer goed! Complimenten!

• Advies N.v.t.
  • Planning
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.
  • Prijs

Goeie communicatie. Snel en keurig afgewerkt.

Fijn verlopen volgens afspraak. Snel en alles keurig afgewerkt. Installateurs waren vriendelijk en correct

Gewoon goed geregeld !!

Alles volgens plan verlopen. Beetje vertraging opgelopen door de massale aanvraag overal. Dik tevreden !

Hele goede vakkundige service

Vanaf het aanvragen van de offerte tot en met de levering en installatie zeer correct te woord gestaan. Plaatsing en installatie volledig naar wens.

• Prijs

Prima service, nette mensen.

Prima service, nette mensen. Komen afspraken na. Ondanks dat de beoogde leiding van de zonnepanelen helaas niet bruikbaar was heeft de elektricien een nette en passende oplossing gezocht.

• Prijs

tot in de puntjes goed geregeld

Duidelijke offerte Goed op de hoogte gehouden De monteurs kwamen op tijd. Eén binnen de omvormer en Electriciteit aanleggen Eén buiten in de stromende regen het dak op. Binnen 3 uur lagen ze er op en waren ze weg. Binnen 3 dagen toegang tot monitoring. Binnen een week hulp bij aanmelden BTW terugvragen. Werkelijk niets op aan te merken.

Prima ervaring

Mijn zonnepanelen zijn kundig en volgens afspraak gelegd en geïnstalleerd,wel van te voren even je meterkast laten inspecteren met kap er af !niet van een foto.

• Prijs

Goede service van begin tot eind, een dikke 10+ !

Op 29 September zij de panelen geplaatst. Vriendelijk en goede monteurs, panelen lagen in een halve dag op. Van begin tot het en met de afwikkeling van de btw teruggave goed geholpen. Wij geven Solarconcept een dikke 10+!!

Kundige mensen

Ze hebben onze zonnepanelen snel en vakkundig geleverd, gemonteerd en in bedrijfgesteld.

Heldere communicatie

Vanaf eerste moment een duidelijk verhaal en goed contact. Afspraken worden nagekomen, er wordt netjes gewerkt en vriendelijk personeel. Gedurende het proces wordt je goed op de hoogte gehouden incl duidelijke uitleg BRW teruggave. Aanrader qua bedrijf om mee in zee te gaan.

• Prijs

Goede mensen die de zonnepanelen keurig hebben geïnstalleerd en de meterkast in orde heeft gemaakt

Goed vakmanschap Alles correct verzorgd zoals informatie planning uitvoering en BTW teruggave en factuur.

mijn ervaring was prima

netjes behandeld super afgewerkt alles goed ervaren

• Prijs

Netjes uitgevoerd en correct uitgevoerd

Start van de installatie ( zieke collega) duurde even maar met een ploeg erbij verliep het vlot en zonder problemen. Alles netjes en werkend opgeleverd , wat mij niet geheel duidelijk was is het leggen van de bekabeling onder de dakpannen

Goed advies, vlot geholpen

Vooraf telefonisch goed bereikbaar en duidelijk advies. Kwamen op de dag van montage vroeg op de dag. Groot team, klus ging heel vlot. Even misverstandje over het kabeltraject, maar werd nog op tijd ontdekt en netjes hersteld. Wel goed dat ik thuis was! Vooraf ook een meterkast revisie laten doen. Door een defecte aardlekautomaat viel de stroom op de bovenverdieping enkele dagen na de revisie uit. Was toen zaterdag en pas maandag telefonisch bereikbaar. Vervolgens wel goed hersteld.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.