Van informatiegesprek tot en met de factuur is het allemaal prima verlopen!

Het begon met een telefoontje van een adviseur, waarmee ik een afspraak maakte. Hij heeft me in een prettig gesprek goede voorlichting gegeven, dingen uitgelegd en alternatieven met me besproken. Na een blik op onze situatie buiten kwam er een voordeliger alternatief uit. Na ontvangst van de offerte en instemming van mijn kant, werd er snel een afspraak gemaakt voor de electroman die de situatie ter plekke kwam beoordelen en daarna snel de afspraak voor de plaatsing van de zonnepanelen. Op de betreffende dag was dit heel snel en vakkundig gebeurd door de eerder genoemde electroman en de 2 mannen die de 14 panelen binnen 2 uur hadden gefikst. Alle contacten met diverse mensen van Solarconcept zijn heel prettig ge weest. En de factuur was er ook al heel snel.....

• Prijs

Niet zoals ik had verwacht

Er is geen schouw geweest waar ik wel om gevraagd heb. Daardoor was de meterkast niet goed en konden de panelen niet geplaatst worden. Jullie hebben hier al excuses voor gemaakt. Installatie van de panelen was top. Goede elektricien en leuke hardwerkende dakmensen --> diep respect!. Echter na installatie kan ik nog steeds niet zien of alles werkt en wat ik heb terug geleverd. heb 3 keer gebeld met jullie om dit op te lossen. krijg steeds een foutmelding bij aanmelden/aanvullen van gegevens. Afgelopen vrijdag nogmaals gebeld en zouden er achteraan gaan. Nu is het weer dinsdag en heb geen reactie nog gehad.

• Advies N.v.t.
  • Planning N.v.t.

Professioneel en vakkundig

Sinds deze week is ons huis voorzien van zonnepanelen. Solar Concept gaf ons hierin goed advies en de opvolging was professioneel en vakkundig.

Zeer tevreden.

Bedrijf met vriendelijke mensen die zich houden aan de afspraken en graag een stapje extra doen! Het gehele proces is prettig en goed verlopen.

• Prijs

Fijne club om mee te werken

Goed advies en snelle plaatsing

• Prijs

deskundig personeel, planning en communicatie kunnen beter

Zowel de elektricien als de paneelinstallateurs waren deskundig, klantvriendelijk en werkten constant door. Door problemen elders werd het installeren van de panelen een dag vertraagd. "Morgen tussen 8 en 9 zijn ze bij u", kreeg ik telefonisch te horen. Het werd uiteindelijk na 10.00 uur. Ze waren die ochtend al voor niets Hendrik-Ido- Ambacht gereden. Op offerte stond een dakdoorvoer, deze bleek bij plaatsing niet nodig. Monteurs zouden dat op de zaak doorgeven, maar was enkele dagen later nog wel in de factuur opgenomen.

Redelijk

De montage monteurs Waren goed dachten mee en werkte netjes De elektricien wist wat hij moest doen maar meer ook niet.moest regelmatig bellen om te vragen hoe het moest Verder vindt ik de communicatie ronduit slecht men belt of mailt niet terug en begint al meteen dat er 50 € rijkosten moest worden betaald terwijl de installatie nog niet naar behoren werkt vreemd Het is allemaal opgelost maar het had veel soepeler gekund jammer

• Prijs

Netjes gedaan, goede communicatie. Prettige personen

Hoewel niet alles in 1 keer goed ging, Is alles per direct aangepast en opgelost zonder ergens moeilijk over te doen. Zeer prettige en vrindelijke service.

• Prijs

Geen levering volgens offerte, andere geleverd, zonder overleg

Andere panelen (minder wp) dan op offerte geplaatst. Zonder te overleggen., Zou mogelijk liever zonnepanelen met meer vermogen ipv minder vermogen gekregen hebben. Jammer, ... Ook geen mindering gehad op de prijs Niet meer kopen hier!

• Prijs

Positief. Offertefase, schouw op locatie en montage inclusief installatie.

Ervaring is het meest gekleurd door de fase montage en installatie. Complimenten voor de deskundigheid en communicatieve vaardigheid van het team dat de montage en installatie zowel buitenshuis (bevestigen panelen) als binnenshuis (aansluiten panelen, omvormer en meterkast) heeft uitgevoerd.

• Prijs

Fantastisch,snel, vriendelijk, beleefd, vakmanschap...

De monteurs waren super aardig,beleefd en vriendelijk. Alles snel en vakkundig gemonteerd, zonder rommel of toestanden. Ik raad dit bedrijf aan bij iedereen die nog twijfelt, omdat je misschien denkt dat er bouwvakkers bij je langs komen die de boel op de kop zetten, in tegendeel, snel en schoon, rommel wordt opgeruimd.

• Prijs

Achter de wolken schijnt de zon!

Na veel "specialisten" te hebben geraadpleegd en de meest onzinnige voorstellen te hebben bekeken een afspraak met Solar Concepts. Ondanks mijn wensen voor een systeem en aanvullende eisen m.b.t. meterkast voorzieningen een prima service en begeleiding. Omdat niet alle onderdelen direct beschikbaar waren, even moeten wachten op aansluitingen, maar daarna perfect geïnstalleerd. De monteurs waren netjes en zeer professioneel, alleen precies volgens plan was goed genoeg.

