Alles correct en zoals afgesproken uitgevoerd.

• Advies N.v.t.
  • Planning N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Professionals

Hard werkende installeurs (Hongaren) met kennis van zaken, niets dan lof

• Prijs

Netjes en duidelijk conform afspraken

Vanaf eerste gesprek tot en met plaatsen is alles goed verlopen. Er wordt met je meegedacht. Plaatsing bijvoorbeeld verlaat naar januari 2023 zodat er geen BTW voorgeschoten is. Zo ver ik kan zien is alles netjes geplaatst. De 4 heren die het plaatsten waren behulpzaam en vriendelijk. Binnen paar dagen nam Solarconcept contact op dat er oude lasdoppen waren gebruikt. Die zijn binnen een week vervangen. Enige minpunt is dat ik later in de maand een laadpaal kreeg en die monteur me liet zien dat 2 hoofddraden in de REM automaat in de meterkast aan het einde niet waren aangedraaid door Solar Concept. Ze zaten er wel in maar niet vast. Dit is nu uiteraard opgelost door de laadpaalmonteur. Klein puntje, maar wel belangrijk ivm veiligheid

Prettig en professioneel

Fijne ervaring

• Advies N.v.t.
  • Prijs

Snel gelegd en vriendelijk personeel

Super snel gelegd netjes en vriendelijk personeel

Geweldige montage

De meneer die bij ons installeerde heeft het deskundig gedaan

Goed gewerkt

Alle jongens op het dak en in huis hebben goed gewerkt.

Mijn ervaring in één zin: SUPER SYSTEEM

Ik heb sinds een week een enfase systeem en het werk allemaal heel goed. Fijne app op mijn telefoon waarmee ik alles goed kan volgen.

• Prijs

Alles volgens plan en afspraak

Vandaag mijn zonnepanelen geplaatst. Het ziet een netjes uit en de eerste elektriciteit is al opgewekt.

• Prijs

UItstekend zoals reeds uit sterbeooreling blijkt

Zeer tevreden over contact, voortgang, plaatsing en afhandeling. Een extra pluim voor het team dat de panelen geplaatst heeft. Vaklmensen en uiterst hulpvaardig en beleefd.

• Prijs

Alles vlg afspraak en goede afwerking bij plaatsen panelen

Zorgvuldig plaatsen panelen en aansluiten op al eerder aangelegd systeem van Solar Concepts

• Montage (zonnepanelen)
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.
  • Prijs

Goede kwaliteit en zeer klantvriendelijk

Ondanks een aantal tegenslagen ( overmacht van beide zijden) is alles keurig en vlot verlopen

Zeer zeer slecht

Alles gaat fout en bij problemen zijn ze niet thuis. Bellen never nooit terug. Elektricien boort door mijn waterleiding waardoor ik €2560,- ex btw schade heb die ikzelf maar moet betalen. Enige coulance is er niet. Afspraken die op het allerlaatste moment worden afgezegd. Zonnepanelen die niet op de afgesproken plaats liggen omdat het “ineens” niet kan en zo kan ik nog wel een uur doorvertellen. Leuk als alles ineens goed gaat maar als er zich ergens een probleem voordoet dan zijn ze niet thuis

Alles goed geregeld.

Heldere en correcte uitleg en goede uitvoering, ook service is prima

• Montage (zonnepanelen)
  • Installatie (elektra aanpassingen) N.v.t.
  • Prijs

5 keer een afspraak moeten maken, elektricien die verkeerde kabel legt, slechte bereikbaarheid en fa

Slecht, onbetrouwbaar en je krijgt mensen die er verstand van hebben niet te spreken.

Goede installatie, matige communicatie

Installatie is perfect en vlot verlopen, prima! Communicatie is matig. Bij vragen moet je altijd teruggebeld worden, doorverbinden kan niet. Automatisch door het systeem gegenereerde emails komen niet aan - altijd moeten bellen om handmatig na te laten sturen. Verkoop vertelde dat alle administratie uit handen genomen zou worden, maar dat is dus niet zo; je moet zelf bij Energieleveren.nl de aanmelding in orde maken.

• Prijs

Netjes opgeleverd, wij zijn er blij mee.

Het heeft wat langer geduurd dan verwacht, maar uiteindelijk is wel alles goed en netjes opgeleverd. Vakmannen die snel en netjes werken.

• Prijs

Nette installatie, professioneel een goede gasten

Installatie ziet er goed uit, werkt meteen en de installateurs zijn erg netjes en professioneel

Prima bedrijf,werkt netjes.

Zeer plezierig bedrijf. Van het eerste contact ,tot en met de installatie . Correct in het beantwoorden van vragen. Nette monteurs met de installatie. Aanrader.

Goeie en snelle service

Offerte traject liep vlotjes en soepel en de levering van panelen nog 5 maanden sneller dan verwacht…..SUPER

• Prijs

De planning is mij een beetje tegengevallen

Wij zouden samen met de buurman de panelen op het dak willen leggen. Dit is niet gebeurd door de planning van Solar.

• Prijs N.v.t.

Professioneel, vriendelijk, kwaliteit is top.

Solar Concept is gedurende het gehele proces, van advies tot levering een prima keus gebleken. Adviseur bleef goed bereikbaar, alle stappen in het proces waren duidelijk en transparant. Alle afspraken zijn op tijd en inhoudelijk goed nagekomen. Personeel is vriendelijk en professioneel. Wij zijn zeer tevreden.

Goed, maar duidelijk last van drukte bij Solar Concept

Alle afspraken werden op tijd nagekomen, maar er werd nogal eens wat vergeten. Zo hadden de monteurs geen apparaat bij zich waarmee zij de panelen op de bestaande wasmachinegroep konden aansluiten. Dit was vooraf wel gecommuniceerd. Hierdoor moest een van hen terug naar het bedrijf waardoor de complete installatie meer tijd in beslag nam. Hierna moest de groep nog naar een volgende montage, dus haast, haast, haast. Wij kregen geen enkele uitleg of instructie. Later bleek de aansluiting niet helemaal okay, dus kwam er een monteur van Solar om dit te fixen. deze vergat bepaalde foto's te maken van de simkaart in de omvormer. Daarom nogmaals weer een andere monteur langs geweest. Dit is op zich prima, maar je moet er wel steeds voor thuisblijven. Drie keer bericht gehad dat mijn app werkte, maar dat wist ik natuurlijk al.

Goede service en uitleg

Netjes Goede uitleg Goede service Vakwerk

super

Heel goede communicatie. Afspraken komen ze goed na. Deskundig personeel . Super tevreden.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.