Voorlichting en het leggen van de panelen; prima. Het zou fijn zijn als de randvoorwaarden die je bij de offerte/rekening krijgt, met je mondeling worden doorgenomen. Denk bijv aan het hebben van extra dakpannen, het plaatsen van de omvormer ed.
Ik ben zeer tevreden, scherpe aanbieding , de installatie is perfect gegaan, deskundige maar ook leuke monteurs kortom een aanbeveling waard.
De installatie van de panelen verliep zeer voorspoedig. Maar vervolgens was de electricien nog op een andere klus bezig die uitliep, Toen hij eind van de middag kwam bleek dat hij ook niet van de specifieke situatie op de hoogte was (extra kabel door de kruipruimte nodig, problemen aansluiting in meterkast). En hij kende de opstartprocedure van de omvormer niet (nieuw model). Maar vervolgens werken de panelen nu sinds deze zomer zonder problemen, dus wat ons betreft eind goed, al goed.
Prima offerte. Goede afspraken. Allemaal nagekomen. Goede service.
enkele punten voor verbetering, er was ingemeten dat er 12 panelen geplaats zouden worden maar er was maar plek voor 11 stuks. Ook was mondeling afgestemd dat de panelen in 2 sporen op de omvormer zouden worden aangesloten maar dat was bij de monteurs niet bekend en is dus ook niet uitgevoerd.
Goed advies en alles na tevredenheid gemonteerd en afgewerkt.
Goede afspraken en toe de point
Nadat ik diverse offertes had vergeleken en tot de conclusie kwam dat ik bij Solarconcept directe informatie wilde hebben werd een afspraak gemaakt. Degene die mij informeerde bleek kennis van zaken te hebben en kon op alle vragen een antwoord geven. Ik had wat huiswerk gedaan dus had ik vergelijkingsmateriaal. De offerte van hen beviel mij. De uitvoering vond op korte termijn plaats. De plaatsing vond snel en gedegen plaats. Ook werd hulp aangeboden mbt de subsidieaanvraag. Ook is bij hen nazorg aanwezig. Kortom super tevreden .
Binnen enkele uren hadden de 3 medewerkers het systeem gemonteerd en draaiend. Vooraf heb ik alle pijpen en verbindingstukken gratis meegekregen voor de kabel van vliering naar meterkast. Echter service.
N.v.t.
ik heb zonnepanelen op het dank, maar weet echt totaal niet wat ik er mee aan moet.
In eerste instantie werkte 2 panelen die een jaar eerder geplaatst waren niet meer. Echter dit is snel opgelost.
1 heel tevreden met de intake , advies, bereikbaarheid van haar 2 installatie ging ook heel snel , de verbinding met de omvormer wat slordig 3 ik heb nooit een attentie gehad voor het aangeven van de nieuwe klant fam de Hosson Neerloon Niet dat het zo belangrijk is , maar ik heb het gevoel dat jullie door jullie enorme, gegunde ,groei misschien soms kleine details over het hoofd zien
Het eerste gesprek was positief en niets leek een snelle installatie in de weg te staan. De plaatsing was ook binnen korte tijd gepland. Bij de installatie bleek echter dat de meterkast niet geschikt was om de omvormers te kunnen aansluiten. Er diende een nieuwe meterkast te worden geplaatst wat voor ons dus een aanzienlijke extra investering betekent. Informatie hierover vooraf had dit kunnen voorkomen. Nu valt het wat koud op het dak.
3 weken heeft de app gewerkt, daarna weer uit . Werkt weer
Originele beoordeling
3 weken heeft de app gewerkt, daarna weer uit .
goed contact en een vlotte afwerking
snelle regeling, nette mensen!!
keurige en goede voorlichting, komen afspraken netjes na en zijn goed bereikbaar.
Vanaf de voorlichtingsavond tot levering, was snel afgehandeld. Prijs kwaliteit helemaal top.
De voorlichting vooraf was duidelijk. Prima (betaalde) hulp met invullen inkomstenbelasting formulieren. Plaatsing snel en uitgevoerd zoals gewenst. Werking zonnecellen prima. Opbrengst voldoende ondanks niet ideale ligging van het pannendak
Ik vond de uitleg van de installateurs miniem wel alle lof van de voorlichting van de verkoop van de panelen en de nazorg van de belasting
na de aanmelding duurde het wat langer voordat er contact werd opgenomen na een email meteen daarna ging alles snel alleen voor de btw teruggaven heb ik nog niks gehoord via buurtkracht prijs ??
Na een leuke voorlichting een matig advies wat pas blijkt als de monteurs komen. Offerte klopt niet met het geleverd product. Na toe zegging dat de rekening wordt aangepast volgt een compensatie die niet in verhouding staat met de verandering. Dat is een gemiste kans om een positieve indruk achter te laten. jammer
Snelle reactie en keurige montage.
Er is altijd snelle reacties op aanvragen en mails. Leveringen zijn vlot en kwalitatief goed.
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.