Ze hebben bij mij goed werk geleverd en alle mooi afgewerkt

Ze hebben bij mij goed werk geleverd en alle mooi afgewerkt

Netjes en vriendelijk

Mijn oordeel zou hoger zijn wanneer de plaatsing niet uitgesteld was. Offertetraject duidelijk. Aanpassingen snel doorgevoerd. De medewerkers waren netjes en vriendelijk. Het ligt er netjes op. Zoals gezegd, zou ik een 9 geven als plaatsing niet vertraagd was. Ik snap dat dit waarschijnlijk door marktomstandigheden komt.

• Prijs

Goed en duidelijk en plezierig advies gekregen

Goede en duidelijke offertes gekregen. Denken mee en komen met advies.

• Prijs

Goed werk geleverd en goede service

De enige verbetering die wat mij betreft mag worden doorgevoerd is uitleg over de app en de website waarop je de werking van de omvormer kunt zien.

• Prijs

Plaatsen zonnepanelen prima, afspraken wat minder!

Advies en de offerte prima. Maar afspreken is vrij lastig. De bedoeling was dat de zonnepanelen 23 september op het dak zouden liggen. Maar door slecht communicatie en slecht telefonisch contact liggen ze er pas op van 28 januari. De mannen die ze plaatsen werken netjes en snel.

Alles goed verlopen

Alles volgens afspraak

Wat een meedenken!

Kreeg bericht dat installatie niet kon doorgaan, voor de tweede keer. Na een verzoek toch snel aan de slag te gaan, kwam een prima elektricien de bekabeling en meterkast in orde maken. Hij was nog niet klaar of er bleek een dakploeg nog tijd over te hebben voor een klus. Zo was alles toch op de afgesproken dag klaar. Top dus. Hartelijk dank Solar Concept

Snel en professioneel

• Prijs

Zeer tevreden over dit bedrijf.

Zonnepanelen snel geplaatst en alles snel aangesloten. Netjes gewerkt. Ik ben tevreden.

• Prijs

Uiterst tevreden met de werkzaamheden

• Prijs

telefonisch moeilijk bereikbaar,lange wachttijden, en worden niet altijd met adeqaat antwoord teuaat

niet snel reageren op problemen (niet beschikbaar hebben van electro monteurs en tijd periode voor uitleg van app.

Zie onderstaande notitie

Ik ben zeer ontevreden en zou graag een afspraak willen maken met uw directeur de Heer Twan Geurts v.Kessel.

• Prijs

vakkundige, beleefde installateurs, panelen netjes geinstalleerd

De installateurs, zowel degene die de kabel heeft aangebracht vanuit de meterkast naar de zonnepanelen (wat nog even een hele puzzle was) , als de twee die de zonnepanelen hebben gelegd hebben goed werk geleverd. Ze hebben ook netjes gewerkt, nadat de klus geklaard was alles netjes opgeruimd. opmerking: de toegevoegde foto is van de 6 panelen op het platte dak. Een extra foto toevoegen van de 6 op het schuine dak was niet mogelijk

• Prijs

Positieve ervaring met een verbeterpunt

De beoordeling zou zeer goed zijn, maar het advies had naar mijn menig beter gekund. Ik wilde in graag 16 panelen hebben, maar dat kon niet met mijn elektrische installatie omdat ik al een 1-fase omvormer heb. Of ik moest naar 3x 35A, wat €700 extra per jaar kost, of micro-omvormers a €135 per paneel. Drie elektromonteurs, onafhankelijk van elkaar, vonden dit vreemd omdat ik een 3-fase systeem heb. De stroom van de nieuwe omvormer kon over een andere fase. Als ik advies had gehad wat ik daar voor zou moeten doen, had ik dit in overweging kunnen nemen. Ik ben geen technicus en accepteerde het advies van Solar Concept, maar ik vind het jammer dat ik uiteindelijk maar 14 extra panelen op mijn dak heb liggen.

TOP!

TOP!

• Prijs

Voortraject prima installatie kon beter, eindresultaat top!

De elektricien was 1,5 uur eerder dan gepland, geen probleem voor ons maar wel opmerkelijk, zeker aangezien er niet is gebeld om ons op de hoogte te stellen. In overleg beste optie voor de aansluiting richting meterkast gekozen, helaas niet opgeruimd na installatie. De installateurs van de zonnepanelen bleken ineens al op het dak te zitten zonder dit te hebben aangegeven. Verder gingen ze erg lomp te werk en zijn er 11 dakpannen gesneuveld. Op zich aardige mannen maar aan de communicatie ontbrak het. Wel moet ik toegeven dat het resultaat er uiteindelijk mag zijn. De zonnepanelen liggen mooi strak symmetrisch op het dak!

• Prijs

Accurate voorbereiding van de meterkast -en zonnepanelen installatie

Professioneel

vrijwel alles verliep perfect

Alleen de app / site is buitengewoon gebruiksonvriendelijk. De toelichting op de werking van de omvormer kan beter. Gebruiksaanwijzing aanleveren.

Volgens afspraak en duidelijk

Wel lang op mijn zonnepanelen moeten wachten, maar werden volgens afspraak gemonteerd. Monteurs waren vriendelijk en duidelijk. Geen dakpannen gebroken.

• Prijs

Goed systeem en werkt perfect!

zeer goed

ze hebben zeer goed gewerkt en ook volgens wens heel goed en bedankt john

Goede communicatie

Uitleg over de app en of het systeem zou beter kunnen

• Prijs

Solar houdt zich aan de afspraken

Tevreden.

• Prijs

Goede en duidelijke informatie, levering en installatie perfect conform de afspraak.

Zie hierboven. Aanbevelenswaardig !

Goed overleg, vriendelijk

Prima afspraken, op tijd

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.