Afspraken werden zeer goed nagekomen. Werden op tijd geïnformeerd over alle werkzaamheden. Vriendelijke behandeling. Vakmensen, die weten waar ze mee bezig zijn. Proces heel erg soepel verlopen.
Kort maar krachtig! Zeer tevreden met Solar Concept van offerte tot en met de oplevering. Vanaf het begin een gevoel gehad van we zitten goed bij Solar Concept. We werden zelfs nog verrast met de plaatsing van de panelen. De datum werd anderhalve maand vervroegd. De monteurs waren (veel) eerder op de afspraak dan gemeld, maar kwam mede door het warme weer. Wat een "pezers"waren het,namen geen pauze en waren snel klaar! 's Middag kwam de electriciën een ook die werkte flink door en leverde het systeem keurig op. Wou zelfs nog zelf de stofzuiger gaan hanteren, maar dat vonden we niet nodig. Kortom alle lof voor Solar Concept! TOP
Solar Concept deed wat ze baloofd had. Netjes en snel, geen tegenslag of onverwacht bijkomende kosten! Ik ben zeer tevreden.
Vriendelijk personeel die goed werk lieverd. Bieden een luisterend oor en denken mee aan jouw ideale zonnepanelen! Duidelijke documenten en erg overzichtelijk!
Van begin tot eind alles netjes en duidelijk gecommuniceerd. Minpunt is de persoon die tussentijds komt controleren had een verkeerde inschatting gemaakt over hoe de kabels gelegd moesten worden. De elektricien heeft het de dag van plaatsing netjes opgelost. Heb de zonnepanelen 1,5 maand eerder geplaatst gekregen dan gedacht. Plaatsen van 10 zonnepanelen ging netjes en snel
Beste Sandra, bedankt voor je review. Fijn dat de panelen 1,5 maand eerder geplaatst konden worden. Goed om te lezen dat de elektricien de kabelroute netjes heeft aangepast. We wensen je een zonnige week toe!
Dit had ik veel eerder moeten doen.
Vakkundig en betrouwbaar alles geïnstalleerd door team van Solar concept. Werkte meteen, goede opbrengst!
Volgens afgesproken tijd aanwezig en gelijk aan de slag. Korte toelichting gekregen. Afspraken voor niet betreden dakgoot en te treffen veiligheidsmaatregelen was bekend en geen discussie. Goed ingespeeld team voor de dakmontage en prettig communicerende electricien die op alle vragen duidelijk antwoord gaf. Na 3 uurtjes al weer klaar.
Bedankt voor de review en het vertrouwen in Solar Concept. Fijn om te lezen dat het proces soepel is verlopen. We zullen de complimenten doorgeven. Geniet van de panelen en we wensen je een zonnige week toe.
Offertetraject via VEH ging zeer goed en was duidelijk, vooral de info die je per mail krijgt. Installatie door hen werd vakkundig gedaan, alleen de dakdoorvoer was vergeten maar werd direct opgelost. Je moet wel zelf alert zijn van wat er in de offerte staat, wat er uitgevoerd en gefactureerd werd. Moest zelf aangeven dat de facturering niet juist was maar daarna ook weer snel gecorrigeerd. Monitoring werkte de dag erna al. Al met al goed maar verbetering op het gebied van communiceren en facturering verdient wat aandacht. Had graag een opleveringsformulier ontvangen maar dat doen ze niet, ik heb wel de foto's mogen ontvangen die ze daarvoor gebruikt hadden.
Bedankt voor de review, Erwin. Hier kunnen wij wat mee. Fijn om te lezen dat het proces soepel is verloren. We nemen je feedback zeker mee, zodat we dit kunnen verbeteren. Geniet van de panelen en we wensen je veel zonuren toe!
ondanks de veel latere levering door overmacht toch supertevreden over de prettige communicatie, snel, netjes en efficient.
Online super fijn alles kunnen regelen
Hey Iris, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. We wensen je een zonnige week toe!
Super tevreden met mijn nieuwe zonnepanelen installatie. Zowel electricien als zonneveld installateurs waren top vakmensen. Praktisch en meedenkend met de klant, snelle vakkundige en nette installatie. Ga op basis van hun advies ook snel nog paar panelen bij bestellen. Super tevreden dus!
Beste John, bedankt voor je review. We zullen de mooie complimenten doorgeven. We kijken uit naar de installatie dag voor de extra panelen. Laat de zon maar schijnen!
Heel blij met mijn keuze voor Solar Concept! Vriendelijke monteurs die alles goed hebben uitgelegd.
Prijs top, communicatie to, installatie top. Verder niks aan toe te voegen !
