snelle levering en plaatsing, niets op aan te merken.
zie bovenstaande
Werkt prima
N.a.v. voorlichting avond Buurkracht is onze belangstelling voor zonnepanelen gewekt, na een goed informatief gesprek met offerte hadden we besloten tot aankoop van 14 zonnepanelen, na snelle (binnen 2 weken) levering/montage en financiële afhandeling met verzorgde btw teruggave kunnen we tot op heden tevreden terugkijken op Solar Concept.
Na een haperende start i.v.m. een uitvallende wifi-verbinding loopt alles naar goede tevredenheid.
goed advies
De elekticien had niet voldoende kennis van zaken. Uiteindelijk toch alles perfect geregeld
In het voortraject is er goed met mij meegedacht. Steeds reactie op mijn mails gehad. De zonnepanelen zijn keurig en vlot gelegd en de elektriciteit ook.
Duidelijk en eerlijk advies. Snel met offerte en als je akkoord gaat. Dan zijn ze snel met het inplannen van de montagedag. De monteurs werken hard en netjes
Ook ik had interesse in panelen, maar had er totaal geen kaas van gegeten. Met een duidelijke en goede uitleg (op mijn niveau) snapte ik het allemaal. De prijzen zijn erg goed. Na goedkeuring van de offerte lagen de panelen er binnen twee weken op. Ook deze mannen waren erg snel en vriendelijk. Ik heb goede ervaringen met Solar.
Er zijn 18 panelen op ons garage dak geplaatst. De communicatie was duidelijk en alles is volgens afspraak verlopen. Montage was snel en het ziet er top afgewerkt uit.
De bestelling en plaatsing was goed geregeld, ondanks de drukte vanwege het vuurkracht project. Advies tijdens offerte periode was eveneens goed.
Goede service, snelle levering
Het bedrijf reageert snel, accuraat en netjes. Personeel is zeer netjes.
Duidelijke uitleg en offerte
Goed alleen duurde even voordat dat die ene optimiser nagekeken werd
Uitstekende uitleg en begeleiding van hele project. Ook de nazorg is uistekend.
Goede uitleg over het systeem, medewerkers die in goed overleg met de opdrachtgever volgens een duidelijke offerte het systeem plaatsen. Ik mis wel de uitleg over het uit lezen van de opbrengst van de zonnepanelen via telefoon of computer. Ook zou een bijeenkomst van geplaatste zonnepanelen van het project met de deelnemers hiervan mogelijk zinvol zijn.
Deskundig, goed en snel
Afspraken nagekomen, prima service..
Alles zoals beloofd
De zonnepanelen werden super snel geplaatst. Goede service. Snel geld terug van de belasting. In een woord: TOP!
solar concept kwam als beste uit de bus bij de buurtkracht in schaijk. en na het ondertekenen van de offerte hebben ze binnen 3 weken de zonnepanelen gemonteerd en geïnstalleerd
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.