Alles netjes gecommuniceerd en geïnstalleerd. Zelfs een maand eerder van de zonnepanelen kunnen genieten dus mooi zonnig oktober mee kunnen opbrengen.
Advies, prijs, installatie prima in orde
Stapsgewijs hulp bij het aanmelden. Duidelijk en fijn!
netjes, vriendelijk en accuraat gewerkt
Vriendelijk personeel netjes en ook de man van de meterkast t was toppie
Vriendelijk personeel. Goede snelle levering. Komen afspraken na.
Het basis advies en opname sloten niet 100% aan op de mogelijke uitvoering maar de monteurs hebben het toch allemaal netjes kunnen uitvoeren. Het legplan wijkt nu wel wat af maar dat is in overleg met de monteurs gedaan.
zeer goed
Aardige vaklui, snel en efficiënt. Behulpzaam en beleefd. Ben erg tevreden.
Na veel wikken en wegen toch besloten om panelen te kopen. Ondanks de drukte waren al snel aan de beurt. Door dakproblemen moesten paar panelen toch ergens anders komen. Dit is allemaal binnen een paar weken opgelost. 1 paneel bleek het niet te doen, ook prima opgelost. Kortom, foutloos werken kan niemand. Het gaat erom hoe je het oplost. Dat doen ze supergoed! Mocht ik nog eens een paar panelen erbij willen, ga ik ze zeker bellen….
Alles is naar wens verlopen, Afspraak, installatie etc
Een jaar na installatie had ik wat problemen met de omvormer. Uiteindelijk allemaal prima opgelost door Solar Concept.
Corne en zijn team hebben de zonnepanelen uitstekend bij ons geïnstalleerd. Hele aardige lui met vertand van zaken.
Mijn ervaring omschrijf ik als uitstekend! Ik kan en zal Solar Concept iedereen aanbevelen.
Op de dag van de installatie van de zonnepanelen werd ales netjes bij aankomst besproken. Zo geen verrassingen. Zo kon de installatie netjes verlopen. Jullie mannen hebben keurig werk geleverd. Bij de installatie van de nieuwe groepenkast ging wel wat mis. De elektricien kreeg de kortsluiting van één groep niet verholpen en ging toen weg met de mededeling dat wij zelf maar voor een oplossing moesten zorgen. Kom in deze tijd maar aan een elektricien. Flink balen dus.
Hoewel alle communicatie via internet ging en er geen "praktische" schouw was is alles naar wens verlopen. Installatie ging netjes en zoals afgesproken; prima mensen!
Via Eigen Huis hebben wij onlangs zonnepanelen aangeschaft. De communicatie en installatie is tot volle tevredenheid uitgevoerd door jullie! Tijdens het hele proces werd er duidelijk gecommuniceerd. Kortom…ga zo door!
Echt aan te bevelen!
Mensen zijn zeer flexibel, en denken mee met de klant. Ook als de montage plekken lastig bereikbaar zijn, zoals onder de trap wordt er niet moeilijk gedaan. Er wordt netjes en veilig gewerkt, en eea wordt keurig uitgelegd. Hartelijk dank.
Even moeten wachten op de installatie, maar alles werkt perfect. Fijn dat er onverwacht een gaatje in de planning viel, waardoor de panelen eind oktober ipv januari geïnstalleerd zijn.
Prima geplaatst
Wat ik verwachtte heb ik zeker gekregen. En alles was duidelijk
Na een misverstand mbt de installatie van de omvormer alles correct afgehandeld.
Een en al duidelijk uitgelegd, het duurde wel lang voordat de zonnepanelen geplaatst konden worden gezien de drukte bij Solar Concept. De plaatsing van de nieuwe meterkast én zonnepanelen ging echt supersnel.
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.