Helaas was de schouw niet correct maar ben ik tijdens de plaatsing alsnog goed geholpen! Er is gekeken naar alternatieven en tips zijn hierover gegeven. Van offerte tot levering was ongelofelijk snel! Bijzonder fijn. Wacht nog wel op de inlog voor de monitoring. Verder top geregeld.
Goed geadviseerd, nette installateurs
Heel fijn dat we samen goed konden overleggen over het plaatsen van de panelen en het kastje en het leggen van de stroomdraden. Alles was heel snel geregeld en uitgevoerd.
Prettige en duidelijke communicatie, zowel met de mensen van kantoor als met de mensen die het werk uitvoeren. Zij staan open voor overleg en jouw inbreng als klant, werken stevig door, vakkundig en beheerst.
Prima, doen wat ze zeggen
Goede ervaring, vriendelijk en kundig personeel.
Een deskundige voorlichting met vakkundige gegevens, goed begrijpbaar voor een leek en uitstekende begeleiding van het proces. Zeer uitvoerige berichtgevingen van de te verwachten aanpak en de acties die worden ondernomen om de koper van alle benodigde technische en planmatige gebeurtenissen tijdig op de hoogte te stellen en een tijdige en duidelijke instructie wat in elke fase van de koper wordt verwacht. Een uitstekende begeleiding bij de uitvoering met maximale beperking van de overlast. Alles overtollige restanten worden opgeruimd en aan het einde wordt een zeer goede toelichting gegeven over wat gemaakt en geïnstalleerd is. Top!
Mijn zonnepanelen installatie is snel en netjes aangebracht. geen opmerkingen heb ik.
Een zeer goede ervaring
Fijne communicatie, goede service en net werk geleverd!
Jammer van het personeel dat geen Nederlands spreekt.
Eenvoudig van offerte tot plaatsing. Alle betrokken mensen erg vriendelijk en vooral kundig.
Volgens afspraak alles perfect uitgevoerd
Goed bedrijf met goede planning. Komen de afspraken na en communiceren duidelijk en helder. Zeker aan te raden.
goede service
Na een fijn gesprek met Dennis, die alles goed heeft uitgelegd, besloten om bij Solar Concept de zonnepanelen te bestellen en laten monteren. De monteurs waren op tijd en hebben alles uitgevoerd volgens afspraak. Hartelijk dank allemaal.
Na advies gesprek, waarbij de nieuwste panelen werden geadviseerd, kon er al na een week begonnen worden met de installatie. Omdat op voorhand duidelijk was dat het naar de meterkast krijgen van de stroomkabel een uitdaging kon zijn, werden er twee panelen monteurs gestuurd en twee electra. Omdat de beoogde buis vol zat met troep een alternatieve route voor de stroomkabel bedacht en zo ook aangelegd. Halverwege de middag leverde de panelen stroom.
Nu werkt alles naar behoren. Jammer dat er drie maal werkzaamheden uitgevoerd moesten worden door u. Met name de eerste plaatsing was niet volgens afspraak. Meer verantwoordelijkheidsgevoel van de paneelplaatsers zou nuttig zijn. Elektronisch geen opmerkingen.Prettig dat u kunt "monitoren" waardoor u een disfunctioneren kon ontdekken.
super blij mee .de jongens zijn super vriendelijk die het hier hebben gemaakt wees er zuinig op
Installatie ging uiteindelijk vlot. Voortraject was moeizaam. Een paar keer misverstanden in de communicatie, die ook niet zo goed werden opgepakt. Nu heb ik wel vertrouwen dat het verder goed zal gaan, al vraag ik me nu de panelen een paar dagen operationeel zijn wel af of deze qua ligging wel optimaal zijn geplaatst.
Na een negatieve beoordeling wil ik deze graag aanpassen. In eerste instantie dacht ik wat is de service slecht en de kennis van zaken bij de telefoniste heel slecht (niet de goede informatie gegeven). Maar na wat op en neer gemail en gebel is het uiteindelijk voor ons duidelijk geworden hoe en wat en is het probleem uitstekend verholpen. Ik hoop dat de telefoniste in de toekomst goede en duidelijke informatie geeft dus dat zij bijgepraat wordt hoe de informatie doorgegeven moet worden aan de klant. Dus achteraf ben ik zeer tevreden over dit bedrijf.
ben tot nu toe zeer tevrede
tijdens het monteren van de omvormer moest er op de eerste verdieping een gat geboord worden voor de elektrisch aansluiten.helaas werd de verwarmings leiding van de vloerverwarming(waterlekage) en een elektrische leiding(geen stroom meer) geraakt. er werd meteen actie ondernomen voor reparatie de klus was om 18.00 uur opgelost.alleen nu lopen de leidingen over de muur terwijl deze eerst weg gewerkt waren.ik had de rekening nog niet betaald natuurlijk.daarna telefonsich contact gehad met de vertegenwoordiger moest een prijs opgave sturen voor reparatie dit gedaan.kreeg naderhand telefoon van solarconcept om een offerte op testuren en of ik het bedraag over kon maken.ik heb de offerte op gestuurd en een gedeelte overgemaakt.daarna nog contact gehad mer de vertegenwoordiger dit word opgelost maar ik heb nog steeds niets meer vernomen van solarconcept . dit loopt al vanaf juni/juli 2018.
Beste heer Kradolfer, Onze excuses dat het installeren van uw zonnepanelen niet meteen zoals gewenst is verlopen. Zoals zojuist telefonisch aangegeven zijn we na het plaatsen van uw review meteen navraag gaan doen bij de betreffende verzekeringspartijen omdat wij het ook netjes opgelost willen hebben. Vandaag heb ik aangegeven dat we er kort op zitten en dat we het op korte termijn opgelost willen hebben. Mocht u aan de hand hiervan vragen hebben verneem ik uiteraard graag van u! Suzan Solar Concept
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.