Keurig alle afspraken nagekomen tot op heden voor de rest nog te kort zonnepanelen in mijn bezit om de over andere dingen te kunnen oordelen
Wij zijn erg tevreden met hoe alles gelopen is. Een van uw medewerkers kwam bij ons thuis om de offerte even helemaal door te spreken en alle mogelijkheden bespreekbaar te maken. Deze afspraak was voor ons erg fijn. Eenmaal een afspraak gemaakt en de monteurs stonden al snel op de stoep voor de montage. Fijne mensen die duidelijk schik hadden in het geen wat ze (samen) deden. Wat echter niet helemaal naar wens was, was het feit dat communicatie eigenlijk wat moet verbeteren. Emails met daarin offertes kwamen soms niet aan. En toen we eenmaal onze goedkeuring gaven op de uiteindelijke offerte, duurde het best een tijdje voordat er contact met ons opgenomen werd. Sterker nog, daar moest ik zelf achteraan.
Professioneel installatie team werken snel en schoon. Prettige communicatie en goed advies.
X
De offerte was duidelijk en ook is er nog een schouw uitgevoerd. De middag voor de installatie werd er gebeld dat de bestelde panelen niet leverbaar waren en is een alternatief geboden waarvan ik op Google geen informatie kon vinden, ging daar niet mee akkoord. Solar Concept is gaan bellen en konden een week later alsnog de juiste panelen leveren. De elektricien zei de verdeeldoos bij de wasmachine niet te kunnen maken omdat het montagevlak te smal was, dit terwijl er een schouw heeft plaatsgevonden. Ik heb vervolgens een 40 cm schap uit mijn schuur gehaald en deze op lengte gezaagd, en ook een houten ribje gepakt zodat alsnog een montagevlak kon worden gemaakt. De zonnepanelenploeg ging netjes te werk en alles leek goed te zijn uitgevoerd, ook de Solar Edge App werkte goed. Helaas volgde er na een maand kortsluiting in de meterkast vanwege een foutieve aansluiting met een piekspanning als gevolg en de nodige schade aan allerlei apparatuur. Dat er een fout is gemaakt moesten wij aantonen door een onafhankelijk inspectierapport aan te leveren, dit hebben wij gedaan. Uiteindelijk is na veel vijven en zessen het schadebedrag uitgekeerd. Het heeft het ons veel ergernis en tijd gekost en ook had ik achteraf nog meer schade aan apparatuur, deze hebben we niet meer gedeclareerd maar dat is een eigen keuze.
Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
alles is netjes geplaatst alleen heeft het systeem niet gewerkt de eerste 14 dagen
Zeer vriendelijke bejegening bij vragen /onduidelijkheden. Deskundig personeel.
We zijn blij met onze zonnepanelen, echter vonden we de afwerking bij plaatsing minder netjes. De kabels van de panelen naar de omvormer zijn erg slordig geplaatst. Had netter gekund en strakker. Het is dat ik er zelf iets van zij, anders was er niks mee gebeurd. Ik ben er nu nog niet helemaal content mee.. ik nodig u graag uit voor een bezichtigings bezoek.
Alles netjes volgens afspraak geregeld en gemaakt.een aanrader als je zonnepanelen wilt laten installeren.
door de samenwerking van Solar Concept en Vereniging Eigen Huis is het hele traject vanaf offerte tot en met plaatsing, een proces geweest waar ik steeds het volste vertrouwen in heb gehad. Een goede kwaliteit zonnepanelen, een goede prijs/kwaliteit verhouding, een goede kwaliteit van installatie: kortom een goede borging van het hele proces. Een goede ontzorging van een technisch proces! Het team van Solar Concept is zeer vriendelijk, goed telefonisch bereikbaar, de vragen worden snel beantwoord. Het proces van offerte t/m installatie verloopt zeer soepel en steeds digitaal. De installateur van de panelen en de elektricien zijn vakmensen! Afspraken zijn steeds nagekomen.
