Lastige aanloop goed geplaatst

Reeds omschreven: Via eigen huis actie binnengekomen. Gevraagd om een voorafgaande (goede) schouw omdat ik twijfelde over het aantal mogelijke panelen. Schouw gaf aan 12 panelen eenmaal hier voor de plaatsing toch maar plaats voor 8 panelen. Hiervoor gecompenseerd maar uiteraard zonde van het gehoopte totale rendement. Alsnog wel interesse in die laatste 4 panelen op een lager gelegen dak waar geen advies voor was maar dit zal weer extra geld kosten?

snel als de bliksem

Prettige hardwerkende mensen, ik hoop alleen dat ze wat meer aandacht besteden aan hun eigen veiligheid op het dak.

Heel goed

Om 8:15 gestart en om 11:15 alles geinstalleerd, werkende installatie zonder problemen, na 6 maanden. Duidelijke offerte

• Prijs

Het was in 1 woord geweldig vanaf de start tot en met de installatie, echt TOP!

Het enige smetje wat ik heb is dat de kabel vanuit het dak niet zo heel netjes is weggewerkt, zie foto. Verder is is de installatie zeer goed verlopen met bijzonder aardig personeel!

Prima verlopen

Sneller als vooraf aangegeven

Vakkundig en klantgericht

Zeer vriendelijk en meedenkende mensen die je de vrijheid geven om toch nog van planning te wijzigen en dus hun best doen om alles naar wens op te leveren.

• Prijs

Advies dakschouw matig, monteurs top

Ik kreeg 9 panelen aanbevolen in het dakschouwrapport. Uiteindelijk bleek er een 10e paneel bij te kunnen. 1 paneel zou dan horizontaal komen te leggen ten opzichte van de rest. 10 panelen leek het maximaal haalbare. Tijdens de installatie bleek het ingetekende ontwerp beter te kunnen. De panelen konden wel allemaal verticaal gelegd worden binnen de marges. De monteurs hebben goed en professioneel gewerkt. Wat bleek achteraf: er hadden eigenlijk wel 13 panelen op mijn dak gepast. Die extra 3 zouden dan wel horizontaal boven de rest komen. Als ik dit wist van tevoren, had ik mogelijk meer panelen genomen. Digitale dakschouw kent zijn beperkingen.

• Prijs

Goede ervaren monteurs en elektricien. Nette mannen, weten van zaken. Keurig werk geleverd. Duidelijk en vriendelijk

Prima ervaring

Alles netjes geleverd , geplaatst en geïnstalleerd volgens afspraak.

Helemaal tevreden

Flexibel en keurige montage

Zeer tevreden!

Het contact met adviseurs en monteurs was meer dan goed. De monteurs gaan niet eerder naar huis voordat alles perfect is geplaatst en werkt!

Super service!!

Tijdens de installatie waren de elektra draden niet naar onze zin afgemonteerd. Zonder problemen deze naar wens afgemonteerd.

Alles snel geregeld. Klant vriendelijk

Ziet er prima uit, betere afronding had het afgemaakt tot 5*

Snelle levering voor ik denk een prima prijs. Panelen lagen er zo op (hoeven die mannen niet gezekerd te werken?) Electricien dacht goed mee en ging bijzonder netjes te werk. Hij heeft keurig werk afgeleverd tot het koppelen van de omvormer aan het wifi netwerk. Het was tof geweest als er uitleg was gekomen bij het installeren van de App om je opwek mee te monitoren. Dat heb ik zelf maar uitgezocht (en lukt dan ook). Verder lag er nog een lege doos in een boom (niet opgeruimd). We kregen van de buren nog een opmerking over de luide muziek van de monteurs, dat zou in een woonwijk waar iedereen momenteel thuis werkt wel een puntje van aandacht kunnen zijn.

Efficiënt, vriendelijk en vakkundig

De drie woorden hierboven zeggen het allemaal. De informatie vooraf was compleet en overzichtelijk, de voorbereidende fase was probleemloos en de installatie ging snel en op een vriendelijke manier. Voor zover nazorg nodig is geweest is dat ook soepel en vriendelijk verlopen. What’s not to like?

Geen

Geen

Goed geregeld door Solar concept

Goed opgepakt door Solar concept. In contact gebracht door VEH. Alle vragen werden snel beantwoord en de communicatie was prima.

In een woord : PERFECT

Zowel het voorbereidende werk door Bart als de installatie is vlekkeloos verlopen. Zeer vriendelijke mensen, allemaal..

• Prijs

Vlot een deal gesloten goed geïnformeerd en ondanks beestenweer fluitende en zingend buiten gemontee

zie hierboven

Snelle goede service

Totaalpakket is noemenswaardig. Snel en goed geleverd. Punt van aandacht blijft de zzp'r die komt instaleren

G

H

• Prijs

Duidelijk, goed bereikbaar, service gericht

Een duidelijk traject vooraf; goede bereikbaarheid bij vragen. De installatie ging niet helemaal zoals het moet zijn, maar na melding daarvan werd zeer adequaat geacteerd. Binnen een week na melding was de installatie zoals het moet zijn!

Gebrek aan juiste communicatie

Communicatie liet te wensen. Er werden toezeggingen gedaan,die niet werden nagekomen. Op de afgsproken tijd was er niemand. Telefonisch contact gehad met Dennis, die gaf aan dat de monteur geblesseerd in het zkh zat. Dus ze kwamen niet!! Toch binnen 10 minuten waren ze er. Deze keurige jongens wisten,alleen dat ze om 14u er moesten zijn. Deze wisten niet waarom Dennis had gezegd dat ze niet kwamen.

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Via vereniging Eigen Huis meegedaan aan de collectieve inkoop zonnepanelen. Uit de vele bedrijven die hebben ingeschreven heeft Solar Concept de opdracht gekregen. Zowel de voorbereiding, het showrapport alsook de uiteindelijke installatie hebben zij op een heel professionele en klantvriendelijke manier verzorgt. Super blij dat ik mijn eigen elektriciteit produceer.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.