VERKEERDE PANELEN OP HET DAK,SLORDIG GELEGD,LATER WEL IN ORDE GEMAAKT. MIJN NAAM ALWEER FOUTIEF GESPELD ,NADAT IK HIER AL EERDER MELDING VAN HEB GEMAAKT. HOOGACHTEND DRS J.A. VAN OORSCHOT
gunfactor!
Duidelijk advies in Jip en Janneke taal. Erg tevreden met het eindresultaat!
Zeer net bedrijf met goede afspraken en keurig vakwerk geleverd.
Wij werken al jaren tevreden samen met Solar Concept!
Mist diepgang voor de toekomst.
De medewerkers hebben netjes en prettig gewerkt!
Op de dag van afspraak op tijd aanwezig en dezelfde dag nog een werkend systeem.
Door de aparte situatie duurde het proces langer dan ik had verwacht. Uiteindelijk is het eindresultaat prima.
We hebben nu zonnepanelen laten instaleren door Solarconcept uit schaijk. Alles verliep zeer gemoedelijk, eerst heeft de adviseur alles uitgemeten en berekend. Voor de installatie stuurde ze de instalateur van Let's Go Solar een vriendelijke vakman. Binnen een halve dag was de installatie voltooit, alles zeer netjes en volgens de normen. Nu kunnen we de opbrengsten volgen op een app! Namens Henk en Anja hartstikke bedankt!!
De contacten die er geweest zijn, zijn probleemloos verlopen. De afspraken zijn perfect nagekomen.
Na wat twijfel toch voor gekozen om zonnepanelen aan te schaffen. Tussen de vele bedrijven bij Solar Concept gekomen. Zeer deskundig personeel die met je mee denken. Ik raad dit bedrijf aan !
Ik ben zeer tevreden, vlotte afhandeling, keurig geplaatst. In 1 woord tevreden.
Op 15 november nog geen volledig werkend systeem. Na plaatsing op 4 oktober na 3 keer langs geweest nog niet optimaal werkend. Erg teleurstellend😪
Legplan klopte niet (ondanks verzoek is het geheel niet ingemeten, waardoor uiteindelijk 1 paneel minder is gemonteerd). Tijdens de installatie verkeerde panelen en omvormer bij (B-kwaliteit i.p.v. A-kwaliteit). Werknemers buiten hebben er alles aan gedaan om het geheel op te lossen. Solar concept deed dit eerst af met 'hogere opbrengst door hoger wp per paneel'. Uiteindelijk zijn de panelen (op aandringen) vervangen. Factuur ontvangen voordat de werkzaamheden waren afgerond. Al met al zeer slecht advies en proberen het geheel makkelijk af te doen, maar uiteindelijk opgelost.
Goede communicatie Goede prijs / kwaliteit verhouding Tijdens montage nog een uitbreiding mogelijk gemaakt van extra panelen. Opm. Na het corrigeren van 2 paneel-groepen naar 1 groep werkt de installatie prima....Nu nog zon!
Jammer van verkeerd gemonteerde omvormers. Doet afbreuk aan professionaliteit!
Tijdens eerste gesprek werd er ruim de tijd genomen voor uitleg van de mogelijkheden en wensen. De plaatsing verliep (op 1 onderdeel na) soepel. Alles correct gelegd en daarnaast werd er nog gewezen op dakreparatie die nodig was. Na telefonische en e-mail melding van het onderdeel dat niet goed was geregeld werd er direct contact opgenomen en deze is snel verholpen. Tevreden over Solar concept.
Het advies, de levering en montage waren prima. Uiteindelijk heeft het daadwerkelijke aansluiten enige tijd gekost, blijkbaar omdat terzake kundige elektromonteurs overbelast zijn.
zeer duidelijke informatie, keurig en snel geplaatst.
Na aanvraag kregen we kundig advies, gezellig gesprek, leuke mensen en voor een mooie eerlijke prijs lag ons dak snel vol met het voor ons gezin juiste aantal panelen. Ben ook op het bedrijf geweest waar een hele gemoedelijke sfeer hangt. Wij zijn blij, het bedrijf is zeker aan te bevelen, prijs kwaliteit helemaal oké. We hadden ook ander offertes lopen maar blij deze keus gemaakt te hebben :-)
Ben tot nog toe tevreden
de installatie werkt voldoende. Een paar keer is het uit gevallen. Tot op heden heb ik het steeds kunnen resetten.
Duidelijke voorlichting, goede afspraken, netjes geplaatste en kwalitatief goede zonnepanelen geleverd en tot slot een goede nazorg (nette financiële afhandeling)
Professionele aanpak en kennis van het product.
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.