Keurig en vakkundig

Ik had zelf al gat naar meterkast in vloer geboord. De kabels en de installatie is keurig netjes afgewerkt en aangesloten. Goed overleg met electriciens wat het beste is. De panelen zijn keurig en. Met zorg geplaatst op het dak. Ik ben tevreden over het resultaat van de installatie en de werking want de kwh ''s stromen binnen.

• Prijs

Prima, goed advies, zeer efficiënte montage en uitvoering.

Duidelijk, goede prijs en heldere communicatie en uitvoering.

• Prijs

Zonder schouw ter plekke is goede advisering niet mogelijk.

Pas na twee keer in contact treden met de adviseur is de situatie op het dak uitgelegd en afgestemd. Daarnaast aangegeven dat hiervoor toch echt een andere omvormer (1 string per dakvak te ondersteunen) noodzakelijk is. Als consument moet je jezelf verdiepen in de materie en de mogelijkheden die er zijn.

voortvarend en goed

mijn enige puntje is dat er niet gevraagd is waar in de technische ruimte ik graag de omvormer opgehangen wilde hebben, de monteur heeft zelf een plek gekozen. buiten dat alles prima

• Prijs

Roel en Joel perfect geplaatst !

• Prijs

Prima en snel geregeld voor een scherpe prijs

De gemeente had een gezamenlijk inkoopproject voor zonnepanelen en daarvan had ik een offerte gehad. Solar Concept bleek meer dan de helft goedkoper. In een paar uurtjes was de installatie klaar en het werkt nu perfect.

• Prijs

Klantvriendelijk en klantgericht. Klantenservice zéér goed.

Voortraject zoals gecommuniceerd exact gevolgd. Vaak stappen doorlopen in een kortere tijd. Communicatie daarover uitstekend. Plaatsing verliep zéér goed. Vooroverleg over plaatsing panelen en omvormer zonder enig probleem. Plaatsing verliep snel en nauwkeurig met een kleine correctie achteraf. Iets meer aandacht voor informatie over werking omvormer en opleverdocument wenselijk. Concept VEH en Solar concept werkt zoals beloofd. Al met al een dikke 9.

Tevreden

Tevreden met snelle plaatsing en de communicatie vooraf. Communicatie achteraf had wel iets duidelijker gemogen. Wij zouden een mail ontvangen met instructies die maar niet kwam. Uiteindelijk zelf gebeld en toen werd ik weer snel geholpen met aansluiting op de app. Vervolgens heb ik zelf eea uitgezocht over de aanmelding bij energieleverancier.nl.

• Prijs

Kundige installatie en prettige communicatie

Het voorbereidingstraject is duidelijk en geeft veel informatie. Bij vragen wordt je prettig en vakkundig te woord gestaan. De zonnepanelen liggen keurig op het dak. Er was overleg over de kabelroute. Kreeg ik enkele dagen tevoren een mail waarin stond dat doorvoer via plat dak niet aan te raden is, werd door de heren daar anders over gedacht. (toch geen doorvoer via plat dak gekozen) De heren zijn kundig en aangenaam in de omgang. De app downloaden is eenvoudig. De app aan de praat krijgen niet. Er is geen informatie wanneer de wifi-verbinding niet lukt. Ook heb ik zelf na drie-en-een-halve week gebeld waar het schouwrapport bleef. Door drukte kwam dit later. Ook dan is men vriendelijk en behulpzaam. Een prettig bedrijf!

Deskundige installatie

Via de Vereniging Eigen Huis zonnepanelen laten plaatsen door Solar Concept. Tevreden met snelle levering en vakkundige plaatsing.

Deskundig en vriendelijk

De installatie begon op de afgesproken tijd, vriendelijk personeel wat samen met mij de beste plaats voor de omvormer heeft bepaald. Daarvoor was een dakdoorvoer nodig (niet standaard) die een week later werd uitgevoerd. Aanmelding van de omvormer werd ook gedaan. Ik kon direct zien dat de panelen werkte en ook de opbrengst. Alles netjes en professioneel afgehandeld

• Prijs

snelle en goede service en goede communicatie

ik ben zeer tevreden met Sollar Consept, omdat ze adequaat en snel reageren<vriendelijke klant gerichte medewerkers aan telefoon die ook oplossend meedenken. Maar zou graag de app van GoodWe sems portaal in het nederlands willen ontvangen als kan, Graag hier reactie op

