zonnepanalen laten plaatsen, niet zoals vooraf is afgesproken. Toen ze geplaatst werden kom het ineens niet zoals op de tekening. Zonnepanelen in de lengte en in de breedte eronder geplaatst. Echt afschuwelijk zicht.
Beste meneer de Jong, bedankt voor je feedback. Allereerst vinden wij het heel vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over Solar Concept! Wij proberen iedere klant een positieve ervaring en gevoel over Solar Concept te geven. Ons primaire doel is om zonnepanelen veilig te installeren en ervoor te zorgen dat ze zowel esthetisch verantwoord als functioneel zijn. Het is belangrijk om te weten dat de wijzigingen in het legplan geen negatieve invloed zullen hebben op de totale opbrengst van het systeem. De veiligheid van de installatie heeft onze hoogste prioriteit, en daarom worden paneelposities aangepast wanneer dit nodig is om aan veiligheidsnormen te voldoen. Desondanks wensen we je veel plezier met de panelen en veel zonuren toe!
Heldere communicatie, goed werk geleverd. Betaalbaar.
Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel bij dit bedrijf. Bij onduidelijkheden werd er uitleg gegeven en geadviseerd. De installatie verliep vlekkeloos en volgens afspraak. Vriendelijk en ervaren personeel.
Hoi Jannie, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat je tevreden bent over Solar Concept. Daar doen we het voor! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Bij het eerste contact met de verkoper was ik nog vol twijfel. Maar nadat ik er via vrienden en familie (die hier al eerder klant waren) achter was gekomen dat deze (voor mij) lokale speler echt wel kwaliteit leverde durfde ik het wel aan. Nu zijn we bijna een maand na de installatie en alles werkt naar behoren. Wat ik bijzonder fijn vond was het telefoontje van de verkoper op de dag voor de installatie, waarbij hij de werkzaamheden nog even met mij doornam. Dat gaf echt vertrouwen! Ik heb er geen spijt van!
Hey Alex, bedankt voor je review. We zijn blij om te lezen dat we de verwachtingen waargemaakt hebben. We zullen het compliment doorgeven aan de verkoper. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Helaas, buiten de schuld om van Solar, vonden de werkzaamheden van de panelen en de aansluiting in de meterkast niet op dezelfde dag. Een dag na de plaatsing van de panelen bleken deze geen energie te leveren. Echter pas na ruim een week werd een stuk element in de meterkast vervangen. Vond het jammer lang te moeten wachten, aangezien direct bekend was dat er iets bij de oplevering stuk was. Vandaag maar 4 sterren. Verder heel tevreden. Prima en netjes werkende monteurs, die plezier hebben in hun werk. Op hun advies de panelen iets anders laten plaatsen op het dag. Fijn dat ze meedenken. Contact met Solar verloopt ook heel pleziering.
Beste Appie, bedankt voor je review en feedback. Daar kunnen wij wat mee! Onze excuses dat wij pas na een week het systeem konden herstellen. Wij zullen de complimenten doorgeven aan onze monteurs. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Prima aanschaf geweest, heldere en duidelijke communicatie vanuit VEH en Solar Concept ( filmpjes in Jip en Janneke) aan de voorkant. Mogelijkheid tot maatwerk en deskundig meedenkend medewerker tijdens de schouw van de groepenkast en het dak en doorvoer. Installatie gedaan door ervaren , en ingespeeld vriendelijk team. App direct ingeregeld en betaling conform afspraak. Intekengeld retour. Kort om Best gelopen.
Beste John, bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat je tevreden bent over Solar Concept. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Zeer fijn contact. Snelle reactie op al je vragen. Nette vlotte installatie, door vakkundige medewerkers.
Ik kwam bij Solar Concept terecht via de collectieve inkoop zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis. De communicatie vooraf verliep ook prima. Op de dag van de installatie stonden ze keurig op de afgesproken tijd met drie man voor de deur. Nog even snel overleg gehad over het trace van de kabel tussen het dak en de meterkast. Verder was de installatie supersnel gebeurd en werd er netjes gewerkt. Ik heb nu 11 zonnepanelen op m'n dak. Na afloop nog even een duidelijke uitleg over de installatie gehad. Ook, en dat zie je wel eens anders, werd alles netjes opgeruimd achter gelaten.
Bedankt voor de mooie review, Bert! We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar. De complimenten zullen we doorgeven aan de monteurs. Geniet van je zonnepanelensysteem. We wensen je veel zonuren toe!
Solar Concept reageert snel op vragen en denkt goed met je mee. Ze komen hun afspraken en planning na. Uiteindelijk het juiste advies ook opgevolgd en de zonnepanelen liggen er strak op. Ook tijdens de installatie was er nog ruimte voor overleg en hebben wij ons plan nog iets bijgesteld om tot een nog betere oplossing te komen. Alles is echt keurig netjes verlopen en van de drie partijen die wij om een aanbod hadden gevraagd, kwam Solar Concept er met de beste prijs/kwaliteit verhouding uit. Kortom, wij zijn super blij en tevreden hoe het hele proces is verlopen, van eerste contact tot en met oplevering, is alles netjes en correct verlopen. Top!
Hey Jan, dankzij deze review krijgen wij een glimlach op ons gezicht. We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept en dat het proces goed is verlopen. Hier doen we het voor! Geniet van de panelen en we wensen je veel zonuren toe.
Uiteindelijk toch besloten om zonnepanelen te laten installeren. Via de actie van Eigen Huis zijn we bij Solar Concept uitgekomen. We zijn erg tevreden over het gehele traject van offerte t/m de installatie.