Tevreden

Ik ben netjes geholpen En levering liep voorspoedig

zeer goede klantenservice

een minpunt was de ploeg die bij de buren aan de slag was, woning direct aangrenzend. gedrag laat zich nog het beste omschrijven als 'cowboys'. lomp en onbehouwen, geschreeuw, 3-4 man op het dak, overal peuken, overal overheen stampen, ladder tegen de muur aan kletteren etc. de dak van mijn schuur werd ongevraagd gebruikt als aanvoerroute en ook aangezien ze drie keer terug zijn geweest waren dat heel wat verkeersbewegingen over mijn kwetsbare dakbedekking. ook dat ging er niet zachtzinnig aan toe. vervolgens lieten ze de accuboormachine vanaf de eerste verdieping op mijn glazen serredak vallen. wonderwel zonder zichtbare schade, maar ook zonder excuses en stiekem de boormachine terughalen toen ik uit het zicht was. ik ben daar echt helemaal niet over te spreken. van mijn eigen ploeg vond ik het nogal bijzonder de koffiebekers nooit meer teruggezien te hebben. verder keurige manier van werken en fatsoenlijk.

• Prijs

Pre sales goed, installatie kon beter, aftersales niet positief

Pre sales was goed, gedurende de installatie werd heel veel gemopperd, was niet echt contruktief, informatie over het vervolg traject ontbrak. Moest zelf na 5 dagen contact opnemen over hoe het verder moest.

• Prijs

Hele proces van advisering, offerte tot plaatsing verliep uitstekend

Voor plaatsing van zonnepanelen had ik verschillende adviezen en offertes aangevraagd. Solarconcept kwam er als beste uit. Door omstandigheden konden de panelen niet meteen geplaatst worden. Dit was geen probleem, offerte bleef langer geldig. Afspraken over plaatsing en montage werden prima nagekomen. De panelen en de omvormer werden vakbekwaam geplaatst en geïnstalleerd door een team dat goed op elkaar was ingewerkt en meedacht met ons. Alles werd zorgvuldig afgehandeld. Zeer tevreden dus.

• Prijs

Perfect werk, vakmanschap, netjes afgewerkt. Gewoon top!

Het komt bij mij zelden voor dat een dergelijk project(je) zo goed en perfect wordt opgepakt en aangepakt. Alles supernetjes, deskundig en snel, en op tijd. Van informatie tot en met afhandeling. top! Bovendien vriendelijke en nette monteurs.

Telefonisch erg goed!

Het voorstellen van de mannen die de zonnepanelen op het dak kwamen leggen zou ik erg gewaardeerd hebben. Ze waren ruim 1 uur te vroeg, dus ik was er niet meteen op voor bereid. Ze hebben verder hun werk gedaan, een van de twee kwam binnen voor een krabbel. Diegene is boven ook in gesprek gegaan met de installateur en is vervolgens vertrokken zonder iets te zeggen. Op de installateur heb ik niks op te merken, was vriendelijk en heeft zijn werk goed gedaan. Verder ben ik blij met mijn zonnepanelen. Vriendelijke groeten Marij.

Goed met restpunten

Het werk is in overleg goed verlopen. Jammer dat de eerste installatie niet conform offerte was. Daardoor moest er twee keer worden aangelegd.

• Prijs

geen bijzonderheden. schade aan mijn auto, maar dat lijkt keurig te worden geregeld (proces nog niet afgerond, maar tot nu toe goed)

• Prijs

Goed dat ik een technische achtergrond heb

Jammer dat het fout ging in de communicatie tussen de voorbereiding en de uitvoering. Beide zijn prima uitgevoerd. Alleen jammer dat er minimale of verkeerde overdracht is geweest naar de welwillende montage/ installatieploeg. Doordat ik zelf goed uit kon leggen wat ik wilde en wat er is afgesproken hebben de mensen in het veld er een mooi eindresultaat van kunnen maken. Uit alles bleek dat de positief ervaren schouw ter voorbereiding niet is gecommuniceerd naar het montage team. Was het hier niet fout gelopen dan zou de beoordeling minimaal een 8..9 zijn geweest.

• Prijs

Prettige en sympathieke verkoopadviseur(Rardhy) Ook de electricien had goed advies en de installateurs zijn kundig. De panelen zaten er vlot op. Ook de administratieve afwikkeling en de BTW teruggave was duidelijk en overzichtelijk. De app werkt prima.

• Prijs

Goede, vakkundige en redelijk geprijsde service

Ondanks de ietwat moeizame communicatie in het begin - ik moest twee keer navragen of er nog iets ging gebeuren - kreeg ik een duidelijke offerte en bevestiging van werkzaamheden per email. Op de afgesproken dag waren de monteurs er op de afgesproken tijd en hebben vlot de zonnepanelen verplaatst zoals gevraagd. Keurig werk en snel voor elkaar tegen een zeer schikkelijke prijs

Zeer goed!!!!

Ze nemen de tijd voor uitleg, laten de situatie van boven af zien hoe de panelen liggen. Werken zèèr netjes. Door hun deskundigheid heb ik de juiste keuze gemaakt en ook vooruitzicht op de toekomst!!!!

professioneel en snel

De vertegenwoordiger was goed bereikbaar en was duidelijk in zijn uitleg. De monteurs waren beleefd en vakkundig. Ik kreeg tussentijd uitleg over wat ze aan het doen waren en over de werking van de omvormer en de aansluiting in de meterkast.

Bernestraat 1

5374 PE Schaijk

Over Solarconcept

Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.