Fijn adviesgesprek, duidelijk offerte en alles goed gemonteerd. Alleen de doorlooptijd is helaas vrij lang. Telefonisch soms lastig bereikbaar.
Beste Marloes, Bedankt voor je feedback. Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent over het adviesgesprek. We zijn ons bewust van de doorlooptijden het onze bereikbaarheid. We zijn hard aan het werk om dit te verbeteren. Geniet van de panelen en nog een fijne week toegewenst!
De installtie werd door de vier vriendelijke monteurs vlot en goed aangebracht. Binnen nog geen drie uur waren ze klaar met 15 panelen. Een kleine minpunt is, dat er wat tiewraps op het dak achter werden gelaten en cigarettenpeuken op het terras lagen. Die hadden opgeruimd kunnen worden. Vandaar een ster minder.
Beste Peter, Bedankt voor je feedback. Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat de monteurs rommel hebben achter gelaten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Fijn dat je verder tevreden bent over de installatie. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Zie boven!!
Lange levertijd maar het wachten hierop was de moeite waard.
Vanaf het opvragen van de offerte tot en met de plaatsing en installatie van de panelen alles probleemloos verlopen.
Beste Jan, Bedankt voor je feedback. Fijn on te horen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Daar doen we het voor! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Wij hebben uitstekende ervaringen met Solar Concept gedurende de adviesfase, de planning, de varandering van het type panelen/omvormers en de montage. Goed en vooral zeer snelle en vakkundige communicatie waarbij vragen uitstekend werden beantwoord. De montage van de panelen door het montageteam verliep meer dan goed en dat gold ook voor de aanpassingen in onze meterkast. Ook de communicatie nadat de panelen waren geplaatst was prima op orde.
Goedemorgen, Bedankt voor de feedback. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. We zullen de complimenten doorgeven aan de juiste personen! Geniet van de panelen en nog een fijne week toegewenst.
In augustus 2022 heb ik de offerte ondertekend en sinds begin mei 2023 liggen de panelen op het dak en wekken ze energie op. Een realisatietijd van 9 maanden vind ik voor deze installatie te lang. Toen ik in september 2022, voor iemand anders, informeerde naar een nieuwe aanbieding, adviseerde een medewerker van SolarConcept aan de telefoon dat een systeem met een centrale omvormer werd afgeraden omdat het "niet meer van deze tijd" zou zijn en er ook diverse nadelen zouden zijn aan een centrale omvormer. SolarConcept zou alleen nog de zonnepanelen kunnen leveren met micro-omvormer. Ik voelde me toen achteraf nogal voor de gek gehouden door te hebben ingestemd met de eerdere opdracht via Vereniging Eigen Huis. Uiteindelijk liggen de panelen op het dak en ze leveren goede energie.
Goede communicatie, prima uitvoering. Wel erg lange doorlooptijd na opdrachtverlening en gemaakte uitvoeringsafspraak werd door solarconcept twee weken voor uitvoeringsdatum zelfs nog weer maand naar achteren opgeschoven omdat er teveel werk ingepland stond ten opzichte van beschikbare monteurs. Maar goed, kan gebeuren, dit werd wel netjes telefonisch gemeld/ besproken. Overall tevreden klant
Beste Evert, Bedankt voor je begrip en feedback. Vervelend om te lezen dat je installatie verzet moest worden naar een latere datum, maar fijn dat je verder tevreden bent over het proces en de communicatie. We wensen je veel plezier met de panelen en nog een fijne week toegewenst.
Stonden vroeg voor de deur alles goed verlopen
Prima installatie, communicatie kan beter.
Goede communicatie. Afspraken goed nagekomen. Minpuntje was dat bij plaatsing de omvormer het niet deed. Daardoor nieuwe afspraak voor vervanging geplaatste omvormer door werkend exemplaar.
Beste Gerrit, Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat je de communicatie als goed hebt ervaren. Vervelend dat de eerste keer de omvormer niet werkte. Gelukkig werken de zonnepanelen nu naar behoren. Laat de zon maar schijnen en nog een fijne week toegewenst.
Zoals beschreven montage door uitstekende en nette vaklui. Prettig contact met zonneplan en hierdoor een goede nazorg. Opbrengst van de panelen boven verwachting.
Beste Maik, Bedankt voor deze fijne feedback. Daar doen we het voor! Laat de zon maar schijnen en nog een fijne week toegewenst.
Communicatie kan wat beter maar het eindresultaat mag er zijn.
Ik ben helemaal in mijn nopjes met het advies, contact en installatie van Solar Concept. :)
Beste Hans, Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en nog een fijne week toegewenst!
Alles gaat zoals beschreven op de site
Wij zijn enorm tevreden over het hele proces!
Men komt na wat is afgesproken. Op de dag van de installatie wordt door zowel de leggers op het dak als ook de elektricien heel proactief meegedacht om de meest optimale en nette aanleg voor ons als eindgebruiker voor elkaar te krijgen. Ook bij vragen tel/mail word je snel en vakkundig geholpen ! TOP !
Hey Ton, dankzij jouw review krijgen wij een lach op ons gezicht! Bedankt voor de mooie complimenten. Daar doen wij het voor! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Goede duidelijke offerte met de optie om deze aan te passen. Ze denken mee en komen nog een keer kijken of alles past. Uitvoering is prima en alles werkt naar behoren.
Het plaatsen van de zonnepanelen verliep zeer voorspoedig. Je kon duidelijk zien, dat de medewerkers goed op elkaar waren ingewerkt. Helaas werd een verkeerde omvormer meegenomen, waardoor deze pas een dag later kon worden geïnstalleerd. Geen probleem, want waar mensen werken kunnen ook fouten worden gemaakt. Door miscommunicatie met mijn buurman werd de doorlooptijd van getekende opdracht tot plaatsen bijna 9 maanden. Uiteindelijk zijn de panelen voor de zomer geplaatst, dus het opwekken kan beginnen.
Beste Peer, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat onze monteurs goed werk hebben geleverd. Altijd voor de plus! Jammer om te lezen dat de installatie een dag uitgesteld moest worden. Onze excuses hiervoor en bedankt voor je begrip. We wensen jou heel veel plezier met de panelen en laat de zon maar schijnen.
Via Vereniging Eigen Huis aangemeld. Duurde daarna wel een aantal maanden voordat Solar in beeld kwam maar dat was duidelijk gecommuniceerd. Daarna meerdere malen contact gehad omtrent schouw en andere vragen die ik had en ik kreeg altijd wel een gedegen reactie. Helaas lukte het niet om de panelen eind maart te installeren en dat werd een maandje later en nu ben ik er erg blij mee. Laat de zon maar schijnen!
Beste Hassan, Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat je blij bent met de zonnepanelen. Jammer dat de panelen niet op de oorspronkelijke datum geïnstalleerd konden worden. We waarderen je begrip en wensen je nog een fijne week toe!
Snel, goed en vriendelijke monteurs
De monteur heeft ons op een duidelijke manier alles uitgelegd wat hij allemaal ging doen. Nadat alles aangesloten was een uitleg gekregen hoe het systeem werkt.
Beste Rene, Daar doen we het voor! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Lange wachttijd maar dan heb je wel wat. Netjes geinstaleerd alles werkt naar behoren en super blij ermee. Laat de On maar komen!
Hey Sascha, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat alles naar behoren werkt. Veel plezier met de panelen en alvast een fijn weekend!
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.