Solar Concept is een betrouwbaar bedrijf, komt afspraken na en is goed te bereiken.
Solar was niet sterk in tijdige communicatie en in het opvolgen van gemaakte (levertijd) afspraken. Ik heb diverse malen zelf gebeld, om te vragen naar de voortgang, die veel langer was dan vooraf afgegeven. Ik had sterk het gevoel dat de veelheid aan VEH klanten, die allemaal na het winnen van de tender op hetzelfde moment konden opstarten, Solar boven het hoofd groeide. Daarnaast kwam een monteur niet opdagen bij een afspraak voor een elektrische schouw. De dag erop met het kantoor gebeld, de backoffice planner wist nog van niks. De interactie via telefoon was netje & zakelijk. De installatie op de dag zelf was prima in orde.
Ik was tevreden over de planning vooraf waarbij informatie over situatie huis en dak werd gevraagd. Het aanmelden bij energieleverancier leek wat ingewikkeld maar is toch gelukt. Het leggen van de panelen ging vlot en zonder problemen. De electricien moest kabel door de schoorsteen leggen. Was al met al een flinke operatie. Op een prettige en ik denk goede manier uitgevoerd door de electricien.
Uiteindelijk prima. Op de installatiedag zelf was het even stressen, omdat de monteurs niet op de hoogte waren van onze aanbouw en ze op het toch wat kwetsbare platte dak moesten lopen, nodig om het dak te bereiken. Dit hadden we echter wel tevoren gemeld: kennelijk is er iets misgegaan in de interne communicatie. Onze buurman droeg de oplossing aan om binnenshuis de leiding van panelen naar meterkast te laten lopen. Zeer vriendelijke en attente elektricien. Een en ander was te voorkomen geweest bij een schouw ter plaatse (in plaats van een schouw van afstand die kennelijk gebruikelijk is bij Verenging Eigen Huis).
Goede communicatie en uitleg. Nette personen die netjes werkte tijdens het aanleggen.
Mijn advies is klanten wel op de hoogte te houden bij een vertraging van bijna 2 uur
mijn ervaringen zijn zeer goed, ondanks mijn eerdere reserves. deze reserves had ik omdat alle contact digitaal was en ik niet zo'n ster ben online. alle stappen die we moesten maken werden goed uit gelegd en waren netjes in stukjes gedeeld, zodat het zeer overzichtelijk bleef. de uiteindelijke plaatsing van de panelen verliep ook heel vlot en de monteurs waren zeer vriendelijk en bekwaam. ook de steeds snelle reacties op eventuele vragen via de mail werden snel behandeld en terug gekoppeld. al met al een goede ervaring rijker.
Wij zijn zeer tevreden met het traject van aanvraag tot het plaatsen van de zonnepanelen. Goed advies vooraf en het plaatsen door de kundige medewerkers. Wordt goed gereageerd opvragen ook na de montage.
Vooral onze complimenten aan de verzorger van de elektrische installatie van de omvormer. Hij dacht mee en kwam met voor ons perfecte oplossingen.
In een halve dag heeft een super team van experts de zonnepanelen geïnstaleerd. Prima overleg tijdens en voor de installatie. Ik ben heel tevreden.
Na een laatste schouwing met de monteur zijn de zonnepanelen gelegd zoals toen besproken. Achteraf vind ik dat de zonnepanelen te hoog op het dak liggen , de bovenste drie panelen komen zelfs boven het dak uit. Mooier (en beter voor dat de wind er niet onderslaat bij de bovenste panelen) is als de panelen 30 a 40 cm lager zouden liggen. Dit is achteraf wel mogelijk als de beluchtingspijp links onder vervangen wordt door een beluchtings dakpan. Het zonnepaneel links onder brengt de minste wattage op.
goeie informatie, snelle plaatsing ondanks slecht weer.
Bernestraat 1
5374 PE Schaijk
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.