Vriendelijke en goede jongens!

Zowel monteur als elektricien nette vriendelijke jongens. Leuk team JD en Jos, werken erg goed samen. Denken mee en overleggen over hoe de kabels het mooist gemonteerd kunnen worden. Wel jammer dat ze de verkeerde zonnepanelen mee gekregen hadden. Dit is door de mannen opgelost door iemand ze te laten bezorgen, wel jammer dat ze daardoor langer bezig waren dan ze gehoopt hadden. Maar uiteindelijk toch alles gelukt en netjes opgeleverd.

Snel en kundig!

Negen panelen gelegd op een ochtend. Problemen bij aansluiten in overleg prima opgelost. Vriendelijke en correcte monteurs. Goede uitleg.

Klasse Solar Concept

Na een lang voortraject waarin ik verschillende aanbiedingen heb ontvangen uiteindelijk gekozen voor een enfase systeem met mini omvormers. De installatie lijkt heel goed te werken!

Alles past precies

Systeem vorige week na 5 maanden opgeleverd. Jammer dat het wat lang duurt maar alle begrip ivm drukte en leveringsproblemen. Alles werkt nu dus uiteindelijk heel erg blij!

Prima verlopen proces

Goede communicatie en heldere uitleg. Afspraak moest Solarconcept verzetten wegens ziekte, maar nieuwe afspraak kwam heel snel. Er is netjes en snel gewerkt, prima dus!

Top geregeld

Was uiteindelijk top geregeld. Installatiedatum bekend en op de dag zelf monteur ziek, erg vervelend want het was schitterend weer. Nieuwe datum 3 weken later waren wij op vakantie en toen werd het weer 3 weken later. Erg jammer dat degene die aan de beurt is uiteindelijk verder gezet wordt omdat er een monteur ziek is. Zoals gezegd is alles goed geregeld en ook goed gegaan.

Prima!

Blij met de zonnepanelen! Alles goed geregeld!

• Prijs

leveren keer op keer niet

Vanuit Vereniging eigen huis mee gedaan aan collectief inkoop zonnepanelen. Waar ik als klant tegen aan ben gelopen - 5 weken wachten op reactie - 10 oktober zou er geleverd worden, uitstel vanwege monteur ziek - 9 november zou er geplaatst worden, uitstel vanwege wind (windkracht 4 is het hier) - 7 december nieuwe installatie datum. We zullen zien of ze dan gelegd worden. Wederom geen recht op dagvergoeding aangezien ze in overleg met Vereniging eigen huis dit project niet realiseerbaar is, oftewel de klant is de dupe van deze chaos.

• Planning
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.
  • Prijs

Nette mannen die goed en netjes werken

Netjes geïnstalleerd

• Prijs

Onze zonnepanelen zijn snel en vakkundig gelegd en aangesloten

Onze zonnepanelen zijn snel en vakkundig gelegd en aangesloten . Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen top.

Snelle vakkundige service

Prima contact, correcte afwikkeling

Alleen jammer dat de app niet rapporteert per paneel, itt andere apps. Bovendien lijkt het erop dat 3 zonnepanelen een kleurverschil hebben.

Goede service en kwalitet

Na de goedkeuring van de offerte zijn de panelen snel geplaatst

Toch gelukt

Na een valse start toch een goed vervolg. Jammer dat ik nog drie extra maanden moest wachten.

• Prijs

op tijd, duidelijke communicatie en netjes gewerkt

monteurs waren er op de afgesproken tijd die duidelijk was gecommuniceerd van te voren. Goed overleg over hoe en waar de omvormer te plaatsen en keurig aangelegd. Geen rommel achtergelaten. Ook de monteurs van de panelen hebben netjes werk geleverd. De panelen werken en ik heb de eerste stroom opgewekt, dus meteen begonnen met terugverdienen.

• Prijs

Van het begin tot het eind hebben ze goede adviezen gegeven en service verleend. De zonnepanelen zijn volgens afspraak gemonteerd en de meterkast is ook meteen aangepast.

Prima installatie!

Prima advies en installatie!

• Prijs

Goede communicatie, alles goed geregeld, en aardige mannen die de panelen hebben geplaatst, en aangesloten.

• Prijs

Snelle jongens met goed humeur en prima werk

De boys (3) waren om negen uur aanwezig en om 11.145uur weer weg. Ik in bezit van 10 zonnepanelen en een omvormer op een ideale plek. Leiding buitenom bijna onzichtbaar aangelegd. Netjes gewerkt.

Tevreden over de uitvoering

Alhoewel het lang heeft geduurd om het gewenste resultaat te bereiken, ben ik heel tevreden over het resultaat.

• Prijs

Van stap 1 tot plaatsen, top!

Over elke stap die er gaat gebeuren wordt je op de hoogte gehouden. In iedere mail duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Afspraken worden nagekomen. Plaatsen gaat perfect. Goede onderlinge samenwerking van personeel die het kwamen plaatsen. Vriendelijk en weten waar ze mee bezig zijn.

goed werk

vriendelijk

• Prijs

Afspraken goed nagekomen, prima installatie!

Bedrijf komt afspraken na, communicatie met kantoor goed. De monteurs wisten hun werk goed uit te voeren. Ben er blij mee.

Professioneel

Leuke jongens die snel en efficiënt op elkaar zijn ingespeeld en goed werk hebben afgeleverd.

In één woord: TOP

Goede duidelijke communicatie en een team monteurs die goed op elkaar ingespeeld zijn !!!

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.