Prima gegaan

Het duurde even voordat ik het schouwrapport ontving (moest bellen na uiterste datum), maar daarna ging het snel. Op de dag zelf zijn we goed geholpen door de monteurs. Goede uitleg over gebruik app en koppeling met netwerk van de omvormer zou nog wel handig zijn op locatie. Werkt hier nog steeds niet.

Super zaak

Snel deskundig en vriendelijk

Goede deskundige installatie

Na een duidelijke aankondiging zijn de panelen in een dag geplaatst. Ook het advies voor de plaatsing van de converter was prima. Wat minder was de prijs die in rekening is gebracht voor het meerwerk: € 350 voor een dakdekker die maximaal een half uurtje is beziggeweest.

Alles perfect geregeld

Alles is prima geregeld van advies tot aanleg en nazorg.

• Prijs

Alles is perfect. Electricien die ik had was... de beste die ik ken. Dakleggers waren wel te laat.

Afspraak vroeg in de ochtend, verzet op verzoek van solarConcept door de warmte. Electricien kwam een half uur later (maar werkt binnen dus...) en de dakdekkers maarliefst anderhalf uur later. Verder wel echt tevreden. Snel maar goed gewerkt. De electricien ging vooral ook een stapje verder en dacht mee met de kabelroute. Ik wilde mijn omvormer graag op ethernet en had een kabel van 30meter klaarliggen. Verwachting was dat hij hem zou inpluggen en klaar zou zijn... dat was echter niet zo... de beste man heeft netjes een pijpje er bij gemaakt waar de ethernet kabel doorheen kon lopen en alles netjes achter het gipswandje weggewerkt. Was voor hem "vanzelfsprekend, doe ik thuis ook". Als ik eerlijk ben... als ik het zelf had gedaan had je die kabel nu zien lopen... dus ik ben helemaal tevreden! Ik geef geen beoordeling op de prijs.... was voor mij de eerste keer dus heb geen enkele referentie. Ik vond het in ieder geval niet te duur...

• Prijs N.v.t.

uitstekend en vakkundig

Vanwege hoge werkdruk planningsproblemen voor de uitvoerders, daardoor werkzaamheden in etappes uitgevoerd en dus vertraging. Is netjes gecommuniceerd en zorgvuldig conform afspraken uitgevoerd.

Installatie is prettig verlopen

Goed gelegd

ze kwamen voor de afgesproken tijd ivm de warmte. Was fijn geweest als ze dat vooraf even gezegd hadden. Alles werd netjes geïnstalleerd en uitgelegd. Nadien bleken best veel dakpannen niet goed te liggen. Maar na het melden daarvan kwamen ze dat snel en netjes oplossen.

• Prijs

Elders liggen ze strakker op het dak.

Als ik om me heen kijk , zie ik dat de zonnepanelen er vlakker op het dak liggen . dat is het enige dat wel opvalt , heb ook bezoekers gehad , die daarover iets zeiden . dus dat is een minpuntje

Goede service!

Goed voorbereid, heldere communicatie en nette uitvoering

• Prijs

Super service en hard werkende, vrolijke jongens. Op kantoor én de werkers op het dak

Op de heetste dag van het jaar werden de panelen gelegd. Zonder mopperen of zeuren. Ik had er 11 besteld. Later bleek ik een rekenfout gemaakt te hebben qua aantal Kw. Er konden er nog 3 bij. Omvormer en panelen werden direct geregeld. Offerte aangepast in overleg. Alle 14 werden dezelfde dag nog gelegd!

• Prijs

Prima bedrijf. Het duurde alleen wat lang voor we een installatie datum kregen. Dit kwam omdat er iets niet was aangemeld dacht ik. Jammer dat ik er pas achter kwam toen ik zelf belde. Daarna was het wel heel snel en goed geregeld. Verder zit er nu wel een beschadiging aan onze daklijst. Ik heb buiten communicatie heb ik de rest ook 4 sterren gegeven omdat ik er zelf geen verstand van heb. En het denk ik allemaal prima geregeld is.

