Bedankt voor je review, Hans. Bedankt voor je vertrouwen in Solar Concept en de mooie complimenten. Daar doen we het voor. We zijn blij om te lezen dat het proces soepel is verlopen. Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen!
Bedankt voor de review, Rein. Hier krijgen wij energie van! Fijn om te lezen dat het proces soepel is verlopen en dat je veel vertrouwen hebt in Solar Concept. Daar doen we het voor! Geniet van de panelen en laat de zon maar schijnen.
Bedankt voor de review, Arie! We zijn erg blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. We wensen je veel zonuren toe!
Beste Jan, bedankt voor je review en feedback. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept en dat alle afspraken zijn nagekomen. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de app. Mocht je vragen hebben, kan je een mail sturen naar verkoop@solarconcept.nl. Onze afdeling verkoop kijkt graag met je mee.
Hey Ruben, bedankt voor je review en de mooi complimenten. Deze gaan we zeken doorgeven aan onze jongens! We zijn blij om te lezen dat het proces soepel is verlopen en we wensen je veel zonuren toe!
Hey Alex, fijn om te leze dat je zo tevreden bent over Solar Concept. Daar doen we het voor! Bedankt voor je review en we wensen je veel plezier met je panelen.
Bedankt voor de mooie complimenten. Geniet van de panelen, Martijn!
Hey Romy, bedankt voor je review. Hier krijgen wij energie van. Geniet van de panelen en we wensen je veel zonuren toe!
Hey Tessa, bedankt voor de mooie complimenten. We zijn heel blij om te lezen dat het proces soepel is verlopen en je zo tevreden bent over Solar Concept. We wensen je veel plezier met de panelen en laat de zon maar schijnen.
Beste Jaap, bedankt voor je review. Van deze complimenten krijgen wij een glimlach op ons gezicht. Geniet van de panelen en we wensen je een zonnige week toe!
Beste Winfred, bedankt voor je review en feedback. We zijn blij om te lezen dat het voortraject soepel is verlopen, maar vinden het vervelend om te lezen dat het tijdens de installatie wat minder ging. We zullen de feedbackpunten intern bespreken, zodat we dit kunnen gaan verbeteren. Desondanks hopen we dat je blij bent met de panelen en wensen we je veel zonuren toe!
Daar doen we het voor, Aad! Fijn om te lezen dat ook de tweede keer het proces soepel en goed is verlopen. Geniet van de panelen en mocht je nog en keer panelen erbij willen, horen wij het graag ;)
Hey Kees, hier krijgen wij energie van! We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over Solar Concept. We wensen je veel plezier met de panelen. Laat de zon maar schijnen!
Altijd voor de +, dat = Solar Concept! De plus van Solar Concept staat niet alleen voor de perfecte formule en een uitkomst die méér is dan de som der delen. Het staat ook voor het feit dat we onszelf continu door blijven ontwikkelen, voortdurend een stapje extra blijven zetten, altijd gaan voor de beste oplossing! Altijd voor de plus! Bij Solar Concept zijn we echte makers, leggers, bouwers. We draaien al sinds mensenheugenis mee in de branche, beheersen het ambacht tot in de puntjes en hebben onze kennis op het dak vergaard. Kennis die we graag delen, waardoor we je altijd kunnen voorzien van het beste advies.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.