Blij verrast van de resultaten installatie en afhandeling Snelle levering en montage van de panelen. Wacht nog wel op mijn inloggegevens voor de app.
Netjes alles afgehandeld
Originele beoordeling
Binnen een paar uur was alles geïnstalleerd . Panelen en omvormer.
Had Zelf ook al voorbereidingen getroffen met name voor de kabel van omvormer naar meterkast. Was voor electricien toen een eitje . Verder netjes gewerkt en nette attente werknemers.
Na een aanvankelijk moeilijke communicatie toch - door herhaaldelijk zelf contact te zoeken - een snelle levering en een tot nu toe probleemloze plaatsing ontvangen. In een ochtend werd het geheel door vriendelijke jongens geplaatst en aangesloten. Tot nu toe loopt alles naar behoren. Prima!
Mijn ervaring met Solarconcept; Laat ik op de eerste plaats zeggen dat de mensen die het geinstalleerd hebben (elektricien en panelenleggers ) zeer correct en vriendelijk gewerkt hebben. Maar zoals ik dit met Dennis van Maren ook al telefonisch met hem besproken heb ,dat ik met jullie planning en communicatie niet helemaal tevreden ben. Laat ik beginnen; Vrijdag 26 / 7 zou men de panelen komen installeren, werd rond het middaguur afgebeld omdat het te warm werd op het dak.( had ik begrip voor) En de planning zei dat wel de elektromonteur zou kunne komen. Mijn antwoord was liever niet omdat ik alles op een dag gemonteerd wil hebben en geen 2 dagen hiervoor wil reserveren. Woensdag 1 / 7 was de volgende afspraak. De elektromonteur kwam tegen de middag en zei dat hij de panelen leggers ook verwachten. Maar zo rond 12.45u belde de planning op dat de panelen leggers niet kwamen omdat het dak te "glad zou zijn"? terwijl het de hele middag op een enkel druppeltje regen droog is gebleven. De elektromonteur was ook verbaasd want hij had ook geen hoge ladder bij die tot boven kon komen, maar gelukkig voor de man had ik er zelf een en kon hij zijn werkzaamheden voort zetten. Daarna moest de spanningskabel doorgevoerd worden, dat kon deze man echt niet alleen ( had op zijn collega's gerekend ) dus heb ik hem daarbij geholpen met het doorvoeren van de kabel. Donderdag 9 / 7 zijn de platen op het dak gemonteerd, met dien verstande dat het op deze middag het weer slechter was met buien als op 1 / 7 ( "glad dak"). Dit was mijn ervaring en zoals Mr Visser zou zeggen doe u uw voordeel mee. Groetjes
Goede communicatie met de monteurs en ook goed overleg gehad met de elektricien.
Vriendelijk personeel
Installatie proces is goed verlopen. De panelen leveren wat is aangegeven.
Vriendelijke en nette monteurs. Kwamen afspraken na, verder erg tevreden over hoe alles verlopen is.
Ondanks de enorme drukte bij Solar Concept kregen wij snel een duidelijke offerte en werden de panelen met bekabeling in record tijd gemonteerd!
Wij hebben Solar Concept ervaren als een zeer deskundige en betrouwbare adviseur en leverancier. Solar Concept werkt snel, accuraat en tegen scherpe tarieven met deskundig en vriendelijke medewerkers.
Plaatsen en aansluiten verliep probleemloos, goede back-up op kantoor
Goede en nette afhandeling
Het bestel, planning en uitvoering proces ism met VEH is voortvarend en prima verlopen totdusver. De installateurs waren voorkomend en hebben het netjes afgewerkt. De connectie van de omvormer naar de App is een beetje instabiel. Vandaag, 13-07-2020, de factuur incl. BTW ontvangen en voldaan. Proces BTW teruggaaf is niet zo helder gecommuniceerd. Ik weet nu niet hoe en wanneer dat wordt afgerond.
Wist helemaal niet hoe een en ander te werk ging, maar door een op elkaar ingespeeld team werd even snel en deskundig de zonnepanelen op het dak gelegd en aangesloten.
Mijn ervaring is goed, snelle levering en het plaatsen van panelen
De plaatsing is goed en deskundig maar ik moest wel iedere keer zelf actie ondernemen om "de gang er in te houden". Termijnen werden overschreden. Ook krijg ik geen antwoord op mijn vraag waarom de gebruikershandleiding in het Engels is en niet in het Nederlands. Ik zal niet de enige zijn die de Engelse taal onvoldoende machtig is, toch?
Vragen werden snel beantwoord via telefoon en e-mail. Volgens afspraak geleverd, vriendelijke en kundige monteurs. Geen meerwerk.
Hele installatie was na 2,5 uur naar tevredenheid geplaatst.
Goede duidelijke voorlichting. Nette keurige monteurs.
Netjes gemaakt
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.