Afspraak was beginnen tussen12 en 13uur 9.30uur eerste monteur voor de deur, sorry verkeerde adres 10.00uur Electriciens 12.00uur Klaar, de paneelmonteurs komen er zo aan, werd gezegt. 14.30uur Toch maar eens gebeld, waar blijven ze? 14.35uur Terug gebeld met de mededeling, ik krijg de monteurs niet te pakken! 14.45uur Ben ik terug gebeld, ze komen er aan! 15.30uur Nog steeds niets gezien, maar weer gebeld! 15.35uur Ben ik terug gebeld, Ze komen er aan met 2 teams 16.10uur 2 teams met veel gepraat en diverse keren naar met 2 man naar zolder geweest 17.15uur Klaar, summiere instruktie (is ook niet ingewikkeld natuurlijk), geen documentatie of linkje naar documentatie.
Goed meegedacht en thuis komen kijken. Mooie, creatieve oplossing voor onze situatie. Erg tevreden!
Van het adviesgesprek tot het plaatsen van de zonnepanelen enorm tevreden. Alles mooi en goed gelegd op het dak. Het enige min puntje is een minder mooie afwerking van de bedrading van de omvormer door de electriciën.Jammer.Dan was t helemaal perfect geweest van het begin tot het eind. TOP bedrijf maak verder waar wat ze bespreken met je...... LAAT DE ZOMER NU MAAR KOMEN. WIJ ZIJN ER IN IEDERGEVAL KLAAR VOOR MET ONZE MOOIE ZWARTE EN GOEDE KWALITEIT ZONNEPANELEN VAN SOLARCONCEPT......
het bevalt tot op heden bijzonder goed
Vanaf het eerste contact tot aan het laatste contact een prettige samenwerking. Er is nauwkeurig gewerkt en tijdens montage werden we overal bij betrokken.
netjes voor elkaar
Het is netjes werkt goed
De set eerst binnen 2 weken geplaatst, de monteurs waren nette jongens en hebben de klus binnen 3 uur geklaard en de boel netjes achter gelaten. Super bedankt!
Positief: -systeem snel geïnstalleerd -prijs -werkt perfect - btw teruggave netjes geregeld door extern bedrijf Minder positief - overal lagen sigarettenpeuken op de grond ( mijn kindjes spelen buiten) - afgesproken om omvormer te bekabelen ipv wifi electricien weet hier niets van ( slechte communicatie) - electricien kwam niet met een oplossing heb ik een internetkabel in elkaar gezet met rj45 connectors hij kon dit niet - omvormer kwam niet op internet electricien kwam er niet uit heb ik zelf de storing opgelost electricien had de router verkeerd aangesloten had de kabel op een input gezet ipv output -
prima geholpen , netjes gewerkt
Alle afspraken netje nagekomen, snel geleverd en ook gemonteerd en alles heel netjes weg gewekt ook de mensen die het gemaakt hebben goed over te vrede.
De mensen zijn snel, kundig en vriendelijk
Goed werk afgeleverd. Duidelijke communicatie.
De afhandeling verliep heel snel en soepel. Waarbij ik uiteindelijk door een vriend nog gewezen werd op het volgende: In totaal liggen er nu 19 panelen,: 7 Suntech Poly Silver Frame STP280-20/Wnh | 120C zonnepaneel 12 Canadian Solar CS6K-280P Met 1 SolarEdge HD-Wave Inverter SE3500H (1-fase) omvormer Is deze omvormer sterk genoeg om alle energie die de zonnepanelen opwekken te kunnen verwerken? Of wordt niet alles daadwerkelijk aan energie geleverd? Is er energie verlies? Ik hoor het graag. Overigens de vragen komen nu aan de orde omdat ik iemand sprak die ook zonnepanelen heeft gelegd. Hij heeft het idee dat de opgewekte energie niet in verhouding staat tot de omvormer. En ik vraag me dan af wat voor problemen dit met zich mee kan brengen. Kortsluiting? Brand? Kunnen jullie mij per mail berichten over bovenstaande: [email protected]
Goed oriëntatiegesprek gehad met Esther, waarna ik hun concurrerende offerte heb ontvangen. Deze vergeleken met diverse andere aanbieders en Solar Concept kwam hier als beste uit de bus met kwaliteitspanelen met een lange productgarantie periode. Het te installeren vermogen en aantal panelen (38) van 330Wp in mooi zwart design is keurig op het dak geïnstalleerd, en ook de omvormer is op de door mij gewenste plek in de garage gemonteerd. Ik heb hiermee een betrouwbare installatie geleverd gekregen door een bedrijf bij mij uit de buurt waar ik op kan vertrouwen. Ook de afhandeling voor de BTW teruggaaf is naar volle tevredenheid afgerond. Ik ben dus zeer tevreden over Solar Concept
De monteurs waren op de afgesproken tijd ter plaatse en gingen direct aan de slag. Zo ver ik het kan bekijken hebben ze netjes werk afgeleverd.
De aanmelding liep soepel, en kon allemaal online. Wat foto's opsturen van de meterkast en meter, en dan kwam er een aanbod . Later, na een telefonisch overleg werd dit aangepast aan de mogelijkheden en mijn voorkeur. Daarna was er snel een afspraak gemaakt en de installatie verliep vlot, met veel overleg naar mijn wensen.
Prima! Eerder melde ik al dat er onverwacht veel pannen sneuvelden bij de opbouw. 25!! Het is goed om dat van te voren te communiceren, zodat er voldoende aanwezig zijn ter vervanging, vooral als het tijdens de opbouw op het dak
Positief. om 08.30 uur waren ze ter plaatsen en rond de middag was alles klaar!
Van A tot Z goed geregeld
Na een aantal offertes te mogen ontvangen van meerder partijen gekozen voor Solar Concept. Niet alleen omdat ze één van de goedkoopste waren, maar ook omdat de geboden panelen op meerdere specificaties beter waren. Wat ook erg fijn was dat het complete aanlegplan al besproken werd. De aanleg ging lekker rap en soepel door de deskundige vaklui. Het is alleen nog even wachten op een aantal goede zonnige dagen om de volledige capaciteit tot zijn recht te laten komen.
Super attend en allert voor tot paar dagen na de koop , daarna...
Nadat ik had doorgegeven interesse te hebben in zonnepanelen werd er heel snel een afspraak gemaakt en na ondertekening van de offerte werden de zonnepanelen nog eerder geplaatst dan vooraf afgesproken. Ook het plaatsen van de zonnepanelen ging heel plezierig.
advies en voorbereiding prima, prijs en alternatieven prima. uitvoering zelfs binnen een paar dagen. snelle montage en instructie. het opruimen van zaagsel en gruis had beter gekund.
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.