in EEN woord ...prima!

Een prima bedrijf.....aanbevelingswaardig! (wat ik in Lith e.o. al verschillende keren gedaan heb!!).....wel een advies: ga even naar 'mijn hein' een uitstekend veiligheidsprogramma dat veiligheid in "heart & mind" van de monteurs verankerd!! ( dit veiligheids programma past in reeds bestaande programma's en is omard door bouwend Nederland !!

• Prijs

Heel erg tevreden kan jullie iedereen aanraden.

Er is een probleem met de SEMS Portal die geeft nog steeds 2 cijfers achter de komma teveel aan. Ik zou al bijna €7000,00 terug verdiend hebben terwijl het bijna €70,00 is. Ik heb al een keer gebeld of jullie daar iets aan kunnen doen maar dat is nog niet gebeurd of jullie kunnen het niet. Ik hoop dat ik hier nog iets over hoor van jullie. Maar ben verder erg tevreden.

• Prijs

Duurde lang maar uiteindelijk toch goed

Intake ging wat moeizaam, nieuwe medewerker (?) had onvoldoende kennis voor onze situatie. Vervolgens waren de panelen ook nog verkeerd ingemeten waardoor het aantal panelen aangepast moest worden om optisch een mooi resultaat te krijgen. Levering extra 2 panelen duurde wat lang. Elektricien kwam niet opdagen op afgesproken moment, hierdoor een extra dag thuis moeten blijven. De kwaliteit van de panelen lijkt vooralsnog goed, de opbrengst is tot nu toe goed. Tevreden met de prijs.

Heel goed

Goede offerte, goede levering en montage.

• Prijs

Goede afspraken , op tijd en netjes afgeleverd .

Topbedrijf

• Prijs

Ik was onder de indruk van de stiptheid vriendelijkheid en snelheid die het montageteam aan de dag legde, ondanks het erbarmelijk slechte weer.

• Prijs

Vriendelijk, klantgericht en professioneel !!!

Mijn probleem werd snel een vakkundig opgelost

Top bedrijf

Zeer correct geholpen door de vertegenwoordiger. Alle afspraken nagekomen. Net en vriendelijk personeel. Alles perfect aangesloten

• Prijs

Omdat via mijn (plat)dak de zonnepanelen ook naar de buren zijn gebracht, is er daar waar ze naar boven zijn gegaan nu lekkages. Ik kan natuurlijk niet met zekerheid zeggen dat dat toen ontstaan is. Maar het is wel toevallig juist daar. Verder over alles bij mij prima gemonteerd.

Alles volgens afspraak

goed geholpen

netjes gehoplen

• Prijs

Deskundig en komt afspraken na

Zeer deskundige partij welke de afspreken goed nakomt.

• Prijs

snel en technisch goed onderbouwd

snel gereageerd op offerteaanvraag. korte levertijd maar foutje bij inmeten waardoor ongunstiger panelverdeling. dit gecorrigeerd maar ook niet helemaal zoals afgesproken.

Redelijk goed

Mijn app werk niet En een wachtwoord heb ik niet

• Prijs

Goede prijs , goede service met aanvraag offerte, snel afspraak gemaakt om te leggen , snelle montage

snelle afhandeling en installatie

Zeer snel na aanvraag een offerte gekregen. En ook weer na akkoord werd ik op zeer korte termijn gebeld om de installatie te plannen. Vervolgens binnen 2 weken geïnstalleerd nog voor het zonseizoen zoals gewenst.

• Prijs

Erg tevreden over het gehele traject

Vanaf de inventarisatie tot aan plaatsing en nazorg ben ik erg goed geholpen door kundige mensen die gemakkelijk te bereiken zijn!

• Prijs

Goede afspraken en netjes werk geleverd

Deskundig en sympathiek

Aardige mensen die passie hebben voor hun werk. Deskundig en veel ervaring.

• Prijs

Wij krijgen niet de beloofde opbreng

Wij krijgen niet de beloofde opbrengst van de zonnepanelen

• Prijs

Goed advies en fijne organisatie

Wij waren vooraf sceptisch over zonnepanelen, maar na de duidelijke uitleg van de heer Geurts van Kessel in de Hille waren wij overtuigd. We besloten ze aan te schaffen en werden goed geadviseerd door Esther. Ook al moest de offerte 3 keer op ons verzoek worden aangepast werden wij steeds netjes geholpen. Uiteindelijke oplevering werd door vakkundige mensen gedaan en was in 1 dag klaar. Jammer dat in een winter de zon niet zoveel schijnt maar wij kunnen de opbrengst elke dag via een app volgen. Kortom een betrouwbaar en vakkundig bedrijf dat ik zeker kan aanbevelen.

Heel Goed!

Afspraken nagekomen tevreden over de installatie

Voldoende maar kan beter

De montage verliep prima met deskundig en vriendelijke monteurs. Het geheel netjes afgewerkt. Jammer dat volgens de schouw er maar acht panelen geplaatst zijn, terwijl er toch plaats was voor meer panelen. De aansluiting op internet van inverter en installeren van monitoring app heb ik zelf moeten doen. Er was in voorafgaande mail begeleiding toegezegd.

• Prijs

Vlotte reactie, en afhandeling.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.