Wij hebben 15 zonnepanelen laten plaatsen door Solar Concept. De hele installatie verliep probleemloos en de installatie werkt uitstekend. Solar Concept heeft een top prestatie geleverd. Vereniging EigenHuis heeft ons in contact gebracht met Solar Concept.
Goede communicatie met het bedrijf en de mensen die bij ons de zonnepanelen hebben gelegd, en de installatie monteur van de elektra was ook zeer goed en netjes gewerkt. Dus met een paar worden gezegd , zeer goede ervaring met het bedrijf. Zeer aan te bevelen voor iedereen.
We hebben wel meer ervaringen met aangenomen werk waarbij de bestaande situatie ondergeschikt is aan werkzaamheden die moeten gebeuren, m.a.w. men kiest meestal voor de gemakkelijkste manier om bijvoorbeeld installaties te plaatsen. Bij Solar concept hebben we het getroffen waarbij deze uitzondering dus de regel overtreft. Over hoe de kabels moesten worden aangelegd was overleg mogelijk en er werd niet moeilijk over gedaan met het resultaat dat alles netjes weggewerkt en opgeleverd. Ook hetgeen wat wij verwachten als meerwerk is niet in rekening gebracht. Dit bedrijf mag nog eens terugkomen!
Beste Remy, Hier krijgen wij nou serieus een lach van op ons gezicht. Wij gaan altijd voor de plus! Dus heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en nog een fijne week toegewenst.
Eind december panelen besteld bij Solar concept uit Schaijk, levering zou eind mei worden. Deze week bericht gehad dat het niet eerder kan in oktober ivm onverwachte omstandigheden iets met veiligheid. Zeer teleurgesteld
Beste Erik, Bedankt voor je bericht. Wij hebben gedwongen afscheid moeten nemen van een aantal installatieteams, omdat zij zich niet hielden aan standaard criteria van veiligheid en kwaliteit. Hierdoor zijn we genoodzaakt om installaties te verzetten i.v.m. personeelstekort. Onze doorlooptijden zijn dan ook verhoogd naar 40 weken. We begrijpen de teleurstelling. Onze excuses voor het ongemak.
De informatie die ik vooraf had gekregen, deels in de webinar en vervolgens in de chat van het webinar en later van de schouwer, kwam niet overeen met de praktijk toen de panelen geïnstalleerd werden. Die mannen herkenden het probleem dat er dingen verteld zijn die niet kloppen. Ze waren harde werkers, aardig en correct. Het uiteindelijk resultaat was wel beter dan ik op basis van eerder informatie gekregen had.
After waiting 5 months and half today they came to install the panels. However it did not happen because they the said the roof is too high and not reachable. The installation should be done in another (unknown) day. I'm very disappointed with this company. Re think if you want to make a contract with solar concept. Very bad planning and communication
Dear Safa, Thank you for the feedback and reaching out to us. Due to safety issues it wasn’t possible to finish the installation on the same day. We understand your disappointment, but the installation has to be done safely. Our Planning Department will contact you tomorrow to schedule a new appointment together. We are very sorry for the inconvenience.
vanaf de offerte tot installatie alles naar tevredenheid verlopen
Onze buren aan twee kanten hadden al zonnepanelen door jullie laten plaatsen, zodoende hebben wij jullie gekozen. Alles is perfect gegaan. Alleen een opmerking, tijdens de installatie op 7 maart j.l. waren enkel mannen aanwezig, die bijna geen Nederlands spraken (gewerkt hebben zij heel goed), maar voor de uitleg van het een en ander had er wel een persoon moeten zijn, die alles in het Nederlands kon uitleggen.
Aankoopproces verliep voorspoedig. Communicatie makkelijk. Indien je contactpersoon niet aanwezig is belt hij spoedig terug. Planning liep 2,5 maanden uit. Dit werd echter op tijd gecommuniceerd en oorzaak was begrijpelijk. Plaatsing verliep kundig en snel. Alles werkt incl app. Kortom; dik tevreden!
Het contact met Solar Concept is uitstekend verlopen. Het plaatsen van de zonnepanelen verliep zeer vlot en op de dezelfde dag werden ze ook aangesloten. Over het resultaat -ook uitgedrukt in cijfers van de opgewekte stroom op de app- zijn we zeer tevreden. In het bijzonder ook een compliment voor de medewerkers, die één en ander uitgevoerd hebben: vriendelijk en prettig in omgang.
Beste Jan, Door deze review krijgen wij een lach op ons gezicht. We gaan het compliment doorgeven aan de monteurs! Veel plezier met de panelen en nog een fijne week toegewenst.
Echt niks op aan te merken! Regelen alles voor je!!
Alle mensen die bij mij geweest zijn, waren zeer vriendelijk. De werken zijn zonder problemen uitgevoerd volgens het afgesproken plan. Mijn vragen en opmerkingen werden dadelijk beantwoord en alles verliep in overleg.
klasse
In december was de planning in maart het jaar daarop maar enkele dagen werd die afgebeld en eenzijdig omgegooid met in het gesprek een zeer slechte uitleg van de persoon in kwestie ; nl als het u niet bevalt ontbinden we eenzijdig het contract , waardeloos. Excuses op z’n plaats. Ook telefonisch contact is bijna onmogelijk. Gelukkig personeel bij installatie bekwaam en meedenkend en zeer netjes gewerkt. Systeem werkt tot volle tevredenheid.
Beste Harry, Bedankt voor je feedback. Het klopt dat we door de drukte wat moeilijker te bereiken zijn. Onze excuses hiervoor. Super om te lezen dat je blij bent met de panelen en dat de installatie goed verlopen is. De overige punten nemen wij intern mee, zodat we dit kunnen verbeteren. Nog een fijne week toegewenst!
Van dag 1 tot levering goede communicatie en uitleg. Min puntje waren de installateurs liepen over de zolder zonder ons te vragen of er breekbare spullen liggen . Daar liep 1 installateur gewoon overheen .zeer jammer
Via Vereniging Eigen Huis meegedaan aan collectieve inkoop zonnepanelen. Het duurde een tijdje, maar toen alles eenmaal liep, werd het een goed geoliede machine. Ik hoefde zelf niets te doen. Het werd allemaal geregeld. Solar Concept is een bedrijf waar ik tot nu toe alleen maar positieve ervaringen mee heb gehad, Een heel klein minpuntje: de electrician uit België liet nogal war rommel achter, maar een lieve medewerker van Solar Concept bood toen aan om de rommel op te ruimen. Dat ik die hulp niet accepteerde lag aan mijzelf; ik had medelijden met de jongeman die nog een flinke thuis reis voor de boeg had.
Precies volgens afspraak kwamen de monteurs. Zij hebben met vakkundigheid de zonnepanelen geplaatst en ook al enkele dagen later was de monitoringsapp beschikbaar.
Snel, goede prijs en duidelijk
Vakmensen en heel vriendelijk
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.