Snelle levering

Zeer tevreden over installatie

• Prijs

Professioneel, vlot en vriendelijke/behulpzame medewerkers

Hele proces vlot en professioneel verlopen. Prima advies, Installatiewerk professioneel en keurig verlopen. Bereidwillige en vriendelijke medewerkers getroffen. Eén puntje wat beter kan: Op dag van instalatie kwamen twee monteurs voor het "dakwerk". Eén van hen vroeg mij wat aarzelend: "heeft ons kantoor u an gebeld?" Dat was dus niet zo. Toe bleek dat de elektromonteur niet kon komen, iets met ziekte odf doktersbezoek. Jammes, maar zoiets kan gebeuren. Echt vervelend was dat dit niet vooraf even gecommuniceerd was. Met enige moeite voor hem een nieuwe afspraak gemaakt (een week later). Op die nieuwe datum heb ik aan het eind van de middag zelf maar eens gebeld met de vraag of hij nu welk kwam. Na enig wachten werd ik teruggebeld mer de mededeling dat het deze middag ook niet zou gaan lukken. Dat maakte ons opnieuw niet vrolijk....! Weer nieuwe afspraak voor de volgende middag. Gelukkig kwam de monteur toen wel en op tijd. Zijn professionele werkwijze en vriendelijkheid heeft toen alles goed gemaakt. Advies mijnerzijds: wees wat sneller en attenter met uw communicatie bij dit soort kleine, maar hinderlijke verstoringen.

heel goed

keurig en in overleg gewerkt afspraken goed na gekomen

TOP!

Duidelijke stap voor stap informatie vooraf. Vriendelijk en keurig personeel en goede uitleg. Ben echt tevreden!

• Prijs

Goede ervaring wat betreft afspraken en plaatsing en informatie.

Ik kan voorlopig alleen maar positief zijn. Ik heb wel nog een onduidelijkheid over de app die ik op mijn mobieltje moet zien te krijgen.

het bevalt ons uitstekend

De zonnepanelen zijn goed en volgens afspraak op het dak geplaatst. Het elektrisch is goed aangesloten, maar het leggen van de kabel in huis van boven naar de meterkast had wel iets netter gedaan kunnen worden. De zonnepanelen werken heel goed. Het totaal is uitstekend gedaan.

Top! :)

Vooraf regelmatige en heldere communicatie via email. Afspraken prima nagekomen. Systeem snel en netjes geplaatst. Medewerkers deskundig en prettig in de omgang.

Slechte communicatie

Technisch gezien is nu alles prima aangelegd, maar de communicatie was bedroevend. Men was ons gewoon “vergeten” en bij de installatie was het de installateurs onduidelijk wat er moest gebeuren. De dakdekker die twee dakdoorvoeren moest maken, daar wist men nergens van. Uiteindelijk is alles goed gekomen, maar of het door de drukte of door de coronacrisis kwam, we vonden het eigenlijk allemaal een weinig professionele indruk maken m.b.t. de organisatie. Donderdag lag de installatie er, maar werd pas op maandag aangesloten, daar moesten dan wel eerst een paar telefoontjes van onze kant aan te pas komen!

Redelijk tevreden

De zonnepanelen zijn prima geïnstalleerd. Alleen jammer dat er een doos met beugels van het dak viel waardoor er dakpannen Na installatie had ik problemen met de meterkast. Paar keer gebeld naar Solar. Helaas werd er niet teruggebeld. beschadigde. Het duurde even voor er een factuur kwam, maar toen kreeg ik een foutieve factuur. De factuur was niet voor mij bedoeld. Even later de goede factuur ontvangen. Later kwam ik er via via achter dat er voor de oplevering akkooord gegeven dient te worden en dat er een oplever document verstrekt wordt. Die had ik dus niet ontvangen. Dus maar even gebeld met Solar en even later had ik een oplever document. Helaas wel met een foutieve installatiedatum, dus maar weer even bellen. Nu heb ik wel het goede document. Jammer dat de administratieve afwikkeling zo stroef is verlopen.

• Prijs

De offerte en plaatsing zeer goed maar aan de telefonische contacten komen veel beter zijn

De beloofde terugbel acties werden niet nagekomen.ik heb 3 maal zelf moeten bellen om een dag van plaatsing toegezegd te krijgen. De app installatie en de handelingen welke gedaan moeten worden ! Maak voor mensen die nog niet erg goed met internet enz zijn een simpele hand out waarop alles staat Ook de gegevens welke de energieleverancier wil weten staan verborgen in de offerte zet deze dingen bij elkaar en geef ze aan de klant Dit zou mij in ieder geval een dag ergernis hebben bespaard

Prima installatie

Goed geregeld met ervaren technische mensen. Helaas 1 dakpan, maar kwamen 2 dagen later terug om andere, door ons geregelde dakpan, er weer op te leggen, wat mij niet gelukt was. Prima service. Echter van de later geïnstalleerde app snap ik helaas niet veel. De geleverde omvormer staat ook niet in het lijstje van te selecteren omvormers.nog niet gelukt om contact te zoeken met solar. Bandje stond er al op toen ik om 16.30 uur belde. Op bandje stond dat de kantooruren van 09.00 tot 17.00 waren!?

• Prijs

Fijn dat ik panelen heb, maar de service achteraf schiet tekort.

De panelen waren snel geplaatst. 1 gesneuveld, maar die werd vervangen. De omvormer is prima geplaatst maar het kastje met de zekering niet. Die moet verplaatst worden. Ben nu al anderhalve week aan het bellen en men beloofd steeds terug te bellen, maar dat gebeurt niet. Ik word er een beetje moedeloos van.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.