We hebben goed advies gehad en er werd netjes gemonteerd
Prettig contact
Een bedrijf waar je van op aan kunt
snelle en goede installatie
Omdat wij naar het midden een iets schuin plat dak hebben viel de tijd waarin de zonnepanelen gelegd konden worden tegen voor Solarconcept, maar het is toch voor de afgesproken prijs gelegd.
Afspraak van de deskundige verkoper gepland. Duidelijke offerte ontvangen met daarin hetgeen wat het op gaat brengen en gaat kosten. Na akkoord offerte , legplan ontvangen en aansluitend vakkundig en volgens afspraak gemonteerd. Zelf kritisch met de bijgeleverde app gevolgd en continue vergeleken met app voor energie van gemeente en die van energieleverancier. 100% kloppende met uitkomsten van gemeente en energieleverancier. Na exact een jaar opbrengst van maar liefst 113,86% en maar liefst 23,71% van investering in het eerste jaar terugverdient, Dus dit alles was in ieder geval geen loze beloftes, maar 100 % aanbevelingswaardig.
de monteur was heek deskundig
Klant vriendelijk en een goede service.
een snelle service. en montage hadden geluk dat het vakantie tijd was!!!
Het selectie van Solarconcept en het offerte traject is prima verlopen. De fysieke installatie van de panelen en omvormer conform planning en verwachting. DE nazorg kan veel beter. Er is geen informatie verstrekt over werking omvormer, software, website, app. De omvormer staat op een verkeerde datum en tijd. Ook werkt ethernet verbinding niet.
Bij een mogelijke uitbreiding van het aantal panelen op onze woning zullen wij ook dit bedrijf zeker benaderen.
Ze kwamen op de afgesproken tijd, werkten prima door, waren vakkundig. Niets op aan te merken.
Prima ervaring
SUPER GOEDE SERVICE. goede prijs kwaliteit. Ik kan helemaal niks fouts zeggen over solorconcept.
Het aankoop traject duurde lang en was zeer rommelig. De ploeg die de panelen installeerde was vriendelijk, snel en goed. Nu de panelen werken, werken ze prima.
Het was in het begin van dit jaar heel druk. Dus iemand aan de lijn krijgen was wel wat lastig. Maar gemaakte afspraken werden wel naagekomen.
Snel en vakkundig geplaatst door keurig personeel
Snel geoffreerd en naar tevredenheid geinstalleerd!
Wij hebben sinds kort zonnepanelen via solarconcept. De gehele ervaring is ons dermate goed bevallen dat mijn vrouw en ik het niet konden laten een stukje hier over te plaatsen. Het begon al meteen goed toen de heer R. Martins bij ons op de koffie kwam. Wat een aardige en warme man. Op elke vraag die we hadden, had de beste man antwoord en waren wij eigenlijk al meteen om. Na kort overleg waren wij er uit. "Wij gaan groen met solarconcept!" Ook het verdere traject is ons perfect bevallen en keken uit naar de installatie dag. Toen was de dag daar. Met 3 man sterk waren de vakmannen keurig netjes, op het afgesproken tijdstip, bij ons op de koffie. Ik had zelf nog wat vragen voor de elektricien en deze beste man nam de tijd om deze "leek" alles haarfijn uit te leggen. Een kleine 3 uur later werd ik benaderd door 1 van de monteurs met de melding dat het klusje al geklaard was! Tot onze verbazing hadden de mannen zelfs even de tijd genomen om onze dakgoot schoon te maken!! Inmiddels zijn we een week verder en zijn heel erg gelukkig met de keuze om voor Solarconcept te gaan. Al om al TOP ERVARING!
De monteurs werkten op het schuine dak en droegen de grote glasplaten, zonder enige beveiliging. Dat vond ik niet in orde. Verder was alles correct.
Goed advies, geweldig team
Alles werkt als een tierelier
Heb de electrische kabel aan de buiten kant langs de schoorsteen dast stoort mij toch wel.
topbedrijf
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.