Een prettig en vakkundig bedrijf dat afspraken nakomt.

Ik kreeg te maken met een nieuwe vertegenwoordiger van het bedrijf die nog het nodige moest leren. Uiteindelijk is alles op een goede manier opgeleverd.

• Prijs

Positief, correct en goede afhandeling

Goede en snelle afwikkeling. Functioneert goed

• Prijs

Snelle en goed onderbouwde service

Heel simpel, ik was op zoek naar zonnepanelen voor een goeie prijs. Die heb ik nu. Binnen een paar weken van oriënteren naar leggen. Vriendelijke mensen en ik heb het idee dat bij Solar service niet als een moetje gezien wordt, maar als onderdeel van de bedrijfsvoering. Ik mag dat wel.

• Prijs

erg goed, prima verkoper, de afspraken zijn nagekomen

ik heb 40 panelen laten monteren tegen een scherpe prijs, alle afspraken zijn nagekomen. inmiddels heb ik al een aantal aanbevelingen gegeven, waaruit goede offertes gekomen zijn,

• Prijs

Mijn ervaring met het bedrijf zijn prima. Ze waren prima te bereiken en probeerden zaken die niet goed waren zo snel mogelijk op te lossen.

• Prijs

Prima tevreden over de zonnepanelen

Advies en de reactie snelheid op mijn vragen was prima. Instalatie ging soepel. Overall prima tevreden.

• Planning
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.

kwaliteit, prijsverhouding

prijs-kwaliteit en levering ....zeer goed

• Planning
  • Montage (zonnepanelen) N.v.t.
  • Prijs

Prima advies en snelle montage en levertijd.

Vloeiend verlopen uitvoering

Prima personeel goede planning en uitvoering

Alles prima geregeld

Goede afspraken en verder alles goed geregeld

• Prijs

Installatie gaf problemen, daarna werkte alles probleemloos.

Doordat de installeurs niet alle spullen bij zich hadden, duurde het installeren vrij lang. Bijvoorbeeld de electriciteitsdraden trekken door de leiding lukte in eerste instantie niet omdat er een verstopping zat. Pas toen er een speciaal hulpmiddel hiervoor was gebracht, lukte het wel. Het was niet duidelijk dat de panelen verticaal op het dak gemonteerd moesten worden, waardoor er andere materialen gehaald moesten worden. Na installatie geen problemen gehad.

• Prijs

Zeer tevreden over de service

De aanleg was snel gelukt door het deskundig personeel. Toen de dag er na iets niet leek te werken met de WiFi was er de volgende dag een monteur om het probleem te verhelpen. Daarna geen problemen meer gehad. Een half jaar na aanleg zelfs nog een onverwachte korting terug gekregen ivm collectieve aanleg. Alles bij elkaar dus tevreden.

Werken netjes en volgens afspraak

Werken netjes en volgens afspraak

Deskundig

Kundig personeel

Goed service

Electro montage was minder, voor rest is top!

helder, duidelijk

Informatieavond was heel duidelijk en compleet! Had al eerder 5 andere offertes, maar jullie waren, goed uitgelegd en helder. Service bij installeren ook prima. Rardi zeer vriendelijk en duidelijk. eind van het jaar geïnstalleerd, dus nog geen profijt kunnen merken. Zijn reuze benieuwd vlgd jaar.

Uitstekend!

Plug and play , keinetjes gedaan !

• Prijs

Nette service, intake en planning kunnen beter

Tevreden over de zonnepanelen, ze doen hun werk prima. Intake gedaan door iemand met weinig ervaring voor onze specifieke situatie. We zouden extra moeten betalen voor meer advies? Gelukkig was collega van mevrouw daar niet mee eens en hebben we alsnog een nieuwe intake gekregen, van iemand die ons wél zonnepanelen wilde verkopen. Helaas de panelen verkeerd ingemeten waardoor we met de bestelde 16 zonnepanelen geen mooi vlak kregen (1 los paneel). Dus toch maar 2 panelen bijbesteld. Het contact voor de planning verliep iets stroef - telefoonnummer wijziging was niet doorgekomen waardoor we onnodig lang aan het wachten waren, tevens was plaatsing van zonnepanelen op ons steeldeck niet mogelijk bij regen/miezer. Begrijpelijk maar we hadden daarover wel wat beter geinformeerd willen worden. Uiteindelijk 2 dagen thuis moeten blijven om de laatste 2 panelen te laten plaatsen en de aansluiting te realiseren, dat is voor mensen met een fulltime baan wel vervelend. Maar de panelen doen wat ze moeten doen, ze liggen netjes en we zijn blij dat we een beetje bij kunnen dragen aan een duurzamere wereld.

• Prijs

Snelle en vakkundige plaatsing.

Juiste informatie gekregen van sympatieke adviseur en mooie prijs kunnen afspreken. Nette monteurs op visite gehad, die panelen in no time op het dak hadden liggen. Vooraf besproken waar omvormer zou komen te hangen, gelukkig goede elektricien erbij die e.e.a. kon verhangen. Ook nog eens alles netjes opgeruimd, dus geen klagen van mijn kant! Ook BTW-terugave is door hen prima verzorgd.

Aanbevelen waard

goede presentatie. netjes gemonteerd

Uiterst tevreden

Het contact met Schaijk is altijd snel,efficiënt en vriendelijk. De mannen, die de installatie hebben verzorgd verdienen meer dan een pluim. Wat wil je als klant nog meer! Laat de zon maar schijnen!

• Prijs

Wij vinden het een goede ervari g.

We hopen dat we zoveel terug kunnen opwekken ,maar wij hebben er nog geen ervari g mee.

Goede ervaring, duidelijke uitleg

Meegedaan aan buurtkracht project dwz met meerdere kopen dus panelen mooiere prijs.

• Prijs

snelle levering en goede prijs

na het advies snelle levertijd en snelle montage

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.