Van Concept naar uitvoerend plan, jullie kunnen er wat van

Plezierig, warm, vriendelijk professioneel. Ook na het uitstellen van installatiedatum was de communicatie top/ warm ( Tycho) De uitleg van het aflezen van de meter en de app mag wel wat meer tijd voor genomen worden en ook iets minder jargon. ( wij zijn maar leken) Voor de rest zijn het handige toppers.

• Prijs

Dag voor installatie kontakt elektricien over installeren en tijdstip

Gezamelijk overleg over het trace van de bekabeling naar dak. Is in goed overleg gegaan.

• Prijs

correcte planning en scherpe prijs

betrouwbaar

zeer tevreden

het was wat lang wachten, maar dan heb je ook wat!!!

• Prijs

Prima service van vakmensen.

Duidelijke offerte, goed geïnstalleerd, werkt uitstekend! Blij met deze aankoop

• Prijs

Heel kundig vakteam voor de installatie!

We zijn er heel blij mee! Dank Solar Concept!

alles is voorspoedig verlopen

goede communicatie, afspraken nagekomen, vriendelijke monteurs, alles netjes afgewerkt en achtergelaten. Alleen had de elektricien pech dat ie kortsluiting veroorzaakte en de hoofdzekering eruit sprong. Maar dat werd zeer snel door Liander verholpen. Zoiets kan iedereen overkomen, dus daar heb ik zeker geen probleem mee. Ging het altijd maar zo gesmeerd!

Good company

Very pleased with their service.

Goede communicatie van stappenplan

Alles goed gegaan. De communicatie tijdens montage had beter gekund. Bv communiceer het moment dat er geen elektriciteit is.

zeer goed

• Prijs

Bekwame installateurs en nette afwerking

Afgesproken installatie datum/tijd keurig nagekomen. Deskundige en vriendelijke installateurs en omgeving keurig achter gelaten.

Alles correct volgens afspraak

Alles keurig volgens de afgesproken tijd. Werken met ervaren mensen

• Prijs

Zeer professioneel en vriendelijk team met snelle service

Team heeft zich netjes voorgesteld en doorgenomen wat er gaat gebeuren. In een goeie 4 uur 12 panelen geplaatst en aangesloten. Zeer tevreden!

• Prijs

Goed werk, afwerking kabels is wat maher

Volgens afspraak geïnstalleerd

Montage werd eerder geland dan afgesproken. Contact is moeizaam. Nadeel van collectieve aankoop is persoonlijk contact. Ze zijn afspraken goed nagekomen.

Met planning; slechte Communicatie

Het werk op zich; goed, snel en vriendelijke gedaan, hoewel er wel telkens (2 dagen) door file te laat...waardoor ik afspraak heb moeten afzeggen, gezien na 3 uur correct, ipv 1 uur. Helaas, waren bij 1ste dag de laatste 3 panelen niet goed, DUS ik heb 2 weken gewacht, totdat het helemaal af was! "Heel VERVELEND", vond ik deze gang van zaken, omdat de volgende opdrachten voltooid werden, TERWIJL ons huis niet af was! Hier heb ik over gemaild & gebeld, en uiteindelijk niet geholpen...tot na lange tijd wachten: datum voor laatste 3 panelen werd gegeven. SAMENGEVAT; Montage/Instalatie goed, Planning Slecht.

• Advies N.v.t.

Prima verlopen

Helemaal goed.

• Prijs

Goed geinformeerd, zeer goed uitgevoerd

Een duidelijke communicatie vooraf met alle info die nodig was. Daarnaast ook nog een paar handige tips en tricks gegeven. Duidelijk geweest over de planning en prijs. De daadwerkelijke plaatsing werd zeer professioneel en vakkundig uitgevoerd. Kortom: zeer tevreden.

Duidelijke communicatie, prima zonnepanelen

Ervaring met Solarconcept is positief. Duidelijke communicatie, goede bespreking van de mogelijkheden voor extra de extra panelen die ik wilde hebben (ivm electrische auto). Natuurlijk is de huidige schaarste aan panelen en personeel om ze te plaatsen een obstakel, maar dat geldt voor de hele industrie. De oorspronkelijke afspraak moest door deze problemen verplaatst worden. In eerste instantie werd voor de nieuwe afspraak december 2022 voorgesteld. Maar dat is niet handig voor de teruggave van BTW voor aanvullende panelen, zeker omdat de BTW in Januari zou vervallen. Afspraak dus verplaatst naar Februari. De aanleg is uiteindelijk in 3 keer gebeurd... In eerste instantie konden 7 van de 9 panelen geplaatst worden. Voor de twee resterende panelen (op een plat dak) was toch een andere opstelling nodig (landscape ipv portrait) dan vooraf bedacht. Helaas waren bij de 2e poging de verkeerde micro-omvormers meegekomen. Al het voorbereidende werk was echter al gedaan zodat de 3e keer heel snel gebeurd was.

• Prijs

Het installeren verliep goed.

De begeleiding / schouw op afstand was soms verwarrend. Voor ons was het allemaal nieuw en daardoor jammer dat alles via mail en/of telefoon werd uitgelegd cq toegelicht. Uiteindelijk is het meeste nu wel duidelijk en zijn we erg blij met de panelen.

Correct

als 'n betrouwbaar bedrijf

• Prijs

Super montage en aansluiting!

Na duidelijk en professioneel advies hebben we besloten om Solar Concept de installatie te laten plaatsen. De panelen plaatsen gebeurde ook vakkundig door het dakteam, zij waren ook heel behulpzaam bij het aanpassen van een ontluchtings pijpje wat nog op het dak stond. Daarna is de installatie netjes aangesloten door de elektricien en deze gaf ook een duidelijke uitleg. Kortom zeer tevreden, een dikke +!

Alles goed gelopen!

Alles werkt dus ik ben nu lekker in Egypte aan het genieten van mijn zonnepanelen!

• Prijs

Perfecte service van offerte tot plaatsing!

De zonnepanelen werden zelfs eerder geplaatst dan was afgesproken. Goede communicatie, vriendelijke, deskundige installateurs. Alles wordt overlegd. Een heel fijn bedrijf.

• Prijs

Zeer positief, vriendelijk en oplossingsgericht.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.