Steeds goed geinformeerd

Werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van het hele proces. Vanaf de bestelling tot en met de plaatsing van de panelen. Prettige communicatie.

Steeds goed geinformeerd

fijne ervaring

Mannen op tijd. ondanks dat ze met 2 waren ging het goed. Erg vriendelijk. De zonnepanelen liggen mooi op het dak.

Perfect geregeld

Alles is erg goed verlopen. Het plaatsen van de panelen ging super snel, binnen 1.5 uur had ik een werkende installatie op m'n dak liggen. Vriendelijk personeel die alles duidelijk uitleggen.

• Prijs

Het heeft 5 maanden geduurd maar dan werken ook alle panelen!!

Één paneel van de 17 weigerde dienst. Met alle inzet en kennis is het uiteindelijk opgelost en daar gaat het toch om.

Soepel verlopen

Montage in 2 dagen ivm wind/regen. Paar dakpannen gesneuveld, maar dat kan gebeuren. Panelen zien er mooi uit. En nu besparen maar.

Soepel verlopen

• Prijs

Afspraken goed nagekomen. Personeel heeft netjes gewerkt en in goed overleg leidingloop bepaald.

• Prijs

Keurig bedrijf met correcte mensen in dienst.

Erg prettig.

Een bedrijf dat je kunt vertrouwen

Omdat ik bij het begin direkt vertelde 'kopzorgen' te hebben door het gebrek aan o.a. digitale kennis, kreeg ik coach Hidde Crommert als persoonlijke begeleider. Al mijn vragen kon ik bij hem kwijt. Het hele proces is daardoor redelijk ontspannen verlopen. Ook andere medewerkers zijn erg geduldig en vriendelijk.

Slechte afwerking, slechte service

6 maanden geleden de zonnepanelen besteld, er werd mij beloofd dat dit ruim genoeg van te voren was. Mooi een datum gekregen dat ze kwamen installeren. Uiteraard werd die datum niet gehaald, verplaatst naar later. De dag vrij die je op hebt genomen voor de installatie dus ook maar weer opnemen. Deze keer zijn ze er gelukkig. Echter krijg ik 3 niet Nederlands sprekende mensen. Uiteraard geen probleem maar verstand van wanten hebben ze niet. Mijn kabelgoten zitten Schots en scheef. Alles zit onder de kit en de zooi is achtergelaten. als genadeklap komt er een elektriciën die zijn eerste klus alleen heeft. Ook daar natuurlijk alle begrip voor, je moet het uiteindelijk leren. Echter begint de beste man om 08:00, gaat om 17:30 weg. Ik zeg nog, er branden 2 rode lampjes, dit lijkt mij niet de bedoeling. Hij zegt dat het zo hoort, omdat op dit moment de zon niet schijnt. Na het nog een paar keer te benadrukken besluit de monteur toch maar naar huis te gaan. Eindstand, zonnepanelen liggen op het dak, afwerking is verschrikkelijk. Functioneren doen de panelen niet en als je de service belt dan zijn ze te druk. Ik voel me van het kastje naar de muur gestuurd en dat voor €7500. Als er verkocht moet worden is altijd iedereen bereikbaar, als er problemen zijn is het niemands verantwoordelijkheid. Groet, Een zeer teleurgestelde klant

Slechte afwerking, slechte service

• Prijs

Een prettig contact en de uiteindelijke afwerking was uitstewkend.

Montageploeg heeft een goede indruk achtergelaten en er was een goed contact.

Alles prima geregeld

Monteurs waren vriendelijk en vakbekwaam ondanks dat enkele geen Nederlands spraken.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.