Wat een geweldig bedrijf vanaf het eerste telefoontje voor een offerte (met nog vele telefoontjes daarna omdat we er totaal niets vanaf wisten) altijd geduldig en duidelijk geantwoord. De plaatsing van de panelen werd 2 maanden eerder dan verwacht, heel fijn. De monteurs zijn hele vakkundige, vriendelijke en vooral meedenkende mensen die zelfs wilde stofzuigen om de boel netjes achter te laten. Al met al een hele fijne ervaring met dit bedrijf. Aanrader dus!!!!
Hey Nel, dankzij deze review krijgen wij een glimlach op ons gezicht! We zullen de complimenten doorgeven aan de monteurs. Geniet van de panelen en we wensen je veel zonuren toe!
Duidelijke communicatie tot en met de plaatsing van de zonnepanelen. We hebben via VEH een collectieve inkoop voor de zonnepanelen gedaan. Nadat het bij VEH klaar was, heeft Solar Concept het overgenomen. Ze zijn duidelijk geweest, en zijn alle afspraken nagekomen. Op de dag van levering en plaatsing waren er monteurs ziek. Echter zijn er andere monteurs later op de dag gekomen om het alsnog diezelfde dag te plaatsen! bedankt Solar Concept!
Beste Trinity, super om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar concept. Fijn dat ondanks de zieke monteurs de installatie toch nog door kon gaan op dezelfde dag. Geniet van de panelen en we wensen je een zonnige week toe!
Van begin tot het einde een zorgeloos traject ! Super professioneel.. overr alles is goed nagedacht !!
Bedankt voor de mooie review Michel. Hier krijgen wij energie van! We wensen je veel plezier met de panelen en veel zonuren toe!
Goed project, alles klopte, fijne mensen
Van begin tot einde van het proces zijn de voorbereidingen en installatie zeer professioneel en prettig verlopen. Ook in de communicatie is men goed op elkaar ingespeeld. Blij met het resultaat!
Hey Rob, bedankt voor deze mooie review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Ben heel blij met m’n panelen. Mooie prijs betaald en ze liggen er keurig op. Aardige jongens ook!
Beste Esmeralda, Bedankt voor je review. Hier krijgen wij energie van! Geniet van de panelen en we wensen je een zonnige week toe.
Afspraken nagekomen, netjes gewerkt, duidelijk uitleg na installatie.
Twee supergasten met kennis en kunde, goed op elkaar ingespeeld en ook geweldig in de omgang met ons als klant.
Goedemorgen, wat een mooi compliment! Die gaan we zeker doorgeven. Geniet van de panelen en een zonnig weekend toegewenst.
Wij zijn heel tevreden over Solar Concept! Alle afspraken zijn heel goed nagekomen, vanaf de offerte tot en met de installatie. Deze ging ook heel vlot, uitgevoerd door deskundig en betrouwbaar personeel.
Hey Jeroen, Bedankt voor je review. Hier krijgen wij energie van! Geniet van de panelen en nog een zonnige dag toegewenst.
Was een beetje sceptisch toen ik zag dat ze maar met 2 monteurs waren en er 16 panelen op het dak moesten en ook nog een hele nieuwe groepenkast moest geinstalleerd worden, maar waren redelijk vlot en hebben het toch netjes achtergelaten!!!!!
Hey Bianca, bedankt voor he review en het vertrouwen in Solar Concept. We zijn blij om te lezen dat alles soepel is verlopen. We zullen de complimenten doorgeven aan onze jongens. Geniet van de panelen en nog een zonnige week toegewenst!
De montage van de hele installatie heeft nogal wat tegenslagen gekend De montage van de hele installatie is uiteindelijk gelukt. Over het product en de monteurs zijn wij tevreden. De communicatie in het aanloop stadium en na de 1e montagedag 24 mei verliep moeizaam. De monteurs konden het systeem op de geplande dag niet afkrijgen en zou hiervoor worden terug gebeld. Dit heeft helaas 2 weken geduurd. Nadat de montage was afgerond, was er een probleem met 1 paneel hiervoor zijn de monteurs nog 4x langs geweest voor dit probleem was opgelost. Nu draait het systeem probleemloos en uiteindelijk toch tevreden. Draait volledig sinds 8 augustus. De communicatie na de 2e montagedag was goed.
Goedemiddag, allereerst willen we je bedanken dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Daar kunnen wij wat mee! We vinden het vervelend om te lezen dat de installatie niet soepel is verlopen. Onze excuses dat je twee weken hebt moeten wachten op het krijgen van een nieuwe datum. Desondanks hopen we dat je blij bent met de panelen en we wensen je een hele zonnige week toe!
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.