vriendelijk

bij bellen zijn ze altijd vriendelijk, Dat zijn ook de montage monteurs. jammer dat er geen nakontrole is. bij mij zijn er dakpannen die niet helemaal aansluiten , zonnepaneel die lak schade van een zonnepaneel. dat is jammer.

Prettige voorbereiding, prima montage

Vakkundig personeel, zowel in stadium offerte alsook bij montage.

• Prijs

Goede communicatie en snelle montage

Via Vereniging Eigen Huis het contract met Solar Concepts afgesloten. Informatie was duidelijk en de communicatie verliep snel. De montage van 8 panelen was in 2,5 uur geregeld. Kan nu mooi mijn panelen volgen via de monitor app en ben heel tevreden. Enige minpuntje is dat er de montage was uitgesteld. Zal waarschijnlijk met te weinig personeel en/of beschikbaarheid van materiaal te maken hebben gehad.

goede afhandeling

Gewoon goede afhandeling, alleen moeilijk beslissen als je alles via de PC moet beoordelen. Ik begrijp dat ze vanwege drukte niet voor alles langs kunnen komen. Normaal wil ik dingen van te voren zien, voelen, ruiken. De uitleg na vragen via mail of telefoon waren voor mij voldoende. Heb diverse firma´s bekeken, enkele offertes aangevraagd. Deze was voor ons de beste.

• Prijs

Onze ervaring met solarconcept, is super. Alles volgens afspraak, en vooral de installatie,zeer netjes en met vriendelijk personeel geïnstalleerd. Ik raad solarconcept zeker aan.

• Prijs

Plaatsing van panelen niet overeenkomstig het plaatsingsplan

Bij plaastsing bleek dat twee panelen niet volgens het plaatsingsplan maar elders geplaats moesten worden. Terwijl de adviseur ter plekke zei dat plaatsing geen probleem is. Nieuwe locatie van de tweeleveren daar minder op waardoor aanvankelijk gesuggereerde kwu waarschijnlijk niet gehaald worden. Moet ik maar mee leren leven was het antwoord op mijn klacht.

Afspraak is afspraak.

Het bedrijf houdt zich aan de afspraak die je met ze maakt en dat verdiend veel lof.

• Prijs

Gedaan wat is afgesproken !!!!!!

Fijn geplaatst en alles aangesloten volgens offerte

Dik tevreden

Heldere afspraken. Met de installatie alles super netjes geïnstalleerd. Afwikkeling met de app ook. Ook het welkomstkadootje is leuk verzonnen.

Correcte afhandeling

Prima zoals alles is verlopen met de afgesproken planning

• Prijs

Solar heeft mij op geen enkele manier teleurgesteld. Offertes waren duidelijk, werkwijze ,inlichtingen via de mail. De heren waren keurig op tijd hebben netjes gewerkt en aan mijn verwachtingen voldaan. Menig bedrijf mag hier een voorbeeld aan nemen. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

• Prijs

Prima ervaring op tijd en duidelijke afspraken.

Vriendelijk en deskundig

Vaak afspraak verzet. Op dag zelf elecyricien ziek dus niet afgerond. Bereikaarheid vaak slecht in die zin wel contact maar wordt niet teruggebeld. Mail gaat iets beter

• Prijs

Alles super goed verlopen ,wij zijn er erg blij mee

• Prijs N.v.t.

Voordelig uit met Solar Concept

De offerte van Solar Concept was zowel prijstechnisch als technisch goed onderbouwd en zeer concurrerend. Daarnaast gaf de site duidelijke informatie. Lopende de opdracht werd ik in iedere stap goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Het uitvoeringsteam werkte efficiënt en op een plezierige manier samen. Kortom, ik ben blij dat ik voor Solar Concept heb gekozen. Via de app kan ik dagelijks de resultaten van de opbrengst van de zonnepanelen bekijken, en die zijn niet mis met dit uitzonderlijke weer in deze periode.

• Prijs

Perfect geregeld , goede ondersteuning indien nodig.

Alles is uitgevoerd volgens de offerte. Werkt perfect , netjes gemaakt , mooi materiaal. Enige minpuntje bij het leggen van de panelen lopen de installateurs door de dakgoten. Zie hier in onze buurt op div plaatsen dat er gebruik wordt gemaakt van een steiger daarmee voorkom je dat er gebruik moet worden gemaakt van de goten. Bij ons ging alles met een ladder. Extra compliment door snelle reactie bij stellen van vragen.

• Prijs

Goede communicatie en afspraken worden nagekomen

Erg goede ervaring gehad. Continu goed geïnformeerd geweest over de zonnepanelen zelf tot aan het registreren hiervan. Communicatie verliep prettig. Ook de heren die de zonnepanelen kwamen installeren waren prettig in communicatie en werkten netjes. De wachttijd tot het plaatsen was wat lang, maar voor mij geen probleem.

geweldig

Maar mocht ik toch nog problemen krijgen wie kan ik dan benaderen? Bv problemen op het dak?

• Prijs

Prettige communicatie, nette plaatsing van de zonnepanelen.

Prettige communicatie ondanks de drukke periode. Vanwege teveel wind op de geplande plaatsings dag een nieuwe dag moeten plannen, dit was al een dag later! Super fijn, nu flink wat energie aan het opwekken. Dank Solarconcept voor de service!

Vriendelijk personeel.

We hadden de pech dat niet alle panelen direct werkten. Maar dat is inmiddels naar wens opgelost.

• Prijs

Zeer net bedrijf, die weet wat ze doen

Na een schouwing op locatie alles vakkundig doorgesproken. Meegenomen worden in elke stap of beslissing via mail of telefoon. We hadden nog wat vragen en ook ook daarvoor werden we netjes teruggebeld door de specialist. Het plaatsen van de meterkast en de panelen is netjes en professioneel uitgevoerd. Ook hier werd ter ter plekke meegedacht en gekeken naar de beste oplossing voor bijvoorbeeld de omvormer en wegwerken van de kabels. Ook de nazorg gaat goed met de btw teruggave. Totaal positieve ervaring.

Efficiënt

Na een proces van maanden waarin we aan de hand zijn meegenomen met de te maken keuzes is alles naar tevredenheid geïnstalleerd.

• Prijs

Goed advies en installatie is vlot en correct verlopen

Op basis van het ontvangen advies gekozen voor zonnepanelen, ondanks dat mijn woning door bomen omringd is.

• Prijs

Zeer tevreden over advies, planning en installatie.

Zeer tevreden over advies, planning en installatie.

Zeer goed en Betrouwbaar bedrijf

Ik heb ingeschreven via Eigen Huis met gevolg veel aanmeldingen . Ik werd regelmatig geïnformeerd over de planning . Van te voren kwam een medewerker “schouwen “ ;inventariseerde mijn wensen en deed deskundige aanvullingen . De electricien was zeer deskundig en deed een paar aanpassingen in belang van het wegwerken van de bekabeling en bijna gelijktijdig werden de panelen gelegd . Resumerend een hele goede investering die door een zeer bekwaam bedrijf is uitgevoerd . Ook de BTW terugvordering ; de aanmelding bij de energieleverancier gaf Solar Concept precies de procedure aan . Tenslotte de rapportage van de opgewekte energie werd door Solar Concept georganiseerd

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.