Fantastisch

Goede voorlichting zowel schriftelijk als telefonisch(ondanks coronatijd)afspraken nagekomen / plaatsing en afwerking erg goed en professioneel

Professionele plaatsing

Ik wil mijn complimenten uitspreken over de professionele plaatsing van de installateurs. Ondanks de hitte waren de panelen binnen 3 uur geplaatst en in bedrijf gesteld. Wel is er een minpunt over het bedrag van de factuur. Hier zit een verschil met het bedrag uit de overeenkomst. Hierover zijn vragen gesteld maar ik heb er vertrouwen in dat we er samen uit komen.

Niks op te merken

Prima klus geleverd

• Prijs

Solar Concept doet wat het beloofd

Vanaf het begin van het proces tot het in gebruik nemen van de zonnepanelen is alles snel en netjes verlopen

• Prijs

Goede investering, vriendelijk en professioneel

Afspraken zijn in principe goed nagekomen. Vriendelijke monteurs. Wel had ik verwacht dat de elektricien gelet op zijn expertise mij van advies had kunnen voorzien waar de buizen voor de omvormer nu het beste geïnstalleerd konden worden en waarom daar. Op zichzelf was het overleg hierover verder correct maar je had gehoopt dat de voors en tegens beter inzichtelijk waren gemaakt en uitgelegd. De buizen zijn nu wel erg goed zichtbaar van de buitenkant en voor de leek of consument is het moeilijk te zeggen of dit anders had gekund. Verder zijn we erg tevreden.

• Prijs

Vriendelijk personeel, werken hard, denken met je mee en hebben prachtig werk geleverd.

Erg vriendelijke elektricien!!

• Prijs

Na startprobleem bij installatie, alles goed gekomen!

Nadat ik enkele malen had aangegeven dat het een plat dak op 14 meter hoogte betrof, kwamen de installateurs toch met een te korte heflift. Dit leverde enkele uren vertraging op maar daarna verliep de installatie vlot en produceer ik nu een week mijn eigen electriceiteit.

• Prijs

Alles van eerste bezoek tot en met plaatsing en nazorg super verlopen.

Alles wordt duidelijk uitgelegd en ik heb een I erzichtelijke, nette offerte gekregen. Plaatsing in overleg al na 4 weken. 11.00 in de ochtend gereed. 2 systemen opgeleverd, geen rotzooi, niets kapot, alles werkt. Dag later de I loggegevens enz. Klaar.

• Prijs

Snelle en goede service !!!

Ik heb 16 panelen via de gemeentelijke aktie besteld dus een mooi prijsje afgesproken. Na een week of 5 zijn ze om 9 uur in de ochtend begonnen met plaatsen en tegen 13.00u ben ik begonnen met het gebruiken van zonne-energie. Het is allemaal netjes aangelegd dus ik ben zeer tevreden. Laat de zon maar veel schijnen!!!

Echt uitstekend!!

Blij dat ik contact gezocht heb met Solarconcept. Vanaf ons eerste gesprek tot aan de dag van levering/plaatsing is de samenwerking en communicatie echt heel goed geweest! Ben het eens met de slogan: Je toekomst ligt op t dak!!!!

de voorstellen gedaan

Bij probleem met de plaatsing door positie warmtepomp goede oplossing geboden en alternatieve omvormer geboden. Ook goede administratieve ondersteuning. Zeker aanrader.

Ik ben helemaal tevreden

Ik ben helemaal tevreden

• Prijs

Uiterst vriendelijke maar rommelige communicatie

Na de eerste offerte, liet t afspraak maken op zich wachten. Zelf gebeld en meteen prima geholpen en afspraak gemaakt. Per mail gevraagd om ander legplan. Geen reactie en daarom zelf nagebeld. Meteen nieuw legplan ontvangen. Gelukkig tijdens de installatie (door de uiterst vriendelijke monteurs) t legplan gecontroleerd, Bleek nog het oude legplan te zijn. De aardige Elektricien had blijkbaar doorgekregen dat er minder panelen geïnstalleerd zouden worden en dacht dus een kleinere omvormer te moeten plaatsen. Gelukkig had hij een grotere omvormer bij zich. Kortom, uiterst vriendelijk maar zeer rommelige communicatie.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.