De jongens werkte zeer netjes , en zeer vakkundig. Stonden open voor suggesties, en waren zeer bereidwillig. Na de werkzaamheden lieten ze alles netjes en schoon achter. Zijn zeer tevreden over Solar.
Vakkundige mensen die goed communiceren en van aanpakken weten.
Zie hierboven.
Panelen en omvormer werden snel en vakkundig geplaatst. Ook de ondergrondse leiding maar de meterkast was snel aangebracht. Keurig opgeleverd met prima uitleg van alles.
Via Vereniging Eigen Huis in contact gekomen met Solar Concept. Via een (standaard) email ter kennismaking kregen we na onze keuze op de site een offerte op maat. Alle info was duidelijk die meegestuurd werd, je moest er alleen wel even voor gaan zitten want het was best veel. Er is geen bezoek aan huis geweest van tevoren, alles vond op afstand plaats. Wel een beetje spannend allemaal, want het is best een investering. Maar Solar Concept heeft zijn naam echt waargemaakt. Een prima concept om op deze manier een goed werkend zonnepanelensysteem te installeren. Er is een aparte groep in de meterkast gemaakt waarop de omvormer is aangesloten en we hebben een app gedownload waarin we het systeem precies kunnen volgen. Alle aangelegde kabels zijn netjes weggewerkt en alles was bespreekbaar met de installateurs. Wat ons betreft een betrouwbaar systeem bij Solar Concept!
De aanpassing van de groepenkast snel en netjes. De plaatsing van de panelen en plaatsing in de meterkast van de enphase (omvormer) niets op aan te merken. De communicatie bij vragen moet beter en sneller. 3 dagen wachten op een antwoordmeel is veel te lang, vooral als dat nog wel eens uitliep op 4 of 5 dagen
Alles zeer goed verlopen vanaf aanbieding tot installatie. Bij installatie aandachtspunt. Terwijl installateurs bezig waren, lag kruipgat bij voordeur open. Voordeur zat dicht. Echter mijn vriendin kwam thuis, deed voordeur open en viel in kruipgat. Gelukkig geen ernstige verwondingen. Maar had ook heel anders kunnen aflopen. Neem dit mee ter lering. Misschien dan toch een bordje of hekje voor de deur plaatsen of zo.
Jammer dat de levering zolang geduurd heeft maar ik begrijp wel dat de zonnepanelen levering momenteel overal vertraagt is.
Na installatie bleek één van de zonnepanelen op een schaduwplek achter de warmtepomp te liggen. Dit paneel had op meerdere manieren beter geplaatst kunnen worden. De opbrengst van dit paneel is nihil. Na een lange mailwisseling wilde Solar Concept dit voor 'slechts' 160 euro herstellen. Ik moest daarin meebetalen omdat ik getekend heb voor een correcte installatie. De opstelling van Solar Concept is niet klantgericht en ze proberen op alle mogelijke manieren de schuld bij de klant neer te leggen. Het was netjes geweest als ze hun fout hadden toegegeven en snel een oplossing hadden geboden.
Ze lagen zeer snel op het dak
Ik ben goed geholpen, fijne medewerkers en ondanks de drukte was het best snel en goed geregeld. De communicatie was altijd helder.
De zonnepanelen waren zo gelegd. De elektricien heeft goed meegedacht en alles keurig aangelegd.
Snelle montage door vakkundig en vriendelijk personeel. Solarconcept reageert snel op vragen en lost eventuele problemen snel en kundig op. Een aanrader!
Goede service! Geen vraag is teveel en bij elke vraag een duidelijk antwoord. Factuur komt pas zodra alles werkt. Gewoon een fijn en professioneel bedrijf.
Via vereniging eigen huis Solar Concept leren kennen. Goede communicatie vooraf, tijdens en na de plaatsing van de zonnepanelen. Ook de uiteindelijke uitvoering was top! Er is hard en netjes gewerkt en belangrijkst, de panelen werken uitstekend.
Na wat leveringsproblemen zijn de zonnepanelen snel en efficiënt gelegd.
De complete installatie verliep vlot en erg netjes. Het was een goed team wat snel en vakkundig werkte. Het enige puntje van kritiek is dat tijdens de installatie de panelen anders werden gelegd dan was gecommuniceerd. Achteraf had ik de panelen op een iets andere manier gelegd willen hebben zodat de onderste panelen hoger waren komen te liggen wat iets gunstiger is voor het rendement van deze panelen.
Alles precies volgens afspraak gelopen. Duurde best wel lang voor installatie maar dat was vooraf duidelijk vermeld. Installateurs waren keurig op tijd en hebben de installatie netjes afgewerkt.
De monteurs waren erg vriendelijk en zochten echt mee naar de beste manieren om de kabels weg te werken. Ze kwamen uiteindelijk met een optie waar wij zelf niet aan gedacht hadden. De communicatie via internet was zakelijk en to the point.
Aantrekkelijk geprijst pakket, waarbij een persoonlijke benadering en contact er uit springen. Bij bezoek aan huis, vriendelijke medewerkers die hun vak verstaan.
Het zal wel aan de tijd van het jaar liggen maar bij ons zijn de panelen tot in de middag bedekt met dauw, daarom wekken ze s'morgens bijna geen stroom op. Of moeten de panelen eerst een keer goed schoongemaakt worden?
Heel netjes gewerkt.
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.