Prima service. Monteur dacht mee over een snelle oplossing. Alles werkt goed. Bij vragen snel antwoord per mail
Hey Louise, bedankt voor je review. Laat het opwekken maar beginnen. Geniet van de panelen!
Via vereniging eigen huis deelgenomen aan de collectieve inkoop van zonnepanelen via Solar Concept. De informatie, die daarop volgde was heel duidelijk. Vooral prettig was het schema van de weg naar het uiteindelijke einddoel: de installatie van de zonnepanelen. Stapsgewijs werd je meegenomen in alle onderdelen van dit proces. Dit gebeurde deels op afstand, maar ook ter plaatse. Vragen, die je had, werden duidelijk behandeld. Drie weken geleden werden de zonnepanelen keurig geplaatst. Alles werkt prima! Chapeau voor Solar Concept. MvG Frans
Hey Frans, bedankt voor de mooie complimenten. Fijn om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Daar doen we het voor! Geniet van de panelen en we wensen je veel zonuren toe.
Natuurlijk is het spannend om 'zomaar' in zee te gaan met een zonnepaneelaanbieder die je nog niet kent, maar wel je vertrouwen aan geeft voor, laten we eerlijk zijn, je zuinig bij elkaar gespaarde spaarcenten. Maar Solar Concept kan je dit als gecertificeerd bedrijf rustig toevertrouwen. Veel kennis, ze houden je voor elke stap in het proces heel goed op de hoogte en werken goed en snel. Geven goede adviezen en laten alles netjes achter. Aanrader!
Hey Elly, bedankt voor je vertrouwen in Solar Concept. We waarderen je review enorm en zijn blij om te lezen dat het proces naar wens is verlopen. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
ze kwamen op tijd. panelen snel geplaatst. electricien heeft alles netjes aangesloten en geinstalleerd. zeer vriendelijke vakmensen.
goede communicatie, snel reageren op vragen en problemen
Zonnepanelen of niet? Al jaren liepen we met dit dilemma rond. Zelf vonden we om verschillende redenen dat we er niet onderuit konden. En dan ga je op onderzoek uit, vervolgens vraag je offertes aan en scheidt je m.b.t. de aanbieders het kaf van het koren. Tja, uiteindelijk kwamen we uit bij Solar Concept. Volgens ons, maar ook volgens heel veel andere zonnepaneelaanbidders, hadden we geen betere keuze kunnen maken. Wat wij als leken nodig hadden, bood Solar Concept ons. Zij denken mee, kijken mee en 'plaatsen' mee. Zowel op kantoor als de monteurs die uiteindelijk het echte werk moeten doen. Zelfs op het moment dat monteurs Jan en Fran bij ons waren, werd er nog meegedacht. Ja, de aanloop naar de zonnepanelen toe, de plaatsing en het stukje 'nazorg' waren perfect geregeld. Het is denk niet nodig, maar we zouden het zonnepanelentraject zo weer bewandelen met Solar Concept. Nogmaals dank!
Bedankt voor je review, Hans. Bedankt voor je vertrouwen in Solar Concept en de mooie complimenten. Daar doen we het voor. We zijn blij om te lezen dat het proces soepel is verlopen. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Goede klantenservice, planning, website, installateurs, app. Waar nodig digitaal en ook altijd goed telefonisch bereikbaar. Fijn bedrijf, een echte aanrader!
Vanaf het eerste begin heb ik een prettig contact gehad met Solarconcept. Alles gebeurd in nauw overleg met de klant, vragen worden snel beantwoord, dat geeft vertrouwen in het bedrijf en in wat ze doen. De installatie ging in twee middagen en is ook naar volle tevredenheid uitgevoerd, als leek kan ik zelf niet controleren of alles conform de regels gebeurd is maar daar moet ik vanuit gaan door het bedrijf te vertrouwen, en dat vertrouwen is er. Kortom: ik ben zeer tevreden over het hele traject.
Bedankt voor de review, Rein. Hier krijgen wij energie van! Fijn om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat je veel vertrouwen hebt in Solar Concept. Daar doen we het voor! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Zeer prettige ervaring opgedaan met solar concept. Snelle en vriendelijke afhandeling, zeer duidelijke uitleg door de monteur en elektricien, vlugge en stipte installatie.
Beste Hans, bedankt voor de mooie complimenten. Deze zullen wij doorgeven aan onze jongens! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
super systeem mooi afgewerkt goede voorwaarden
Via Vereniging Eigen Huis bij Solar Concept terechtgekomen voor 8 zonnepanelen voor op mijn dak. Snelle levering van de nieuwste panelen, goede monteurs en ondanks de regen snel en vakkundig aangebracht. Het contact via e-mail en website verloopt soepel omdat ze ook gebruik maken van een stappenplan.
Bedankt voor de review, Arie! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. We wensen je veel zonuren toe!
Vriendelijk en behulpzame mensen die een duidelijke uitleg geven. Alle afspraken werden nagekomen. Alleen de app is matig.
Beste Jan, bedankt voor je review en feedback. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept en dat alle afspraken zijn nagekomen. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de app. Mocht je vragen hebben, kan je een mail sturen naar [email protected]. Onze afdeling verkoop kijkt graag met je mee.
De communicatie was oke, duidelijk uitleg betreft plaatsen zonnepanelen en alles eromheen. De monteurs werkte netjes, beleefd en opgeruimd.
Sokar Concept doet wat ze beloven en beloven wat ze doen. Exact alles volgens afspraak.
laten we beginnen met dat alles heel soepel en snel verlopen is de mensen met wie ik contact (kantoor en montage) heb gehad waren kundig en beleeft best belangrijk vind ik
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.