Het duurde even vanwege de drukte maar dan heb je ook wat. Vakkundig en netjes gemonteerd! Prima vakmensen.
Prima bedrijf wordt goed gecommuniceerd Nette monteurs wij zijn super tevreden bedankt
Prima geregeld en geinstalleerd
Een postieve ervaring. Vooral via mail gecommuniceerd. Voldoende informatie en op tijd. Installatie is goed gegaan. Wel was ik blij dat ik erbij aanwezig was. Dan kun je aangeven waarje de kabels wilt hebben. En plaatsing van dezonnepanelen. Ik miste de uitleg over de werking van het systeem en de app. De electricien kon dit niet goed uitleggen. Dit komt misschien wel omdat hij als ZZP werkte?
Lang moeten wachten maar door uiterst vriendelijke monteurs zijn mijn zonnepanelen geïnstalleerd.
Alle afspraken zijn jullie nagekomen op het afgesproken tijdstip en dag. Heel fijn
1. Bespaar belangen werd (zonder toelichting) ineens Solar Concept 2. De vriendelijke Anne aan de telefoon was ten alle tijden bereikbaar als er iets was of nog vragen waren, je kunt haar met geen mogelijkheid terug bellen 3. De meterkastcheck was optioneel en in geen enkel geval nodig om de zonnepanelen te leggen en aan te sluiten, dit was wel degelijk nodig 4. De panelen zouden een GEGARANDEERDE levertijd hebben van 12-16 weken, we hebben een half jaar moeten wachten. 5. We hebben de panelen besteld ZONDER investering en achter af een rekening van ruim 6000 euro! 6. Daarover gebeld en ik zou terug gebeld, ik zit nog te wachten maar krijg ondertussen WEL een betalingsherinnering. 7. De monteur heeft een gat geboord door het kozijn van de meterkast omdat hij niet in de muur durfde te boren! Klein positief puntje dan, de week erop is hij terug geweest om kabel als nog netjes weg te werken, maar het grote gat in het kozijn blijft!! Al met al ..... een dikke NEE voor aanbeveling!! En nu lees ik hier dat de meest positieve review wordt beloont met gave prijzen.... nou daar geloof ik dus ook niets meer van. Sterker nog .... ik vermoedt dat als ik volgende week weer hier kijk mijn negatieve review is weggehaald!
Precies op tijd en snel gewerkt
De aanvraag en offerte waren snel en correct. De bevestiging en montage-afspraak idem ! De monteurs waren op tijd, werkten netjes en vlot. De uitleg door de monteurs was ook optimaal. Was een goede keuze om 5 panelen aan de voorzijde en 5 panelen achterzijde te leggen. Wij kunnen Solar Concept zeer aanbevelen.
topwerk
Duidelijke uitleg van alles van begin tot eind.
Kundig personeel. Denk goed mee en regeert professioneel pp de vragen.
Na een jaar wachten liggen ze er toch eindelijk op
Aanvraag , offerte , uitvoering prima in orde
Goede ervaring,netjes gewerkt.
Uw deskundigen kwamen op tijd, wisten wat te doen en werkten snel en vakkundig. Duidelijke uitleg en geen vragen nadat ze waren vertrokken. Puik werk afgeleverd
Wat een verschrikkelijke ervaring. Slechte communicatie, gebruik tweede hands materiaal, veel schade tijdens installatie, slechte afhandeling schade, vier afspraken gepland waarvan twee gewoon niet komen opdagen, geen reacties op mijn schademeldingen en vragen over waarom legplan niet gevolgd is en nu nog steeds geen werkende panelen. Had gehoopt dat een aanbesteding via vereniging eigen huis een betrouwbare partij zou opleveren. Betaal iets meer dan heb je ook iets. Een installateam over de vloer waaraan ik mijn accu moest lenen aangezien zij die van hun niet bij hadden. Eten hadden ze ook niet bij. Heb ze maar verzorgd uit angst dat ze anders van het dak vielen. Nu weken later nog steeds geen werkende panelen. Zal wel weer een traject worden van veel bellen en niet teruggebeld worden.
hoewel het door grote drukte lang duurde voordat ik advies kreeg over mijn zonnepanelen, ging het daarna vrij vlot. Helaas ging het monteren door ziekte van de monteurs niet door op de geplande datum. Alsnog zijn de panelen geplaatst en werken uitstekend. Helaas is de monteur wel in mijn dakgoot gaan staan waardoor ik nu lekkage heb aan mijn goot. Verder geniet ik van mijn nieuwe zonnepanelen.
Keurig werk
zowel in de voorbereiding als uitvoering wordt je goed geinformeerd doordat het gehele proces duidelijk is be-omschreven en in stappen uitgewerkt. Hierdoor blijf je goed betrokken bij het proces, blijf je enthousiast en scherp
Prima service, komen alle afspraken na, zijn goed bereikbaar via telefoon of email en geven ook altijd vlot antwoord. Gewoon prima, we zijn erg tevreden.
Solar Concept reageert snel en adequaat op alle door mij gestelde vragen gedurende het offerte- en ordertraject.
Zonnepanelen zijn snel en netjes geplaatst, bedrading voor de omvormer netjes weggewerkt . Het weekend ervoor is er een geheel nieuwe groepenkast geplaatst . Dit is ook netjes en snel gedaan . Nette medewerkers . In drie uurtjes was het klaar .
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.