Tot nu toe een prima ervaring

Ik heb een prima gesprek gehad alvorens ik de panelen aangeschaft heb. De installatie is ook prima verlopen

• Prijs

Zeer deskundige medewerkers, die daar waar nodig goede uitleg hebben gegeven. Harde werkers.

Zeer klantgericht en klantvriendelijk

Vandaag hebben Yannick en Maikel de zonnepanelen gelegd met een Belgische electriciën. Ze kwamen precies op afgesproken tijd en bekeken alles uitvoerig. na overleg gingen ze het toch iets anders doen dan bij de schouw was afgesproken. De oplossing die ze hadden was veel mooier en beter weggewerkt. Voor hun wat meer werk, voor mij een mooier resultaat. Ook aan het eind was alles netjes afgewerkt en ik kreeg een goede en duidelijke uitleg. Het team was goed op elkaar ingewerkt, vriendelijk en snel. Solarconcept, ben zuinig op dit team. Deze jongens zijn TOP.

• Prijs

Aandacht voor de klant, een luisterend oor.Problemen werden die snel en vakkundig opgelost.

Kortom: mensen, die hart hebben voor de zaak en heel hard (en deskundig) werken. Ik ben blij voor dit bedrijf te hebben gekozen. Ik wens hun succes en hoop, dat ze deze goede instelling vol zullen blijven houden. Vriendelijke groet,Mw. A.M.L. Rosmalen juli 2020

• Prijs

Vooraf betere info willen hebben

Enige negatieve. Graag vooraf willen weten dat er een kabel naar de meterkast moest. Nu moest ik in 10 min bepalen dat deze over de buitenmuur gemonteerd werd. Als ik dir vooraf had geweten had ik dit binnendoor voorbereid.

Snel aan de slag

Tussen belangstelling en realisatie zaten 4 weken. Hoe snel wil je het hebben.! De app. liep niet helemaal feilloos, maar was binnen 1 dag opgelost.

• Prijs

zonnepanelen zijn goed geïnstalleerd. Monteurs en electriciens waren vriendelijk en legden goed uit wat ze gingen doen.

• Prijs

Deskundig en klantvriendelijk en toch ging er bij plaatsing van de panelen het een en ander fout.

De administratieve voorbereiding verliep prima. Duidelijk en altijd bereid vragen onzerzijds te beantwoorden. Plaatsing dd 270720 van de panelen verliep niet goed. "Vergeten" de optimizers te plaatsen waardoor de installatie 's avonds niet werkte. De volgende dag 280720 hersteld. Misser vergeven.....

Prima zonnepanelen

Prima installatie en alles goed geregeld

Snel en deskundig

Jammer, dat de "legploeg", na een paar uur weg moest om bij een andere klus te helpen en de elektricien de volgende dag pas beschikbaar was.. Gelukkig kon het de volgende dag, naar behoren, afgemaakt worden. Vriendelijke crew, die toch nog snel werkte en er verstand van leek te hebben.

Tevreden met Solar Concept

Wij hebben vorige maand door Solar Concept zonnepanelen op ons (schuin- en plat) dak laten leggen, en zijn tevreden over het resultaat. De installatie werkt naar behoren, de installateurs waren op tijd, werkten netjes en waren professioneel en vriendelijk. Via de App kunnen we dagelijks volgen hoe de panelen werken, en hoeveel stroom er geproduceerd wordt. Al met al een goede keuze.

Netjes, in overleg geinstalleerd

Na grondig overleg over de plaats van de omvormer heel netjes geïnstalleerd. Nette gemotiveerde monteurs over de vloer, die er iets moois van wilden maken. En dat is volgens mij gelukt.

• Prijs

Gewoon goed, alles volgens afspraak, ben super tevreden

Keurig bedrijf. Nette deskundige vertegenwoordiger en monteurs. Komen alle afspraken na. Zeer korte leveringstijd. Kleine aanbeveling vanuit mijn kant zou zijn dat er iemand van het bedrijf, als service, na de montage langs komt om de werking van de app my SolarEdge uit te leggen.

perfect!

keurig nette werkende mensen! complimenten voor de klantvriendelijkheid!

niet alles goed

Ik vond ze best gehaast werken op het dak waardoor er ook een gevelpan stuk ging. De zonnepanelen liggen ook niet geheel vlak. Ook werden er 2 gaten door de dakisolatieplaat geboord terwijl 1 voldoende bleek te zijn.

• Prijs

Goede zonnepanelen, communicatie minder goed

Goede zonnepanelen maar in de communicatie is nog een slag te maken. Er ging tot 3 keer toe iets mis, wat verwarrend en vervelend was.

Snel en vakkundige installatie

Duidelijke afspraken over kosten en kevertje. Tijdige planning van de installatiedatum.

Vlot & duidelijk

Vanaf het moment van inschrijving bij VEH om mee te doen aan de collectieve inkoop van zonnepanelen is alles vlot en duidelijk verlopen. Voldoende en duidelijke communicatie en ook de installatie door 3 heren verliep vlot. Na oplevering kreeg ik kort uitleg wat voldoende was. 1 minpuntje... ik moest op zolder zelf de vloer nog dweilen. Deze was erg vies na het boren van de gaten voor de omvormer. Dat wordt dus niet "schoon opgeleverd".

ZEER GOED

• Prijs

Goed geregeld. Duidelijk geïnformeerd over alle stappen.

Medewerkers waren op tijd en zeer gemotiveerd. Hebben alles snel en netjes opgeleverd.

zeer goed

zeer goed

• Prijs

Wel jammer dat de heren die de panelen moesten plaatsen in eerste instantie zeiden dat er maar 10 geplaatst konden worden. Niet goed geinstrueerd. Heeft extra tijd gekost. Verder hebben zij toen de panelen waren gemonteerd niet aan mij gevraagd even op het dak te komen om te bekijken hoe het probleem was opgelost en hoe dit er nu uitzag. Plotseling kwamen ze vertellen dat ze klaar waren en gingen weer. Verder als ze willen roken is dat geen probleem maar gooi je peuken niet op de stoep voor het huis en de oprit. De aansluiting van omvormer was uitstekend . Goede communicatie en duidelijke uitleg wat hij allemaal heeft gedaan, en vooraf de diverse mogelijkheden besproken. Uitstekend!

• Prijs

Top qua prijs, reageren, leveren en nazorg

Uitstekende firma op alle punten

• Prijs

Veel geduld nodig om alles rond te krijgen

Helaas moest de plaatsing van onze zonnepanelen een aantal keer uitgesteld worden (te heet, te regenachtig). Allemaal begrijpelijk, maar de communicatie hieromtrent had beter gemogen (niet of pas last minute op de hoogte gebracht).. Verder zijn ze in totaal 4 x terug moeten komen omdat de overdracht tussen de teams onderling niet correct was, waardoor er steeds nog iets aangepast moest worden.. Nu ze er eenmaal op liggen (na 5 weken) lijkt 1 deel het niet (goed) te doen.. Al met al een lange adem nodig om alles werkend te krijgen!

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.