Snelle actie, vriendelijke mensen, betrouwbaar qua afspraken en snel met de installatie
Hey Bert, Dankjewel voor de mooie complimenten. Geniet van de panelen!
Het hoofdkantoor reageert niet op mails met opbouwende kritiek, en er wordt niet teruggebeld als dit is beloofd. De installatie van de zonnepanelen verliep overigens perfect. Er was een doorlooptijd van 16 weken beloofd, maar uiteindelijk duurde het bijna 7 maanden. De installateurs van een bedrijf uit Delft waren perfect. Nette heren die overal uitleg bij gaven, de schoenen uit deden als ze in huis moesten werken, en de installatie van 8 zonnepanelen binnen anderhalf uur voor elkaar hadden. (de meterkast was al aangepast en de kabel liep al tot op de zolder) Nu genieten van "gratis" stroom. Dit is via de app goed te volgen.
Hey Peter, Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat we niet onze belofte waarmaken m.b.t. de communicatie. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! We zijn wel heel blij om te horen dat je zo tevreden bent over de installatie. We zullen de complimenten zeker doorgeven aan de desbetreffende monteurs. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd.
Gehoort van kennissen over Solar Concept, tevreden. Dat ben ik minder en dan vooral over communicatie. Eerste bezoek door verkoop bleef er twijfel over de mogelijkheid van zeven of acht panelen ivm afvoer verwarming. De monteur die ze later kwam leggen zei gelijk geen probleem, kunnen er acht op.. Meterkast aangepast, geen probleem. Afspraak gemaakt over leg datum maar week van te voren verplaatst ,een maand later. Dit ivm veilig werken monteurs, begrijpelijk. Maand later nieuwe afspraak, weer verplaatst ,slecht weer. Later in de middag toch weer een team vrij. Deze twee jongens vriendelijk en hebben ze netjes gemonteerd. ,s morgens elektromonteur geweest, netjes, maar kon niets uitleggen. Geen panelen. ‘ s middags hadden de monteurs geen tijd om te wachten voordat de panelen werkten, nog een klus. Volgende dag contact gehad met telefoniste die het mij goed uit kon leggen. Tussen eerste bezoek en uiteindelijk plaatse, een aantal keren gemaild en gebeld maar niet altijd reactie. Veel lijkt mij geautomatiseerd maar dat werkt vlg mij niet. Tevreden wel maar met de aantekening dat de communicatie beter mag
Hey Karel, Bedankt voor het delen van je ervaring. Hier kunnen wij wat mee! We zullen de feedbackpunten intern terugkoppelen en de complimenten doorgeven. We wensen je nog een hele fijne week toe en geniet van de panelen.
SC komt alle afspraken na, reageert snel en vriendelijk op alle vragen en verzoeken. Van eerste afspraak tot oplevering: alles liep volgens plan en afspraak. En nu draait het systeem als een zonnetje!
Hey Sander, Hier worden wij nou blij van. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Daar doen we het voor! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Uitstekende service komen afspraken goed na!
Prettig in de contacten. Vriendelijk personeel. Komen afspraken na.
Prima werk geleverd en vriendelijke mensen
De afspraak duurde wat langer dan ik vooraf gehoopt had, maar de afhandeling verder was prima.
De zonnepanelen en omvormer zijn van zeer goede kwaliteit en netjes geïnstalleerd. De gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Ben zeer tevreden over Solarconsept en super blij met de zonnepanelen.
Beste Jan, Dankzij jouw review starten wij de week met een glimlach op ons gezicht. Super om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Altijd voor de plus! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Professionele en klantgerichte organisatie. Oplossend en meedenkend in het voortraject.
Hey Marc, Dankjewel voor de fijne feedback. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Mijn enige opmerking is dat in mijn geval de werkvoorbereiding nogal afweek van de installatie. Maar ik heb dat gemeld en daar is zeer adequaat op gereageerd. Dus wat mij betreft een aanbevelenswaardige organisatie.
Beste meneer Tammen, Bedankt voor je feedback. Hier krijgen wij energie van! Geniet van de panelen!
Goeie en snelle service. vakkundig geplaats zeer vriendelijk en probleemoplossend. de app heeft even op zich laten wachten. De app geeft veel informatie over de panelen maar niet over hetgene wat ik terug lever aan het net ten opzichte van eigen gebruik. voor de rest funcioneren de panelen goed
Hey, Bedankt voor het delen van je ervaring met Solar Concept. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Het klopt inderdaad dat je met een standaard Envoy niet kan zien in de app hoeveel je terug levert. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Van derde vernomen dat deze tevreden was over Solarconcept. Door goede en snelle communicatie het vertrouwen aangegaan. De installatie is goed gemonteerd. Alleen de planning van uitvoering was vertraagd i.v.m. materiaal te kort. Beveel Solarcocept zeker bij derde aan.
Hey Sjaak, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over Solar Concept en dat je ons zou aanbevelen. Daar doen we het voor! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Goede service Altijd antwoord Snelle montage Komen montage datum precies na. Zelfs als de montage datum maanden vooraf is ingepland. Enige minpunt is dat ze iets anders op het dak liggen dan vooraf bedacht
Hey Marco, Bedankt voor deze fijne feedback. Geniet van de panelen en een fijne week toegewenst!
Super ben erg blij met m’n zonnepanelen van Solar concept het zijn mooie panelen en de mannen hebben ze mooi en snel op dak gelegd ga zeker iedereen aanraden om bij Solar Consept zonnepanelen te nemen mannen bedankt voor de goede service gr fam van Eijk Hengelo
Beste familie van Eijk, Hier krijgen wij nou energie van. Bedankt voor de mooie complimenten. Deze zullen we zeker doorgeven aan onze monteurs. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
vriendelijk en deskundig personeel
Prima werk!
Lees de algemene voorwaarden zorgvuldig: "Solar Concept verstrekt geen opbrengstgarantie." In de offerte lijkt dit heel anders. Hun berekening er is er niets waard. "Solar Concept is niet aansprakelijk voor het onderpresteren ... door schaduweffecten." Dus als ze de panelen zo leggen dat ze zichzelf in de schaduw stellen, is dat jammer voor jezelf. Onze panelen hebben in de winter rare effecten getoond, zie foto's. Dit was voor hun geen reden om iets te herstellen, maar om een incassobureau opdracht te geven nog een klein ingehouden bedrag op te eisen. Je maakt geen kans met de kleine lettertjes.
top
Tevreden, jammer dat het 2 keer verzet werd.
net en goed vakbekwaam personeel kabels van de garage naar het huis had misschien iets mooier gekund. Zonnepanelen op garage en voorkant dak zeer netjes gemonteerd.
Beste Jan, Dankjewel voor je feedback en je mooie foto! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Helaas konden op de dag van montage de panelen niet op het dak gemonteerd worden ivm storm. Wel is die dag de elektriciteit in orde gemaakt en het frame op het dag gemonteerd. 2 1/2 week later kon het afgemaakt worden en dat ging heel snel
Hey Juliette, Wat vervelend dat we niet konden installeren vanwege de storm. Gelukkig dat de panelen daarna snel op het dak lagen. Laat de zon nu maar schijnen en nog een fijne week toegewenst!
Alles goed geregeld via de mail. Ook gemakkelijk betalen. Petje af voor de mensen die ze g erlegd hebben. Vriendelijk behulpzaam en werken door Prijs zal wel goed zijn nergens anders geweest ..
Hey Chris, Bedankt voor deze fijne feedback. Hier krijgen wij een lach van op ons gezicht. We gaan de complimenten doorgeven aan de monteurs. Geniet van de panelen!
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.